17

gaz

преди 9 години

karas normalno vidis li zebrata gaz doo dupka (TUKA TAKA)

16

Анонимен

преди 9 години

A ZASHTO PRESICA NA PESHEHODNA PATEKA?TRIABVALO E DA PRELETI OTGORE--NAD PESHEHODNATA PATEKA.

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПоредният *** "шофьор" минал на "червено" на това място.Отделно,всички знаем,че за жената е вродено тя да е с предимство и на пътя и тротоара...След медийния шум,че ще има строги глоби за шофьорите,които не спират на пешеходните пътеки,шофьорите започнаха да дават предимство на пресичащите,но не и шофьорките.

14

Бо

преди 9 години

Не знам за другите градове, но съм забелязал, че тук в Пловдив най-мощните и луксозни коли се карат предимно отмлади жени - то не са AMG-та, то не са М-ки, Поршета ... и са безобразно нагли и безпардонни. Не ги знам какви са, що са, но определено съм изключително предпазлив когато са наоколо.

13

Анонимен

преди 9 години

До Една женаПоздравявам Ви за самопреценката! Не всеки може да е шофьор,точно както и пилот. А на земята колите са доста повече от самолетите в небето,има и пешеходци,животни,дървета...Ама не-куцо и кьораво седнало зад геврека и юрка!

12

Нищо ново

преди 9 години

Защо пешеходните пътеки се боядисани с бяло - за да се открояват преминаващите и да е по лесно да ги блъскат . Поуката: пресичайте изневиделица на не осветени места , така не давате възможност на шофьора да реагира и да ви прегази

11

Една жена

преди 9 години

Ей такива лелки и чичковци са за затвора. И какво значи минала на червен светофар , сгазила човек и книжката и се отнема за няколко месеца , до една година. Такива нямат право да припарват до волана докато са живи. Тя веднъж сгрешила и ние ще и опрощаваме. Не мога да ги разбера тези закони. Аз съм на 39 г. имам книжка от 12 години. Не карам , защото не мога , усещам, че не мога ,не е за мен и не го правя. Има и такива хора, на които не им се отдава. Но не всички тръгнали и се правят на майстор.

10

Питам

преди 9 години

Затвор?! Отнемане на книжка?! Правосъдие?! Може ли?!

9

Мартин Замфиров

преди 9 години

На такива хора трябва да им отнемат книжките и да лежат най-малко 5 години!

8

haha

преди 9 години

То в Пловдив, пешеходните пътеки са най-опасното място за пресичане, а минаването на червено практика. Като цяло пловдивските шьофори са едни от най-недисциплинираните и същевременно нахални в цялата ни мила родина.

7

знайко

преди 9 години

мадамата добре ли е?

6

А. З.

преди 9 години

Добре че момчето ще се оправи! Искам да кажа няколко думи: 1во и най-важно : Ако сами не се пазим никой друг няма да ни пази ! Зелено , червено .. оглеждайте се ! 2ро. в град , и особено покрай пешеходна пътека се кара БАВНО. Има много родители, не държат децата си за ръка докато чакат примерно.. И 3то. не знам какъв е бил светофара, но тези с броячите колко остава според мен са грешка, защото виждайки отдалеч че остават 3,4 сек. даваш още повече газ, което е много грешно.

5

Анонимен

преди 9 години

100% нахална, кисела лелка, без грам мозък, ама иначе се качила да кара

4

петър

преди 9 години

Умния гущер е *** като ***.Аз бях 5 години студент в Пловдив и съм с прекрасни впечатления от града и пловдивчани.Това е градът с най-много потомствени граждани в България.В София и във Варна селянията е доминираща и много по-агресивна.Единствения град конкуриращ Пловдив по отношение на култура и традиции е Бургас, не броя София, която е столица и тук се изсипват 80% от парите на държавата.Дори и по отношение на катастрофите статистически Пловдив стои много добре.

3

Анонимен

преди 9 години

те пък в другите градове са по различни, всичко си е до човека.

2

Анонимен

преди 9 години

В Пловдив карат като ***!!

1

Анонимен

преди 9 години

Когато видиш майна да спре на пешеходна пътека, Бог ще слезе да му стисне ръката!