30

анонимен

преди 9 години

Не зная кой *** от БСП го предложи за Президент. Ами подай си веднага оставката комунистически ***.Та Русия да преразгледат договорите ???Па всички *** живеят само в БЪЛГАРИЯ....

29

[[

преди 9 години

ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ КАЛФА. ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ПЪРВАНОВ ТЕ ТЪРПИ.

28

Анонимен

преди 9 години

Калфин няма работа в Москва. Доставката на газ от чужбина е много повече търговски, отколкото социален въпрос.

27

Анонимен

преди 9 години

izobshto netriabva da vi davat gaz ,....

26

ognyanz

преди 9 години

Нали бат' ви Бойко каза, че ще добиваме газ от Черно море, няма за какво да се безпокоим за доставките.

25

Анонимен

преди 9 години

*** е Екс-Османска Държава така че сегашна Турция казва от къде да мине тръбопровода

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32Терминала още не са го направели. Дребната подробност която пропуснаха за цената на американската газ е че ще се купува в САЩ а компресирането ,превоза и декомпресирането ще си е за сметка на Леитва. Все пак е добре че е някаква алтернатива нищо че е по скъпа.Но я кажи ние къде да направим терминал , маже би в Банкя? През Босфора кораби с втечнен газ не могат да преминават.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31Провери ли за цената на газта в Евростат.

22

Анонимен

преди 9 години

литва си направиха терминал и не им пука за руската газ. ние останяахме единствените балъци да храним руската мафия

21

Анонимен

преди 9 години

Продължават с "освобождението" ни руските,плащаме най скъпата газ, а вие св хранете с носталгия и компоти

20

Веселяка

преди 9 години

До АнонименЯвно не си сменил очилата, Германия ползва над 40% газ от Русия, останалите източноевропейски страни от 80 до 100%. От западно поклонници като теб ще внасяме след две три години газ с цени на поне 150% по-високи. Затова ако на теб ти дават пари от "Сорос" то ние ще трябва да затягаме колана. При такава ситуация да не се наложи спешно да се изнасяте от България от народната любов.

19

Я Русский

преди 9 години

Министерството на енергетиката на Украйна постави условие на европейския съюз. Ако Брюксел не иска да има проблеми с природен газ през зимата, той трябва да се разделят разходите в Киев на попълване на украинските подземни хранилища.По оценки на ЕС, през лятото, в украинските хранилища трябва да се натрупват около 20 милиарда кубически метра газ, за да се гарантира стабилни доставки на газ в Европа. Половината от парите Украйна изисква от ЕС.

18

Я Русский

преди 9 години

До Ни в коем случае А може да плати най-евтина цена.Повече от колкото в Германия. Ако исках да защитят интересите на своята страна и на своя народ по отношение на "Южен поток". Но уречения САЩ и ЕС правителството плюе на своя народ. Просто невероятно - Турция е изгодно, а България не е изгодно? Себе си това не е смешно? Ех, България, такава България....

17

Анонимен

преди 9 години

До няма начинЯ провери кой колко плаща за газта в Евростат ,защото не винаги каквото каже вожда Б.Борисов е вярно.

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Това *** Калфин очевидно е в Москва за да продаде интересите на Българиякой го е упълномощил и изпратил? Като правителствен чиновник ли се явява или като партиен функционер?

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 33Явно *** си ти.Я кажи от къде ги измъкна тези данни. То бива да се лъже ама много рано си почнал явно да наваксаш че трябват кинти.

14

Джералд

преди 9 години

Изпуснаха питомното, сега ще гонят дивото.Какво стана, нали щяха да носят с камили газ от Катар...???

13

Бултрас

преди 9 години

Ако България беше обявила пълен неутралитет в началото на 90-те години,сега руският,азерският и казахтанският нефт и газ щеше да минава през страната да се взимат транзитни такси и цените на природните ресурси щяха да бъдат по-етини.А от там и всичко останало.Като включим леката промишленост ,туризма и земеделието на тази благородна земя нямаше да мизерстваме.На 2 место сме в Европа сме по добив на злато,но е дадено на концесия на чужди фирми.БА няма загубено знаме,но политиците предадоха знамен

12

муспи

преди 9 години

Има алтернатива за газта и даже за геноцида - да се избият евреите!

11

мангууу

преди 9 години

Вечна Дружба! Много берекет,баклава,шербет,локум и водка! Пак Ганъо да му мисли! ХАхАХахххаХхахахахахА