53

Petko

преди 9 години

sega e na red sekretar na mvr ministerkata - naprimer Husein Husein, Bat Sali, kaka Saliha?za shef na DANC naprimer Barakova? Lutvi Mestan za prezident.

52

до кога

преди 9 години

До кога държавата ще върви по урвата надолу?Народът бере душа,политиците не им пука.Разиграват циркове.Евала на румънците,гърците...Справедливостта за масите при тях започна да се завръща.Корупцията при тях започна да намалява,а у нас обратно.

51

Анонимен

преди 9 години

Защо простотията в тази държава е на това ниво?

50

Анонимен

преди 9 години

е госта от америка си назначи поредния чиновник да защитава и5нтересите на краваршингтона нашия пинокио от банкя само надува бузи и гледа да не стъпи накриво - щото имаме примери с генерали американски васали и неочакваният им край

49

Анонимен

преди 9 години

коя е лелята от снимката ?

48

Читател

преди 9 години

С много добро чувство за хумор и съвсем на място един журналист нарече настоящия кабинет "Бременските музиканти". Сходствата с героите на едноименната велика приказка са невероятни.

47

Анонимен

преди 9 години

Може ли мен да сложат за здравен министър. Клал съм агнета, прасета разбирам ще рече от хирургия...

46

Анонимен

преди 9 години

Тая загоряла стрина ще им скупи пищаците на тъпите чантаджииУреди се хахахаха

45

Жалка картинка

преди 9 години

Ако Джонатан Суифт беше жив, със сигурност щеше да напише трета книга за приключенията на Гъливер - след страната на великаните и на лилипутите ... добре дошли в Тикволандия.

44

Анонимен

преди 9 години

А бат Сали го нправи гл.секретар на вторични сурувини

43

Анонимен

преди 9 години

Баце сложи Кучкова за гл.секретар на МВР става без грешка

42

ГРАЖДАНИн

преди 9 години

Не зная каква приемственост от Вучков ше наследи но да погледне какво правят в Грузия иРумъния къдетоТраян Игас МВР наРумъния започна реформа във вътрешното министерство с мащабна чистка на 10000 души заради липса на подготовка и професионализъм.В Грузия по същите причини наведнаж са освободени 30000 души .

41

az

преди 9 години

Varno li e che maga i e ravin....ako e varno plana Ran At teche s palna sila.G ta chala da posochi glavseka na MVR a dano ama naga li...che ta kolko poznava profesionalistite v MVR...

40

пенсионер-

преди 9 години

нямам нищо против госпожата но ще ми бъде жалко след време да не я сполети съдбата на Ренета Инджова и тя бе желязната лейди но като свърши мръсната работа и тряснаха вратата Накрая и на улицата искат да я оставят дори и без пенсия може.

39

Свети Спиридон

преди 9 години

Тая под приемственост сигурно разбира да и пораснат *** като на коч!

38

Асеновец

преди 9 години

Така е г- жо Бъчварова, трябва да има приемственост. Защо не вземете и Вие да си дадете оставката?

37

дърт спец

преди 9 години

вижте й погледа-с едното око е кривогледа... доста повратлива личност-такива не са за мвр...мвр е система която може и трябва ад се управлява само със железен юмрук-а рекламодатели и имиджмейкъри...слаба ракия е жената,ще провали и боко...на първо време ще отблъсне и професионалистите...всъщност най-добрите хора от БОП,които бяха в данс,са били назначени от писанчев на щатове в данс и сега след връщането на служба боп в мвр,те няма да се върнат- и не искат-жална му майка на това мвр и на руми..

36

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа,бе, защото досегашните много разбират , 50 000 чантаджии и няколко хиляди на улицата, заедно с катаджиите, в държавата куче влачи рейс !

35

Анонимен

преди 9 години

Жена да управлява МВР?Няма лошо!Но защо тази мяукаща и излъчваща инфантилност социоложка?То е съмнително,че вкъщи може да управлява мъжа си,какво остава за силова структура с 50-60хиляди човека? При това със съдружничка, арестувана за търговия с деца...Ама какво се чудим,той Цв.Цв. с потвърдена ефективна присъда прави законите за сектор сигурност,правосъдният министър,изключен от адвокатския съюз,управлява съдебната система, завършилата рабфак Цецка Ц. ръководи законодателството на страната...

34

pesimist

преди 9 години

До Анонименwseki 6ef e nsdminal niwoto na swoqta kompetentnost koj go kaza kojkojkoj