30

Анонимен

преди 9 години

Тъпанарино ***, не купувай с народни пари скрапа на янките, който при инвазия на Таиб, няма да иска да гърми по турците, защото електрониката му ще ги разпознае като "свой"!

29

Ястреб Велики

преди 9 години

Българите се славят като най-умните и технически хора по света. Стига да решат, сигурен съм, че могат да произведат самолети, в пъти по-добри и от руските, и от хамериканските фъркащи ковчези! Събирате жените на вечеринка, давате им шишове 4 и почват да плетат стелт самолети! :-))

28

бай Кольо

преди 9 години

..абре момче...това че си министър не те прави по - умен !!!! Слушай хората които знаят...по-добра от руската военна техника няма да намериш...и по-евтина ! нещо повече....обслужващата техника е няколко пъти по- скъпа !!!!..или другояче казано...ако купиш10 с-таза 1млрд...то обслужващата техника е в пъти по-скъпа...?..а ние вече имаме такава руска...остава само да купиш руски самолети...от СУ-30МКУ..НАГОРЕ ...обърни се към космонавта Сашко Александров...той ще ти уреди и със отстъпка...по-евтин

27

Анонимен

преди 9 години

тези джилеза са за музея. К'во се хабят мисли, време и пари за износените таратайки

26

met

преди 9 години

dobre, aide begai da igraesh s ekoministerkata, agrarministerkata, Tomislav Don, Miglena Kuneva, transministera na kulturnite, drevnite ezici i tiahnata gazova energia :)

25

Анонимен

преди 9 години

Продължава да му расте косата на това момче от снимката, видимо поумнява!

24

Анонимен

преди 9 години

"България в НАТО и Европейската отбрана 2020", и по-конкретно в частта й, отнасяща се до превъоръжаването и замяната на МиГ-29 с нов боен самолет, съобразен със стандартите на НАТО"И какви са тези прочути стандарти на НАТО- да може да лети и да стреля? :D НАТО само се чуди къде да си изхвърли скрапта и нашите *** са инструктирани да разправят врели-некипели за "стандарти".

23

az

преди 9 години

Zatova li hamirikancite ni obikalaha ...za da im izkupim starata tehnika...ne haresvam Volen no za tova se okaza prav

22

Анонимен

преди 9 години

MNOGO KRADETE G-N MINISTRE -REMONTITE NE STRUVAT SKAPO.NOVITE DOSTAVKI SHTE VI DOSTAVIAT GOLIAMI KOMISIONNI,A POSLE S TIAH SHTE PODKUPITE SADA I VIE STE NEVINNI A NARODA SHTE UMIRA OT GLAD I MIZERIA.

21

Анонимен

преди 9 години

1- са чорбаджии после стават комунисти после се пребоядисват на демократи и проповядват американска демокрация

20

bolgar

преди 9 години

Ами този сценари беше известен ! Ами той този заем от 16 милиарда беше планиран от САЩ дават ни 16 милиарда сега ще си ги вземат за сметка на хамериканските самолети а вие братя прости българи ще плащате тези хамерикански самолети 5 живота ! Аиде да ви е честито новото хамериканско робство с стари брахливи самолет

19

Анонимен

преди 9 години

Абе хора,докога ще траете,разни *** да разполагат с живота ви ???

18

Анонимен

преди 9 години

Tsitiraite dokolko leva se naricha niska pensiq!

17

Анонимен

преди 9 години

опа-а-а дойдохме си на думата - що били нужни милиардите :)) , е и за нашите хора ще остане де,няма всичко за хамерикански ламарини да иде я :) ! Еничари !

16

Анонимен

преди 9 години

Kqde go namerihte tozi -takav izglejda pone na snimkata-za ministar na otbranata.Nima nqma-me generali vnushavashti poveche respect.Takiva kifli kato nego stavat samo za skaradjii. ,,Bedna mi Bulgario......''!!

15

Анонимен

преди 9 години

за тия пари могат да се купят 15 нови Грипена, чиято издръжка е многократно по-евтина от тази на миговете, да не говорим че шведовете ги даавт и под наем

14

Byzantine

преди 9 години

До АнонименПод съвременно да не разбираш 40 годишните Ф-ове (по - стари от сегашните МИГ) които ни натискат да купуваме ??

13

Анонимен

преди 9 години

естественно според руската и турска агентура, България не трябва да разполага със съвременно въоръжение

12

Анонимен

преди 9 години

Вероятно е така и за това нашите управници ще купят употребявана техника от НАТО като следват договорите подписани с НАТО и започват изпълнението им със закупуване на още по-старо от МИГовете техника, както и никому ненужно военно оборудване на специални (завишени) цени.Дано повече българи да имат възможност да емигрират и да спрат да плащат данъци в БГ и да видим кой тогава ще им плаща на американците ***.

11

Съмнение

преди 9 години

F-ките, доколкото знам са бъкани с електроника и даже въобще не могат да летят без нея,та ако мине някой руски СУ да им я изключи като на кораба в Черно море, какво ли ще стане тогава?!?