12

:)))))))))

преди 9 години

Анонимко Анонимко колко си жалък и смешен:)))))))))))) .Бивш военен без капка пот :)))))))))) с мах пенсия ......................извода е на другите

11

Анонимен

преди 9 години

До AЗЗЗЧастника приятел не се интересува от това дали си млад или стар,а от това какво можеш!Аз съм работещ пенсионер с 720 лв. пенсия и 900 лв. заплата.На интервюто за работа бяхме десетина човека,но предпочетоха мен-най-въдрастния! Помисли си защо! А ако започнат да ми удържат 10% заради това че работя,минавам веднага в сивия сектор.Чорбаджията спестява 100 лв.,а моята заплата се повишава с толкова.А да видим кой ще е на кяр?!

10

Коце

преди 9 години

След комунист трева не расте.

9

Орехаров

преди 9 години

Ех това Майче бе! Пак излиза с номера с дълга! Хората обясниха че с дефицита заложен от мен ще трябва по-голям дълг, а и ние щяхме да поддържаме дефицита на допустимия ръб за подхвърляме по някой къшей отгоре на социалните слабаци и дълга щеше да стане още по-голям.

8

някой не е в час

преди 9 години

Какво общо имат пенсиите със заплатите,та се подхожда еднакво към тях?За пенсиите данъка е платен още от едно време,а заплатата естествено се облага!Съвсем друг въпрос е,че пенсионер не трябва да работи държавна работа,а и на всичкото отгоре да взима и пенсия!Има си частен бизнес,там работи колкото си искаш,и взимай колкото можеш!А пенсията е съвсем друга бира,и не бива да се смесва с работата!

7

Дръндер

преди 9 години

Леле, Бойко ти ли си? Откъде да се покрие дългът, който сте оставили в наследство Тоя все едно е от ГЕРБ! Тъжна работа!

6

илза

преди 9 години

Няма защо да се облагат пенсиите. Да се въведе закон - когато пенсионер работи да избере да получава или пенсията или заплата. При това условие едва ли човек на 50 години ще иска да се пенсионира.

5

AЗЗЗ

преди 9 години

Облагайте тогава тези с високите пенсии. Честно ли е 65 годишни пенсионери където не са на себе си .....поради обясняеми причини /акъла е изпилен, заядливи, надменни, миризливи /да получават 770лв пенсия, 1000 лв. заплата и отделно да си правят час маг, а младите да няма къде да натрупат стаж и да мизерстват .Забранете на тези с високите пенсии като цяло да работят.Нека имат право на работа хората с по малки пенсии без да бъдат облагани пенсиите!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Има ли нещо, на което Калфин да не е съгласен?Да, нека ги облагат, защото само ченгетата работят след пенсия.

3

Анонимен

преди 9 години

Облагайте , облагайте идва обаче видовден

2

гражданин

преди 9 години

Еми правилно го е казал тоя път . Не съгласен да се облагат данък работещите пенционери с малки пенции.. Само тея с вицоките пенции..... И краино време е да въведат подоходното корпоративно облагане ...

1

Homer Simpson

преди 9 години

Този започва да ме кефи.