32

Анонимен

преди 9 години

А добър ден, бе. Аз го говоря това от памти века, ама кой да ме чуе. Те самите мюсюлмани ги мразят и биват избивани от тях, а вие се опитвате да ги изкарате мюсюлмани. Това не е никакъв ислям, а умишлено погрешно тълкуване на Корана с цел промиване на мозъци. Който няма мозък ще повярва, че са мюсюлмани.Никоя религия с изклюение на някои секти не проповядват насилие, друг е въпроса вече , че някои си тълкуват религиите, както им е угодно.

31

Анонимен

преди 9 години

"Убивай езичниците,където ги свариш!"-това е законът и мотото на всички ислямисти!Те не търпят друго мислещите и европейските държави със своето демократично държание , спомагат за ислямизирането си! Вижда се,че хора родени в Европа,но възприели исляма, са терористи!НЕ ВСИЧКИ ИСЛЯМИСТИ СА ТЕРОРИСТИ, НО ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА ИСЛЯМИСТИ!

30

Анонимен

преди 9 години

Отначало Кръстоносните походи са с благородна цел, но после се превръщат в самоцел за забогатяване.

29

до 27

преди 9 години

Ти си не само нахален, но и ***. По време на Четвъртия кръстоносен поход тръгват да освобождават светите места, а завладяват Константинопол, правят Латинската империя, ограбват и избиват християнската столица и християнско население. Съществува почти 60 години, а нашият Калоян разбива латинците и пленява Балдуин. Явно съм надценил аудиторията, за да ги занимавам с такива неща. Нищо не си разбрал от написаното.

28

теоретизиране

преди 9 години

"Това не е ислямски терор, това е терор, извършен от мюсюлмани", каза той.Стига с РАЗНИЩВАНЕ на коран, хадиси и т.н.Дубай, Саудитска Арабия, само ще приказвате ли по въпроса?Мобилизирайте армиите си и смачкайте ИД.Или само на УНИВЕРСИТЕТСКО ниво ще обсъждате?Или "гарван гарвану око не вади"??? Защото всички сте МЮСЮЛМАНИ???

27

????????????????????

преди 9 години

Това дали са ислямисти или не може само да се манипулира но едно ясно че точно тези Терористи в Сирия ИДИЛ са участвали в Османска Империя цели 400 години , доказателсво е старата карта на Османска Империя граници на Сирия

26

къв ислям бе

преди 9 години

На снимката половината са европейци!..

25

Наблюдател

преди 9 години

Горкия ислям , бил жертва....Чудят се как да оправдаят мракобсието му лъснало на яве!

24

до 32

преди 9 години

Значи,излиза че САЩ нахлуват в суверенна страна за да я "демократизират",примери колкото щеш,след това там се появяват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ислямисти,това също го знаеш,а те се подкрепят от КГБ,и работят за тях,така ли!?Защото точно това излиза!Ти изобщо имаш ли връзка със сметанката си,или я караш на принципа "компютъра търпи всичко,щото много ми се приказва"!?

23

Топалов

преди 9 години

До хНе мисля ,че е необходимо да обяснявам че Русия е най-голямвата християнска държава,и това с избиването на хиляди християни просто няма да мине.-Такива са имали,такива са избили,ако им пречеха будисти и тях едвали щяха да пожалят.Те и Американците са избили хиляди Индианци ,но тук не става въпрос за това.Каква е играта на Русия не съм сигурен,но какво се случва след като великия демократизатор се намеси в коя и да е точка на света виждам прекрасно.Без да защитавам никого,като наблюдател.

22

edin

преди 9 години

Парите,парите,ах,парите!Това е богьт,на когото се моли днес светьт!Ясно?

21

х

преди 9 години

Топалов, забравяш, че тези диктатори са свързани с руски комунисти. А те са най-големите Изверги, които Историята познава. По-черни от Фашистите! Избили хиляди Български и Руски Свещеници и Християни! Не са прави на глупав ! Това , че на тяхно място се появяват ислямисти не е вина на САЩ. Радикалния Ислям се подкрепя от КГБ за свои цели. Русия въпреки че има военна база в Сирия не е изпратила нито един войник срещу ИДИЛ.

20

...

преди 9 години

Мохамед е най-обикновен човек. Имал е 19 жени и всичките са били негови роби. Как нашия Създател би се съгласил човек да бъде роб на друг човек ?? Мъж, който физически налага робство от позиция на силата на собствените си съпруги не може да има нищо общо с Божието Царство! Това е в пълно Противоречие с учението на Божия Син Иисус Христос!

19

Topalov

преди 9 години

Много интересна тенденция се наблюдава в демократизираните на сила от САЩ общества.Заклеймяват някой тиранин,гласуват се някакви милярди за да се "освободи"нещастният Иракски,Сирийски,Либийски и прочие народ,за да заживият хората там по-добре,демократично,по-европейски.И как така става,че накрая идва някой по-голям *** извършващ зверства немислими за нормален човек,а САЩ не може да се справи с цялата си военна мощ и да приключи това което е започнала!Много ми е интересно.

18

Анонимен

преди 9 години

Пророкът на муслитата е педофил, женен за 9 годишно дете? Текстовете им в книжката се наричат "сури" - песни. Тоя е бил толкова друсан, че си е пял нещо си, а някои *** са го записвали. Това е тази религия. Въпреки, че почиат "Иса" - Исус. Тези сегашни мюсюлмани не са онези, които са изобретили навигацията, алгебрата, корабоплаването - тези са *** с промити мозъци, които са запомнили само едно изречение от книжката. "където срещнеш неверник - убий го". Не е за религия, за пари е всичко.

17

Анонимен

преди 9 години

Оланд и Меркел са безкрайно учудени,че напоследък в Европа крайнодесните сили са във възход!Това значи само едно-че тези хора не са в час!Ама изобщо!Ислямизма е дотегнал на европейците и политиката им куца!Еврейските мераци за световно господство,като начало противопоставяне на християни и мюсюлмани, нещо не вървят!Появиха се много книги за лъжата на Холокоста,а интеграстията и толерастията вече не са на мода!В нета се появи защитната реч на Брейвик,дето беше засекретена от съдията за 60 години!

16

890

преди 9 години

Някакъв нахалник в началото се е опитал да търси нещо общо между кръстоносните походи и ислямска държава! Изобщо мюсулманите намират оправдание за действията си в кръстоносните походи. Всички те обаче нарочно забравят, че кръстоносните походи са предхождани от войни водени от същите мюсюлмани преди това за светите места. Кръстоносните походи са отговор на тези войни и целта им е да възстановят положението опреди тях. Така ,че кръстоносните походи със благородна цел!

15

890

преди 9 години

Типично ислямска групировка е. Така са правели и турците на времето. Убийства и унищожаване на символи на други религии. Колко църкви са разрушили или са ги превърнали в джамии турците? Така и в момента ислямска държава унищожават символи на древни религии. За исляма няма нищо свято извън самия ислям. Той няма никаква търпимост към другите. Така че ислямска държава си е ислямска организация в най-чист вид.

14

мдаа

преди 9 години

Всъщност интересно ми е как биха реагирали тези ислямисти ако можеха да видят истински Демони! Исляма е създаден като противовес на Иисус Христос и Божието Царство. Той отрича Божествената природа на Иисус Христос - Царя и Спасителя на Човечеството. Самия символ на исляма алах изписан с арабски букви показва змей със жезъл. Много ходжи са свързани с демоните и правят големи бели на невинните си жертви. Много Българи обладани от заблудата, грешат и отиват при тях а после им взимат душите.

13

анонимен

преди 9 години

Продължение: Защо ние българите не си признаеме,че сме едни от най-потрпевшите на мюсюлмано ислямската жестокост.Това са 500 години за които се правят опити до определят като духовно религиозно и какво ли не мюсюлманско владичество,което си е 100% робство със най-жестоките средства за подчинение.В момента именно това жестоко господство се възражда и за съжаление една от държавите където мюсюлманите създават свои центрове в България.