8

Ани

преди 9 години

Сега и главният секретар Лазаров подаде оставка. Следва Писанчев. Защо тогава беше целия цирк с оставката на Вучков? Или това е задкулисието?

7

ку клукс клан

преди 9 години

абе кимчо абе *** от кои клозети сте излезли ,миризливи момчета. негодници безполезни колячи извратени

6

Анонимен

преди 9 години

До КимЕдин съвет - преди да пишеш, поеми дълбоко въздух и брой до 10! Успокоява нервите.

5

vai vai

преди 9 години

i kak nqkoi moje da kaje tova e dobre za naroda ot imeto na naroda ......

4

gost

преди 9 години

До АнонименСвят широк,*** бол,както би казал бай ви ***.

3

Анонимен

преди 9 години

В Странджа има един езически обичай - тричане. Там местните завързват едни кучета на въже и ги въртят, докато животните се побъркат, а юнаците гледат сеир. Ето това правят всички правителства на България с нас, а ние си продължаваме да си гласуваме за тях(аз отдавна съм спрял де).

2

Разбира се, че не е

преди 9 години

тази оставка.Преди малко в качиха уникален видеозапис - студентката от Велико Търново, която беше убита, същия ден преди да отиде на работа пие кафето си в кафене близо до мястото на престъплението и точно в момента, в който отваря портмонето за да плати, до нея застава онзи, с прякор Слона - могъл е да види дали тя има пари. ЗАЩО журналистите откриват този запис, а не полицията?Минути преди това обаче качиха съобщение, че за убийството са арестували друг тази нощ.

1

полицай

преди 9 години

За другарите от БСП-ДПС-ДС не е добра оставката , но за народа е добра новина . Стига с тези кадри на БСП и ДПС . Сега наистина ще заработят службите както трябва , а другарите и депесарите са в миша дупка вече .