19

EVROPOL

преди 9 години

само Комисията осъдила престъпниците от Арабаконашкия Обир ще оправят България , друго не помага

18

Анонимен

преди 9 години

няколко коментра липсват , тоа Дасикане Ром модерататора пак ли той

17

Волене ОСТАВКА

преди 9 години

Волене давай Оставка ВЕДНАГА!!!

16

BG

преди 9 години

Ха, ха - атакистите, Путин ще ви окъса ушите ако разбере за статията, да знаете :)))) На Жириновски, не в кратака ще му лежите ами и г.... ще му ближте и л... ще му ядете. Я кажете що пишете такива статии бе русофили :))))

15

Сидеров

преди 9 години

И какво толкова ? Всеки греши. Едно време бях млад и зелен и смятах че демокрацията е велика. После обаче прозрях че диктатурата всъщност е по-добра за обикновения гражданин и се обърнах на 180 градуса. Искам също да благодаря на Чукулов - много вярно куче излезе и яростно ми пази гърба.

14

Анонимен

преди 9 години

А колко по-практично и обществено изгодно беше наказанието на Макаренко (не истинския, един зам.директор го бяхме кръстили така) едно време. Не слушаш, правиш се на интересен и сътворяваш бели - отивай да ринеш сняг по тротоарите около училището.Нямаше да е лошо всичките налитащи на бой и служещи за пример да отидат да се поохладят, а и да свършат нещо на полза роду...

13

Анонимен

преди 9 години

Валери Симеонов много помогна на Волен Сидеров да пробие в политиката. Спомнят си как Атака бе създадена и популяризирана в телевизия СКАТ. Атакистите има да отричат, но това е истината. Ако не беше телевизия СКАТ и господин Симеонов, Волен нямаше да има политическа кариера, още повече партия, та и собствена телевизия и много пари.

12

Бай Иван

преди 9 години

Атака и Патриотичен фронт трябва да се слеят и новата им формация да се казва Атакуващ фронт за спасение на БСП, ДПС и ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 9 години

Затова не гласувам за атакуващите като Атака и Патриотичен фронт. Който гласува за тях, има психични отклонения като тях.

10

художника

преди 9 години

Чуколов и с`ие освен скандали нищо друго не са сътворили в парламента от 6г. насам.Някой да е чул от тях поне едно смислено изказване от трибуната на НС ?ПАЛЯЧОВЦИ !!!

9

СъдебниРеформи

преди 9 години

Наказанието дърпане на ушите и след това по един нов автомобил. Вместо да свършат нещо полезно само се щипят по дупетата и цоцат данъкоплатеца. Пълни палячовци!

8

политолог

преди 9 години

Толкова долен и противен човек не е имало в Българската политика . Да лъжеш бедните хора , че ще им дадеш заплати и пенсии по 1 000 лв. , а същевременно да купуваш на любовницата си апартамент за стотици хиляди лева и да пиеш шампанско по 500 лв. бутилката е престъпление . Защо по телевизия Алфа не разясни Волен за статията в , която громи СССР и хвали САЩ . Волене рано или късно всичко се плаща .

7

Kondor

преди 9 години

Тетаъра е пълен, само дето народа плаща билета!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Да освободим Альоша от наряд - прочетох я и съм изумен.Сидеров може да бъде еталон за точност на дефинирането на 180 градуса в политиката.

5

Анонимен

преди 9 години

удрииииииии.... да се бият ама по-хубаво да се бият....

4

Анонимен

преди 9 години

Атака - една от излишните Партии в България , докога бедния и вечно манипулиран българин требва да плаща заплатите на Атака

3

Анонимен

преди 9 години

Абе, агитацията в полза на чужда държава, не приятелски настроена към нас,като Русия, не е ли държавна измяна?! Разните там Сидеровци, Чукулини и пр. не подлежат ли на обвинения в прокарване на вражеска пропаганда?

2

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката е много лош пример. Като копой е за шефа си. Колко ли му плаща? Такива хора нямат място в парламента. Аз мисля, че няма лошо как и какво сме говорили преди да ни се напомня от време на време. За да си направи публиката изводи какво ни е накарало да променим позицията си и да се обърнем на 180 градуса. Никой не се съмнява какво е това, нали? Ами финикийските знаци.

1

-10

преди 9 години

Байрактаров наказан? За какво?