9

===

преди 9 години

Даяна беше много ценна. А аз много ревах като умря. Безпричинно и безсмислено. Правя го само за хора, които са били ценни за света, но кретеноидите ....са ги унищожили. Даяна беше ве лика. За долните коментиращи кожени търбуси, наричащи себе си хора, бих написала....без любов да умрете и никога да не я познаете, лузъри ***.

8

ОТЕКЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До жена8-Естествено!А до "електронният бай брадър":Тази тактика, която ми прилагате, е леко очарователна!Не ме изгонвате, но триете всичко, което напиша.Няма страшно, цял живот живея в изолация, враждебност и отритване.Чувствам се, като у дома си!

7

жена

преди 9 години

до 7Честно казано, това е огромно малоумие. Значи кадърността на кадрите вече е без значение, важно е каква им е половата система? Честно казано, бих била обидена да ме назначат на някаква позиция, само защото видите ли имам съответния полов орган. Не знам какво мислят останалите.

6

Анонимен

преди 9 години

Темата е провокативна и целяща определено внушение.Тази седмица в Германия обявиха, че ще правят полова сегрегация в избирателната си система!30% от депутатите Трябва да са жени! И веднага изниква въпросът сега има ли сегрегация и някъде заявено ли е, че депутатите трябва да са 100% мъже? Нали ръководните кадри на всяко юридическо лице трябва да са най-можещите, явно официално няма да е така.това е както по Тошово запазените места за турци във ВУЗ .

5

Анонимен

преди 9 години

Лейди Ди ще остане в историята като Английската принцеса , която интегрира арабин в леглото си.

4

Анонимен

преди 9 години

Не виждам Ада Лъвлейс - първият програмист. Нито Мария Аниези - жената, издала първият учебник по диференциално смятане. Нито Хипатия Александрийска.

3

Анонимен

преди 9 години

абе къде тука е Менда?

2

знайко

преди 9 години

а людмила живкова и асамблея на мира.що не сте я включили?

1

Сандо

преди 9 години

Фъндъкова !