94

Анонимен

преди 9 години

"Депутатите от властта доволни, че Бъчварова ще оглави МВР"- ОПОМНЕТЕ СЕ !

93

бай Курти

преди 9 години

Бойко що не ме туриш за шеф на яйцекооп

92

Бенковски

преди 9 години

О свещенна простота !!! Българио,Българио за тебе те умряха....

91

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Според вас какъв човек трябва да оглави МВР? Някой бияч от районното или бивш командос? Тя няма да ходи по акции и да провежда разпити.

90

Анонимен

преди 9 години

Цитирам: "Румяна Бъчварова е управител на социологическата агенция Market & Media Links (Маркет линкс). Завършва Софийския държавен университет със специалност Социология. Притежава дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания, комуникациите, връзките с обществеността и рекламния пазар" Как ще оглави тази жена МВР не знам..

89

анализатор

преди 9 години

Радан Пънев и Яне Янев - открийте разликите! Кой от двамат ще вземе приза за по добро фелацио на ББ!

88

Втаса работата

преди 9 години

Спете Спокойно Деца Бъгарски! Баба ви Рума води Сигурността в страната за юлара.*** няма да се плашите от Торбалан. Сигурността втасва в нощвите, кекса се пече, секса тече, и манджата ври.

87

ШибиРиби

преди 9 години

Започвам да се обеждавам че ББ е най умния човек на земното калбо. Тая кака ще покуткудяка на поста докато се намери някой товарен *** да седне на стола. Какво ли значение има, като от тези министри зависи единствено да разписват отпуските на подчинените си.

86

нямам нищо

преди 9 години

против жените в менопауза,та нали това са нашите майки ,дай боже всяка жена да доживее,но това е България ,а на бас ,че тая ще бъде по-гадна от цвъки,отгледана и изучена с комунистически пари ,изживяваща се на дясна к..ва е гадна и отмъстителна ,погледнете и погледа,желязната лейди на тиквочев по-голям смях няма,ама мноооого добре стана нейното назначаване,това е началото на края на бокич

85

Анонимен

преди 9 години

След толкова години политически пазарлъци, не разбрахте ли че пак ви играят театро? Ало, Вучков беше заместник министър на Цветанов цели 4 години в предишното правителство. Заедно ходиха на инструктажи в САЩ и Израел. Смятате ли, че Вучков ей така си дава оставката? Помнете ми думата - след месец-два, когато отшуми проблема, ще го видите на някоя висока служба към НАТО. Мислете самостоятелно, затова имате глави.

84

yokozuna

преди 9 години

Тази тетка социоложка, е дъното на падението на МВР. Жалко, цирка продължавава, дано програмата да приключи до няколко месецал. Вучков, доказа, че е професионалист и мъжкар. Няма по лошо от жена, на която и повтарят, че е способна да се справи с всичко, а комплекса на годините я пере яко. Господ да ни на помощ, ако я изберат за министър.

83

ВЕСО

преди 9 години

ТОЗИ *** С ИЗПЪКНАЛИТЕ ОЧИ БЪРКА ВСИЧКО В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО -МЪЧИ СЕ ДА ВЪРНЕ КОСТОВ В УПРАВЛЕНИЕТО , А ТОЙ ДА СТАНЕ НАЧАЛНИК НА ДАНС , ПЪК ПУДЕЛА МЕТОДИ АНДРЕЕВ ,ДА МУ БЪРШЕ ЛИГИТЕ И ТАШАЦИТЕ ! БОЙКО ,ОСЪЗНАЙ СЕ И НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙ ПО ГРЪМКОТО ПОРЕДНО ЛЪЖЛИВО ИМЕ НА СДС - РЕФОРМАТОРИ ! ТЕ СА СИ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. / НЕ СЛЕД 1997 ГОД. ,КАКТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ / !

82

анонимен

преди 9 години

О С Т А В К А коментара ми по нататък ..излишен.....и тоя се оказа мижи туркса .

81

bg roza

преди 9 години

samo M. Kuneva moje da vkara red i sigurnost v RBG. Miglena Kuneva e idealen minister na MVR RBG. :)

80

БГ-синдром

преди 9 години

За да станеш в днешно време министър в България не ти трябват професионални качества от типа на ресорното министерство, а както се оказа и в случая "министър Лучано" не ти трябва и висше образование!А, пък да станеш депутат - по-добре е да питат Бат Сали, какво трябва!

79

Подаръци за 8-ми

преди 9 години

Още една жена-министър в повече или в по-малко в МВР - какво от това?И в Македония, а сега и в Исландия си имат жени-министри на МВР.>През 2013 г. Ген.Петя Първанова е първата жена-министър на вътрешните работи в историята на България.>През 2008 г. Соня Янкулова от зам.-министър на Отбраната, стана зам.-министър на МВР.

78

Анонимен

преди 9 години

Не му трябват на Боко достойни хора, затова си назначи послушна к*рва.

77

Анонимен

преди 9 години

Така е, когато в политиката влизат случайни минувачи- некомпетентни и алчни играчи.Те се обграждат със себеподобни и така армията на бездарниците и крадците започва да се възпроизвежда заплашително бързо! Това е днешна България.

76

Анонимен

преди 9 години

Тая Бъчварова в МВР ми прилича като Десислава Атанасова като министър на здравеопазването в първия мандат на ГЕРБ заедно с кукувицата Кунева много слаби министри все говорят за стратегии реформи дето все не се случват а по принцип съм гласувал за дясна партия

75

Анонимен

преди 9 години

Това е все едно да седнеш да свириш пиеси за пиано на Моцарт, а в живота си да си виждал една струна и тя да е на опашката на прасето. Как се ръководи МВР-това министерство със структура, функции, задачи и организация почти като на военното. И тази жена- социоложка. Ами тя К.Илиева, която имаше средно рисувално образование поне е виждала нивите на дяда си, а тази лелка, какво знае за охрана на обществен ред, за разследване на престъпления за осъществяване на пътен контрол, питайте я какво е ОИМ!