8

месар

преди 9 години

бе що се затормозявате , правите само една тарифа - един киловат = 1 лв. и готово . така ше настигнем тоя измислен ес дето толко много се съобразявате с тях , та даже и ше ги задминем !

7

боклук

преди 9 години

да тока е евтин ,но тези измислени такси като достъп до електроразпределителната мрежа - това си е доживотен рекет ,пренос през няколко мрежи -с кофи на ръка ли го пренасят и т.н.крадливи *** за консултантски услуги "плащат" милиарди но не в България - национализация трябва и крадците подписали неизгодни договори в затвора

6

безочлива наглост

преди 9 години

Направете го с 5 тарифи ако щете ама създайте някаква работа и дигнете стандарта на живот- егаси *** кожодери дето ни управляват вече 25 години.... Хората не издържат вече вашата алчност, наглост и улегофрения и в най скоро време ще ви го върнат - тъпкано!

5

Анонимен

преди 9 години

Много хора не вярват, но цената на тока у нас, наистина е най-евтината, а може да се окаже и в света - не съм запознат с целия свят.

4

Анонимен

преди 9 години

Направо си напишете че някой отЕС ИСКА да си пласира свойне електромери у нас и затова някой горе ще си получи нещо а за народа през оная работа му еЩе дойде давидов ден и за вас,,,

3

ti

преди 9 години

partiite sa : rb nfsb gorb

2

Анонимен

преди 9 години

Що не пишете тия дупедати от кои партии са?

1

ж

преди 9 години

(ДКЕВР) е направила анализ за ползите и разходите от въвеждането на т.нар. умни измервателни мрежи и преценката тогава беше, че това действие не е необходимо.От тази гледна точка тя трябва да бъде повишена-за цената става въпрос.Този къде ли е експерт и колко ме плащат за тези експертизи?