10

кали

преди 9 години

Не може да имате каквито и да било искания и претенции , които да не са в полза на българските избиратели !!! Камоли да правите мръсни далавери на гърба на избирателите си !!!

9

Анонимен

преди 9 години

у неандерталеца отврат

8

_)_

преди 9 години

Да ми улиже сирениасалата глава тоа *** гнусен

7

Анонимен

преди 9 години

kradec,izmamnik ti trebva da si vav ZATVORA

6

бай Петко

преди 9 години

А бе, *** ! Кой ти иска мнението, бита карта си вече. И ВКС ще ти го каже същото, а пък ако пропусне НАРОДА е на линия. Затуй свивай се в рогозките и си трай !!!

5

кекуле

преди 9 години

неуки мъже на средна възраст, без ценз, емоционалност, опит, интелект се упражняват в подреждането на държавата, интересно име, играят си, вземат се насериозно, кичат се с епулети, пагони. ББ, ЦЦ и цялата пасмина минала през т.нар власт са примитивни и психопати. лунатици.

4

до 4

преди 9 години

Не излезе ли народа и не измете това човекоподобие и гуруто му Будата нямаме шансови за нищо. Убедете ме, че когато дойдоха на власт живота ни стана по-добър и имаме переспективи за смислен и пълноценен живот. Т.н. комунисти са загиваща партия и благодарение на лакомията им такъв като този австралопитек беше вице и министър. Кога тези *** са очаквали такива позиции? Сега елате и ги махнете, като репеи са се впили във влостта защото им дава сигурност и богатство.

3

Анонимен

преди 9 години

ЖАЛКО ЗА ГЕРБ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДРУГИ ДЕТО НЕ СИ ВЪРТЯТ МНЕНИЕТО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И СЛЕД ИЗБОРИТЕ КАТО ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ. ЯВНО НА БОРИСОВ МУ ХАРЕСВАТ ТАЙНИТЕ ДОГОВОРКИ С ДПС И ЩЕ ДУХА СУПАТА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !

2

лаик

преди 9 години

Дано ББ разбира, че всеки ден в повече на тези двама хубавци е ден по-малко за него и неговото управление! Явно има някаква много важна причина да държи отявлени *** на тези постове! Жалко, защото те са срам за органите и държавата!

1

Анонимен

преди 9 години

пеленгатора Цвъки как ли е неосведомен