11

...

преди 9 години

Бре колко ми се иска да беше верно, че с шибане оправя се абселютно всичко! Ама живота показва, че тая сентенция не е никак верна!

10

Анонимен

преди 9 години

оффф аман в тая държава сте решили да ни затривате,то не бе беднотия,то не бе чалготия,то не бе..тази статия,културно поробване,материално,интелектуално...всякакво,после не се чудете защо това или онова лошо станало,че то не останаха ценности,принципи..нищо,за всичко си има време и място,ама не сега е периода,на нас ни трябва друга новина,други примери и т.н,абе простотия до шия сте тука с някои статии

9

машиниста

преди 9 години

Добре завързани очи ами ако на задна прашка объркам коловозите ?

8

Bulgatani

преди 9 години

Кажа тук за връзката на България и НАТО, нали?

7

Анонимен

преди 9 години

Вържете партньора. Вържете му и очите. И запалете моторна резачка! Гарантирам изостряне на сетивата!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Ми къ иначе? Нали като го видат и...бегат!

5

anonimen

преди 9 години

Колко страхотен е сексът със завързани очи? tva e vse edno da si napravi6 4ekia s zavarzani race

4

Анонимен

преди 9 години

ох на дядо котенцата. как съм ги опъвал на къра между лозята. въй, въй. как са ми дрънкали камбанките ритмично...въй..въй.

3

Анонимен

преди 9 години

Мда, допреди няколко години беше на мода "Сексът и градът". Сега ще са "50 нюанса тъпотии". Правете го както ви харесва, а не според някакви модни течения. А иначе, прекалено много значение се отдава на секса. Не всичко е секс, особено когато става дума за взаимоотношения.

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Мъжът обича с...очите,жената с...ушите.

1

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Да да, Михаела Л. при определени условия. И това е приятно. Заради фантазирането и трепета!Вече гледах оригинала, но ти,... комай-май ще се уплашиш!... Въпреки, че предлагаш чужд акъл.