73

Анонимен

преди 9 години

Носят се слухове,че тея ще ни платят в натура с кадъни,камили и ***.

72

...

преди 9 години

ne komentiram

71

цирк

преди 9 години

Това Бойко голям артист!! Вчера го нямаше на тържествата по случай националния празник а днес се среща с тави литра.

70

сова

преди 9 години

Нали и Набуко ще мине през Турция както турски поток. Ей тези наши управници се посират но не се напикават. Това е като американския реактор за АЕЦ Козлодуй. Струва колкото двата руски за АЕЦ Белене. Да ама е американски въпреки че няма никъде по света работещ от този тип. Ние ще бъдем опитното зайче.

69

Анонимен

преди 9 години

Набуко стана НаБоко и те така! Поне за Банкя и бистришките тигри ще има газ, а за останалите- русофобия и реформи.

68

Просяци за тръбички

преди 9 години

Ще ни пуснат една тръбичка 3 цола, за да се "диверсифицираме" и реформаторите да са спокойни, че не консумират само руска газ. Провалиха огромния проект "Южен поток", с целия транзит през БГ, сега просят тръбички на дребно от хората, които ги накараха да спрат проекта.

67

До72

преди 9 години

А, сега от какво ще почнем да печелим? От лихвите по огромния заем който взехме ли? То бива ограничен народ.. Мисли, бе!

66

Анонимен

преди 9 години

До До 72Плюенето по Русия е предпоставка за ЕВТИН ГАЗ !В момента ,братята ,нашите освободители ,приятелите на България, братушките ..... ни го продават за 500 долара кубика, а на фашистка Германия - по 320 ! На Фашистка Украйна по 340 , а на Фашистка Полша по 330....

65

Анонимен

преди 9 години

А повярвайте ми ,близо е момента когато ЕС ще каже: Искаме руската газ на границата с Украйна. От там нататък е наш проблем. Па нека Путин си строи тръби през където си иска.....А плаща ли се и получава ли се газта на Руско-украинска граница, то и при нас ще дойне не на 500 долара ,а както е по цяла Европа 310-320-340 максимум.

64

До 72

преди 9 години

Хехехе хем плюеш по Русия хем искаш евтин газ! Еми как да стане ???

63

Анонимен

преди 9 години

До СВЯТБлагодари се ,че в Нефтохим ползват руски петрол та си с християнско име, щото ако почне да преработва Кувейтски петрол ,жална ти майка..... ще требе да си сменяш името на Кувейтско....Така е по твоята логика ,нали ?

62

Анонимен

преди 9 години

И след като в момента в Турция ,близо до Одрин има възможност да се точат 10-12 милиарда кубика "южна" газ ,представете си като дойдат още 20 милиарда "Руска" ????? Кво праим ?Точно така ! - Цената пада. В района на Одрин цената ще върви надолу ! А от Одрин до България колко километра е ?

61

СВЯТ

преди 9 години

КАТО ТРЪГНЕ НАБУКО ЩЕ ИМА СМЯНА НА ИМЕНА И РЕЛИГИЯ РАЗБИРАСЕ ДОБРОВОЛНО ПРЕЗ 1984 Г СЪЩО БЕШЕ ДОБРОЗОРНО

60

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТурският поток е 3 успоредни тръби по 20 милиарда кубометра. В момента се говори за строеж на ЕДНА тръба . Демек- 20 милиарда. На Турция и трябват 10-12 ,максимум 15 ! В момента тя си купува от Съществуващите тръби през нейна територия по около 10 . Какво ще стане с руските 20 ? Ако са на добра цена Турция ще купува от тях, ако не са - няма да купува. Не виждам в района на някой да са му необходими 63 милиарда руска газ. Гърците ползват 2 1 и си ги взимат през Турция.Всичко е таша

59

Анонимен

преди 9 години

О ,заблудени юроде ! От Южен поток щехме да почнем да печелим от транзитни такси след 23 г експлоатация......Такъв е договора. Километър Южен поток в България е в пъти по-скъп от километър Южен поток в другите държави ! Помислете защо !Няма значение от къде ще дойде газ, важното е да не е само от Русия. Така ще можем да избираме ,тоя л или оня ? Кой ще ни е по на далавера ? В момента нямаме избор и заради това Путин ни скубе по 500 долара при цена в Европа 320.....

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 62 Има алтернатива.Европа да внесе колкото се може повече БОБ от Америка и да задържи всички да го консумират .Такава производство на метан ще настане че няма да и трябва никакъв внос.*** си е винаги ***.

57

Анонимен

преди 9 години

До до 64 Че нали сега управлявате заедно с ДПС и зависите от тях.Без подкрепата на ДПС сега щяхме да имаме правителство в оставка.

56

до 64

преди 9 години

Абе на вас *** хич не ви пукаше като зависехте от ДПС даже се натискахте да управлявате заедно с тях, сега изведнъж стана много опасно че нямало да зависим от путинова русия ами от Турция.

55

Анонимен

преди 9 години

Набуко ще струва на България още 5-6 милиарда евро външен дълг, докато от Южен поток България печели по 2-3 милиарда евро на година от такси.

54

Анонимен

преди 9 години

Набуко прави България зависима от Турция вместо Русия. Русия и сега ни продава азерски газ през Украйна, но Набуко минава през Турция и така още по-опасно излиза че България ще зависи само от Турция.