19

Анонимен

преди 9 години

Кунева предложила Курманчо Исмаилов да бъде новият вътрешния министър.

18

гласоподавателГосин

преди 9 години

как можахте да искате и дори да си помислите за Цветанов да оглави МВР човек с влязла в сила осъдителна присъда.По добре да се иницира кандидатура на Роско Петров че е завършил втоти факултет на АМВР вместо трети какъвто е завършил навремето Б.БСега се отвори парашута на Росен едвали друг път ще се случи

17

Анонимен

преди 9 години

Къде да се върне Цветанов? В МВР ли? Я пак помислете кво ще ви се случи, ако сложите този двойно осъден престъпник за министър!

16

баи Ганю

преди 9 години

Що открадна тефтеря бе Цвъко?Веднага да го върнеш инак нема за тебе министерски пост.Мошеници,крадци,лъжци и манипулатори сте вие от герб.Заробихте ни с 18 милиарда и сега ще се тупата в гърдите че сте стабилизирали България.Аз сашто мога да управлявам успешно с 18 милиарда зад гърба си.

15

Анонимен

преди 9 години

Цвъчко ти си за затвора бе , какъв министър на МВР

14

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Само Цветанов може да оглавява и управлява МВР най-добре!!!!!!!Цветанов е честен, почтен и обичан от народа като Борисов!!!!16-те милиарда заем са напълно наложителни за да може Борисов да плаща разходите си.....

13

Изтрещял гербераст

преди 9 години

Само Бойко, само Цецо, само ДПС, само РБ, само ПФ, само АБВ, само мафията, ние сме дружинката.

12

Анонимен

преди 9 години

Цветанов да отиде в затвора , там му е мястото , ако пак стане министър вместо затворник , тогава протестите пак ще почнат

11

Спеца

преди 9 години

Самото допускане за връщане на Цветанов , един напълно дискредитиран тип , като силов министър е напълно недопустимо !Това говори за безотговорното поведение на генерал Борисов и неговото обкръжение !И се оформя мнението за мутренско поведение, в рамките на една бандитска орда!ВЪЗМУТИТЕЛНО!

10

10

преди 9 години

До Анонимен 10 Кой съд?-този,който се управлява задкулисно от мафията ли? Та кой вярва а днешният съд,за койт истинските престъпници си правят каквото искат! Истинският съд принадлежи на Господ!

9

Нане Вуте

преди 9 години

Вуцата ако го кандардисат да остане като *** в кабинета на министъра ще трябва да върти *** и на Писанчев и на Лазаров едновременно.Е те такова порно не бехме гледале още!

8

Ред Арми

преди 9 години

Ой мили, мили Цецко. Защо не щеш да се връщаш бе физкултурник? Може тези 16 лилиарда заем дето си го гласувахте да ти стигнат за подслушвания и печат на фалшиви бюлетини.

7

Анонимен

преди 9 години

Този е доказан от съда престъпник и мутра. От къде на къде дава изявления?!

6

ss

преди 9 години

АБе ЦЦ защо още не е в затвора?

5

ХХХ

преди 9 години

Раирания ............смятайте за какви гласувахте да ни управляват .......16 милиарда им дадохте , сега ще чуете за усвоени проекти за не повече от 1-2 милиарда .....най най най много .......друго всичко "плащахме насам натам ..попълвахме дупки от предното правителство" и после народа е под ръба на бедността, а боко-харам се вози в коли за милиони и му викайте УРА !

4

Анонимен

преди 9 години

Оставка!

3

Райчо

преди 9 години

Ха ха ха Цветанов министър.... Ужассссно нагло изпълнение!

2

Анонимен

преди 9 години

До инед. Разбира се, че ще е гавра. А Делянчо на какво основание щеше да стане шеф на ДАНС?

1

изнервен

преди 9 години

Оставката да бъде оттеглена, ако тиквата клекне за смяна на протежетата на ДПС. Иначе да си ходи той.