36

Анонимен

преди 9 години

NE OBICAM TOZI ,NO KAZVAM VAN LUDOGOREZ OT FUTBOLA VAOBSHTE,DA SE NAMESI DARGAVATA.PRIZOVAVAM OTBORITE V A GRUPA DA OTKAGAT MACOVE S LUDOGOREZ

35

Анонимен

преди 9 години

Големите български клубове са два :ЦСКА и Левски !!!!!!!!!!!!!!!!!!!............................................................................За последно чорбарите и подуянците са показали подобие на ниво преди много повече от четвърт век.

34

Анонимен

преди 9 години

До 38Големите български клубове са два :ЦСКА и Левски !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 9 години

И на тоя фейсам му нацупен :)

32

Анонимен

преди 9 години

Само се запитайте защо аджаба двата софийски отбора Левски и ЦСКА никога не са изпадали от А група

31

Анонимен

преди 9 години

ЛУПИ , НЕ КОМЕНТИРАЙ МАТЕРИЯ , КОЯТО НЕ РАЗБИРАШ .....

30

само Ботев

преди 9 години

Лупи,ДомуЗа не забогатя ли когато беше фактор ти в БКП,не беше ли в управаата на ЦСКА.Я ги разправяй тези врели некипели,на животните от Офанзива,които са били пишлигари тогава.

29

Men

преди 9 години

Хахахах шопските перачиници на пари потънаха. В България най-накрая се появи отбор, който играе футбол и всички мърди ревнаха...

28

Бултрас

преди 9 години

Кои са малките клубове и кои са големите според теб затворнико.Или може би иска ти или сините сливи да ги контролирате.Жалки сте.

27

знайко

преди 9 години

до 32.не е четвърт финал а осмина финал.

26

ККК

преди 9 години

Батков и Томов се сбъркаха ....до сега те ги управляваха и обираха титли ала бала и като отидат навън и "зимбро" ги нокаутирва :) по добре да ги управлява отбор който играе 1/1 с Реал Мадрид и Ливърпул ...от колкото отбори дето падат от нечувани и незнайни войни :)

25

Г.

преди 9 години

Смешни сте всичките. На всеки един отбор в света ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО СА ПАРИТЕ. ПАРИТЕ!!! Това и основната причина да се не интересувам от футбол напоследък. Навсякъде уредени мачове, за да печелят яко фирмите за залози. Такъв комерс никога не е имало.Така че защо се възмущавате на Лудогорец. Имайте предвид, че миналата година те стигнаха до четвъртфинал с бюджет, 10-20 пъти по-малък от преките им конкуренти. За което определено заслужават адмирации.

24

petar stojn4ev

преди 9 години

добре че е демокрация можеш да плюеш колкото си искаш на времето ако кажеш такива думи за комунистическияотбор цска или за милиционерския отбор левски ти разгонена фамилията две поколения на зад и две поколения напред така че да си припомнят какви са ги дробили преди и да се отнасят малко по достоино към опнентите си

23

Луд от гората

преди 9 години

Батков съмнително адвокатче -пералня,Томов-ликвидатора приватизационен посредник комисионер-политическо червено куфарче.На тези партизанчета ли да вярваме аре в лево шопендри.Лодогорец за 2 години постигна това което вие за 100 не можахте смешници завистливи интриганти.

22

Анонимен

преди 9 години

"Лудогорец купува мачове - справка мача с Марек Дупница!"Също така и мачовете с ЦСКА. Може ли ЦСКА да няма победа при над изиграни мача с Лудогорец. Значи или Лудогорец са класи над ЦСКА, или Лупи се е над*пил на Домусчиев. Едно от двете, пък може и двете.

21

Анонимен

преди 9 години

Паднаха от Локо София и сега светът им е крив!

20

фен на лудогорец

преди 9 години

А синът на Томов "работи" на околовръстното!Сещате ли се накъде бия? Върви обяснявай, че Томов няма син...Какви заводи и флотове Домусчиев загробил е извън темата. Ако е придобил тези бизнеси законно, може да прави с тях каквото си иска. Ако не - вие сте си виновни, такива политици сте си гласували!

19

До 24

преди 9 години

А Цска е бил партиен проект с цел пропаганда. Всеки има причина, поради която е създаден. Но червените кхмери да ги тровят толкова е несериозно, като се има предвид, как са се появили и как са постигнали десетина титли подред - ей така от нищото.

18

Иван

преди 9 години

С края на монопола на БКП над Българския футбол, последните останали мишки Томов и Батков, заедно с отоборите им, застават рамо до рамо в последен напън да спасят неприкосновеността си . Но времената се променят, време е да си плащат даже и Левски, и Цска, не може винаги на гърба на държавата да храним няколко тарикати и емоционалните нужди на няколко 1000 хорица.

17

Анонимен

преди 9 години

До ШОПДа, ние сме отборите на властта, понеже имаме привърженици и сред нея!-----------Добре, че Левски и ЦСКА има история и привърженици! Добре, че имат по един голям стадион и са столични клубове. Иначе с ръководството си, до сега да са не в "Б", а във "В" група. Лудогорец няма стадион, намира се някъде в небитието!Но - ни радва с победите си!Лудогорец записа 1-вата победа в групите на ШЛ за Български отбор в историята!Лудогорец мачка наред, големите отбори се страхуват от Лудогорец!