7

брадат с гребен

преди 9 години

Хехе, който ходи с журналистки сам си е виновен.Все едно да ходиш с щангистка и да се оплакваш от синини.

6

харди

преди 9 години

ха ха ха признание че руската разведка го е водила за носа и напрактика го е декласирала тежко

5

сексолог

преди 9 години

Това се получава като стане роб на *** си човек.

4

Федор

преди 9 години

Ето какво казва норадният гений по въпроса:И най-умният мъж си е малко ***!-----------------------------------------------------Този пич, за да го докара до позиция Шеф на ЦРУ, очевидно акълът му сече като бръснач. Сега да се абстрахираме с какво се занимава ЦРУ по принцип. Ясно е, че външните разузнавания се занимават с *** работа, която действително не всеки може и/или иска да я върши. Та умен, умен, обаче заради една мадама...Ами какво да ти кажа, Дейвид, добре дошъл в отбора...

3

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

"Петреъс може да бъде осъден на общо осем години затвор и глоба от 100 000 долара за изтичане на документи"Хубаво е Прокуратурата и съда да прочетат това,и като дойде делото на Станишев, за изнесените четири секретни документа, да го има в предвид.

2

zeus

преди 9 години

Всичко е стигнало до руснаците, ГРУ не са *** като ЦРУ.

1

4тя34т

преди 9 години

Горкият човечец, единственият му грях е бил, че е дал на любовницата си достъп до информацията, не че тя е злоупотребила с нея, ами понеже той не играел по свирката на еврйското лоби, му намери *цаката* да го изгонят...Някой да се е заинтересувал защо той и е имал доверие? Ами че тя е била наясно, че може да иползва инфото само за биографията, освен това, връзката им е била основана на чувства, и е нямало изтичане извън нейния компютър...Обаче Еврейската клика ги направи на нищо !