32

Rick

преди 9 години

Брака като доживотен съюз на две лица... А защо не на три или четири? Не виждате ли как всичко се върти около Божиите заповеди? Слугите на дявола нямат нищо оригинално те само се опитват да изопачат и да изкривят това което Всевишния е заповядал, това което е правилно и редно. Интересно, може ли такива неща да се наложат над хората след като те не ги искат - пряко волята им? и задълго ли? не же ли се върнат всичките гнусотии и дължимата отплата право в пазвите на слугите на дявола?

31

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

До АлексВярвам на Бог, а не на институцията от педофили. И те са чада лукави.Аз съм вярващ, а не религиозен-има диаметрална разлика.До колко Библията, е фентъзи, един ден. Всеки ще разбере.Писано е, че всяко коляно, ще му се поклони.Относно нормалните е писано-последните, ще станат първи.Хич не искам света да пропада, но Господ-Бог, го е изрекъл отдавна!И последното, не го казвам аз, а БОГ!Точно Него, не слушате. И ще ви държи сметка, един ден за това!

30

Анонимен

преди 9 години

"През март 2012 година словенците отхвърлиха с 55 процента гей брака на референдум"2012! Преди 3 години на референдум. Сега - закон ! Голям натиск, голямо чудо. Кога идва нашия ред ?

29

Анонимен

преди 9 години

Горките деца, които имат нещастието да са осиновени от хомосексуални двойки! За съжаление човечеството върви по пътя на самоунищожението. Природните закони са неумолими. Всичко в тях е подчинено на продължаването на рода. Хората с тези си безумни действия доказват, че са забравили това. Време е да се върнат към действителността, иначе последствията ще са непоправими.

28

Алекс

преди 9 години

До АНТИТОЛЕРАСТЩом мирогледа ти се води от интерпретации на човешки решения като дела на бог или сатаната, е безмислено да се спори с тебе. Ти вярваш в институция от доказани педофили, моралния ти мироглед е базиран на книга по зле написана от всяко фентъзи и можеш да общуваш само с подобни на теб кухи ***, защото нормалните хора ти се смеят на глупостите. Единственото което крепи подобните на теб е надеждата че света ще пропадне за да кажете "ето ние ви казвахме ама вие не слушате". ***

27

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

До Алекс 25Педро, това не е еволюция, а девиация на Сатана, вашият вдъхновител и баща.Бог го допуска, защото с всяко следващо поколение, се отдръпваме от него. При което, и той се отдръпва от нас. Но тази мерзост няма да е вечна.Ще чака да се опомним, известно време. Но ако, пак не желаем.Ще ни "залупа" със страшна сила,невиждана досега!Хич не му пука за вашите извратени душевни нагласи.

26

Judge Dredd

преди 9 години

Възходът на извращенията взе поредната си жертва..."Новият текст, който дефинира брака като доживотен съюз на две лица независимо от техния пол, слага край на досегашната дискриминация..." - Не е било дискриминация, а неприемане на извратеняците... Словения - поредната *лска държава!Какво стана с вас, словенци?! Нали имахте друг приет закон миналата година!!!! Продажници сте и вие!

25

до 14

преди 9 години

На БЪЛГАРИТЕ или на турците и "великите" им вековни опити

24

Алекс

преди 9 години

Като чета колко от вас си държат постоянно главите в задниците, май България и без такъв закон е задминала Словения, какво ви пука какво правят хората в спалните си? Ама веруюто на българина е "най обичам маана да намирам". Останете си със здраве въргаляйки се в и грухтейки доволно в мъжествената кал на родината, докато останалата част от света се развива. Ще изчезнете и вие подобно на повечето задънени разклонения на еволюцията. :)

23

Анонимен

преди 9 години

Извратени нещастници,скоро това ще се случи и в България.

22

Анонимен

преди 9 години

И ТЕЗИ СТАНАХА ТРИПОЛОВИ. Е НИЩО ТО И ПРИ СОДОМ И ГОМОР Е БИЛО ТАКА И СА ИЗЧЕЗНАЛИ ОТ БОЖИЯТ ГНЯВ...

21

GAY OVER

преди 9 години

До 5години, това ни чака и нас!Част от евроатлантическите ценности.

20

ЕвроПедигри

преди 9 години

Сега в Словения, после и по наши градове!

19

Бичето

преди 9 години

Словения беше една много хубава страна...

18

ъйх

преди 9 години

Пфууу... ОТВРАТ!

17

42

преди 9 години

ТРЯБВА ДА ПОДНОВИМ МАТЕРИАЛА ЗА ОТОПЛЕНИЕ НА АУШВИЦ...ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ.

16

Анонимен

преди 9 години

европейците може да почерпят от вековната традиция при турците , там съвокуплението меьду мъже си е вековна традиция , практикувана от всички там помежду си , там това е върхът на мъжествеността

15

Анонимен

преди 9 години

това в Турция неофициално си е от векове , та няма страшно може да попитат техния опит , а словенците от край време са си гейове , защо в ЕС не забранят и браковете от различни полове , това ще е върхът на "модерните" европейски ценостти

14

Анонимен

преди 9 години

Пропаднала държава ....

13

Ястреб Тираджийски

преди 9 години

Значи и словенците ще се възползват от многовековния челен опит на българите по оплождането на мъжете! ;-))Интересна работа - цяла Европа започна да подражава на българите в тази сфера!! :-)))