227

Деян

преди 9 години

Абе такива лъжливи заглавия тия соросиди ще ги приказват на бабината им трънкина . Говори се за мерки в киберпространството не за държавен преврат. В Русия цялата държава и руската армия е вярна на Путин няма кой да вдига ръце против него. Цветна революция в Русия няма да има 90 процента от Руския народ подкрепя Путин. Американци агенти е невъзможно да влязат в Русия ФСБ контролира всички подстъпи на граничните пунктове. Така че Путин ще си осъществи политиката си а и ще победи още врагове на руската национална идея . Соросовите агенти бая са психично болни щом сънуват революции. Виж скоро

226

az

преди 9 години

Zaradi korabite na NATO li doide v Balgaria FBR.ili zachoto gi e strah sled 3 mart balgarite da ne pochnat da se obedinavat?

225

az

преди 9 години

Da da koito e tragnal srechu Rusia vse si e shupil glavata spravka-Napoleon,***.a tova che na USA sorosoidite mnogo im se si e tehen problem.Nemcov giv mai ne im e trabval ama martav go eksploatirat ako.

224

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Я бе я, още от заглавието - лъжа. Няма да чета.

223

циник

преди 9 години

Е най ми е кеф, като ви чета коментарчетата русофилчета, от тях само яд и злоба, кеф ми е пишете си, дращете си, *** ви е вътрешно, много вътрешно, като гледам скапаната и съсипана БЪЛГАРИЯ, за вас се сещам, по-добре такава, отколкото пак русняците, комунизЪма е Бай ви Тошо, а русняците и комунизЪма ше се върнат га се върне и Бай ви Тошо.

222

Анонимен

преди 9 години

ТАКИВА ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ В РУСИЯ НЕФЪРФУЯТ, ЗАЩОТО ТАКИВА *** И ПИДИРАСИ ОТ РОДА НА ***, АМЕРИКАНСКИ ФОНДАЦИИ И ТЕМ ПОДОБНИ ПУТИН ГИ ИЗРИТА КАТО КРАСТАВИ МАГАРЕТА ОТ ТАМ ОЩЕ НА ДРУГИЯТ ДЕН.А ТАКИВА КАТО ПРОТЕСГАНСКА МРЕЖА И АСЕН ГЕНОВ ГИ НАБИХА ОЩЕ 1-ТА ВЕ4ЕР. И НА ДР. ДЕН ТЕ САМИ САКАХА ДА СИ ОДЯТ ОТ РУСИЯ, ДАЖЕ СПАХА В КАШОНИ КАТО КЛОШАРИ НА ШЕРЕМЕТЯ ЗА ПО СИГУРНО 4Е ЩЕ ГО ХВАНАТ.ПО ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ И НАЦИОНАЛИСТИ ОТ РУСНАЦИТЕ НЕМА. АМИ НИЕ СМЕ ЗАСТРАШЕНИ ОТ ВСЯКАКВИ РЕВОЛЮЦ

221

РРР

преди 9 години

Замислете се за "избора",който ни се "предоставя" на цялата планетка..Или избираш САЩ и тоталното робство,или избираш Русия,което е същото,средно положение няма..Замислете се колко държави вече замихана,държави,които не искаха да приемат новия ред и не пожелаха да дадат държавите им да бъдат ползвани като супер ***..Замислете се и погледнете и 2те империи какви ходове правят през времето..Това е едно и също нещо откъдето и да погледнете..Защо толкова се връзваме на тези психо игрички с нас....

220

H

преди 9 години

Опитват какви ли не методи да подкопаят Русия..Помислете,50 до 150 хиляди души обичаха Немцов,а те не са дори 5% от населението на държавата..Опитват се да съберат колкото може повече хора и медии ама пак изядоха дървото..Цялата история почва да бие на поредния изкуствено създаден конфликт с цел поглъщане на колкото може повече икономики,и 2та отбора(Сащ+..и Русия+) се състезават ожесточено..Даже вече си правят битките по другите държави..Нагла и безочлива стъпка на елита..Очакват ни проблеми

219

Анонимен

преди 9 години

Има дръжки! Този сценарий няма да мине в Русия!

218

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен 313"Плакати, тениски и лозунги за Борис Немцов направени за 12 часа, 8 от които през ноща". Но има и друг ясновидец! Обама! Той изпрати голямо протестно писмо на Путин след 45 минути след убийство на Немцов. Вероятно, е предварително написано.

217

Пешо

преди 9 години

***, препикани семки по 10 стотинки пакетчето да продаваш, и не ми трий коментара :)

216

има имаа

преди 9 години

Има нужда от *** балами верващи от такива има нужда. Кокала е мазен с мнооого мръвка. Кучето го домъкна в колибката и гложде с призива (доката ръфам месцето искам Смирение). Аз сегс вм и искам спокойствие а вие баламите гледайте шлифера щот аз ва паья от това което не съществува. И докато *** ги търсят с хеликоптери без да има за какво красиви деца минават по калната пътечка там където ги чака смърта.

215

333

преди 9 години

youtube/watch?v=JM7Sya3nZMQ&spfreload=10 който не го мързи нека да погледне това

214

Поредна инсинуация

преди 9 години

От заглавието на поредния хит на *** оставаме с впечатлението, че едва ли не в Русия ври и кипи, и всеки момент ще стане преврат. kommersant.ru/doc/2679357 цитира анализ на научния съвет при СС на РФ относно методите на борба с цветните революции, с които Запада вече 20 г. методично унищожава страна след страна, вкл. Украйна. "Совет видит, что риск организации государственного переворота извне растет." ***, с един замах маха словото "извне" в заглавието и се получава чиста иинсинуация. Машала.

213

жалка история

преди 9 години

Русия потъва и на Путин му трябват виновни - естествено първи обвинени са редовните заподозрени - Вашингтон, евреите и гейовете.

212

Анонимен

преди 9 години

Вижте снимката, цялата тази организация- плакати, тениски и лозунги за борис немцов е направена за 12 часа, 8 от които през ноща. Егати организационния комитет, сигурно в него има ясновидци!

211

Вики

преди 9 години

Много интересно е положението в този сайт. Журналистите - някакви платени драскачи, които трябва да възхваляват умрелия запад и да хулят Русия, а коментиращите на обратния полюс и нареждат яко.

210

Аз съм прост...

преди 9 години

До Аз съм ***...уплашени***

209

Аз съм прост...

преди 9 години

До Анонимен17 - та година беше първата и последна еврогейска революция в Русия!Ето че 100 години по-късно, смутата приключва, Русия се изправя от колене, да бавно, да трудно, но света пак е настръхнал! Не знам руснаците не са лоши хора, защо тия от запада са толкова оплашени?

208

Bulgatani

преди 9 години

До Bulgatani. 306, бих искал да добавя. Обаче- това е български избор, никой няма право да се намесва. Няма проблеми, бедините руснаци ще почиват в Гърция, Турция, Египет и Испания .