134

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали могат да спрат руски танк,обаче съи сигурен,че Русия може да спре империята на САТАНАТА.

133

Анонимен

преди 9 години

Има клип в тубата с американския танк Абрамс също закъсал в калта. :)Abhrams stuck in mud :)И най - добрите се издънват

132

Анонимен

преди 9 години

а целият свят иска пълното унищожение на сащ то4ка по въпроса.колкото по скоро толкова по добре за мира и просперитета на 4ове4еството !!!!

131

Шоп

преди 9 години

Относно какво спирало руските танкове, напишете в Ютюб "Т-90 застрял в грязи", да видите какво жалко возило е руския танк. Също може да видите посещение на Кобзон в донецка болница при обгорели руски танкисти.

130

Анонимен

преди 9 години

Господа американци,натовци и европейци сигурен съм,че можете да спрете руски танк дори и 1000..Но дали можете да спете РУСИЯ???Не се захващайте за нещо което не можете.

129

Анонимен

преди 9 години

Тези американци нямат никакъв разум. Не се поучават нито от историята, нито от грешките си. Жаждата за пари и влияние е по-силна от всичко. Постоянно и по всякъв начин се мъчат да разпалят световна войнал Не ми се мисли обаче, какво ще стане с всички нас, когато търпението на руснаците се изчерпи.

128

обонго

преди 9 години

Атъй научете ги да правят ***,по американски то само за туй ви бива,армия 85% травестити туй е сащ

127

Анонимен

преди 9 години

Притискайте Жижин яко!

126

украинец

преди 9 години

Нито руския,нито българския,нито който и да е език са забранявани в Украина.Войната в Украина започна когато джуджето изпрати диверсанти КГБ-исти,които почнаха да убиват украински патриоти.Е,в Донбас успяха,ама в Одесса не.

125

Анонимен

преди 9 години

САЩ сенатът не слушат старите и опитни кучета като Бжежински и Кисинджър и това ще им излезе скъпо. И нас в това число.

124

Мда

преди 9 години

Руски танк го спира 5 кг. Тротил Кумулативен подкалидрен снаряд и РПГ-29 "Вампир"

123

$ОРО$

преди 9 години

Всичко съм платил и уредил, скоро ще орежа средствата на Волен обаче...

122

Анонимен

преди 9 години

Те и американците ще искат нещо,което може да спре руски танк, но ще е късно. Много късно!

121

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINEC Кога Украйна забрани руският и българският език ? Научили на после дали е истина ? Кога започнаха протестите в източна Украйна ?

120

Анонимен

преди 9 години

До украинецЛъжльо марш да учиш законите което приема Радата и тогава пиши тук.

119

kakvoto povikalo

преди 9 години

До Анонимен 114Tochno taka! Nkama neshto po-bezpomoshtno ot pijan ukrainets. ZA te sa vechno pijani. Kakvo da gi pravish - Perushanloo ne im dava bonboni, a na prazen tumbak dolnoprobnijat alkohol bednaga svalja. Non ti ne znaesh tova, zashtoto bashta ti ne iztreznjavashe i ti zatova se rodi ***.

118

Анонимен

преди 9 години

Страната иска "нещо, което може да спре руски танк"-----------Кашони с водка!Само за кашон с водка може да спре Руски танк ... за няколко часа.

117

ПРАВОСЛАВЕН

преди 9 години

Който българин тръгва срещу Русия, тръгва срещу своя народ, история и вяра! България винаги е била и винаги ще бъде с Русия, и Русия винаги ще бъде с нас! Какво общо може да имаме ние с бандеровците?!Ние дадохме на руснаците писменост и култура, а те воюваха за наща свобода!Да живее България!!!

116

Анонимен

преди 9 години

До до 130...Много здраве, ще имаш другарю червеногерберист и евроГеец.Средната заплата беше на учителите в долари,даже не 800 а 1000 и от 1 февруари ги вдигнаха с 30% . И там пазаруват в в рубли . И важното е какво можеш да си купиш.И пенсиите им вдигнаха с над11% и от 1 април пак ще ги вдигат по ново изчисление . С една дума ,,цунаха баба Меца по дупето,,Ти гледай тука, как червенодупестият от Банкя и БКП-ГЕРБ как ни навряхя в *** зад...к.

115

войник

преди 9 години

Войната трябва да се пренесе в Русия. В противен случай ушанките могат да воюват 200 години на чужда територия.