356

Турско КВО?

преди 9 години

Абе сънародници земете четете малко и стига спекулирахте с тва "РОБСТВО"!РОБСТВОТО е тъпите ни кратуни ***! Вие не знаете какво е да си РОБ и нашите родители и прародители също не знаят защото не са го изпитвали. Ние сме промити мозъци и повтаряме като папагали робство робство но робство не е имало никога! Браво за празниците, но те няма да ни излекуват от глупостта, трябва много кръв и пот зад която да седи интелект!

355

петко

преди 9 години

Има над 450 коментара до сега!.Прочетох около 50 коментара и установих, че аз съм поредния коментатор, който ще връчи червен картон на този ***. Срам и позор за президентската институция, такова посмешище не се е пръквало с десетилетия, това чехълче е долен дупедавец и българо-УБИЕЦ на нациата! ПОЗОР!

354

морски

преди 9 години

Да,заставаме като един,срещу теб,президентско ***!

353

Анонимен

преди 9 години

31000 РУСКИ ВОЙНИЦИ СА ЗАГИНАЛИ САМО В БОЕВЕТЕ ЗА ПЛЕВЕН!!!И НИТО ДУМА ОТ ТОВА *** ЗА РУСНАЦИТЕ!!!СРАМ И ПОЗОР!!!НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ И ЕДНА КАПКА РУСКА КРЪВ!!!ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА НИ СОВОБОДИ ОТ АМЕРИКАНО-ТУРСКОТО РОБСТВО!!!РОБИ ЗАВИНАГИ!!!

352

Анонимен

преди 9 години

Левски е казал-Тоз ,който ни освободи,той ще ни зароби...Та смотани кажете кой ни освободи ?

351

Анонимен

преди 9 години

Българите сме предатели, не заслужаваме и една капка пролята руска кръв.Заслужваме си съдбата - до 20 години няма да има България и българска нация.Предателите никой не ги обича и уважава.Ще станем турско- арабска провинция.Честито Предатели!

350

Бял циганин

преди 9 години

Народна трагедия е, да имаш *** за президент!

349

Анонимен

преди 9 години

Срам и позор е тоя никаквец и предател!Още малко ще каже, че американците е ЕС са ни освободили от турско робство!Забелязахте ли- мюфтията беше зад него, но не и руския посланик!Малък и *** народ, единственото успокоение е, че няма да ни има много скоро- сами се затрихме, защото сме роби и предатели като чучелото прецедент!

348

Анонимен

преди 9 години

Коя война, *** безсрамници? Кога е била, между кои държави е била ?Ей,много ви е страх, жалки български майцепродавци, да споменете само името й на тази пуста РУСИЯ,но помнете ми думите ще бъдете убити с камъни за продажната си политика.

347

внуците

преди 9 години

Освобождение от Джихадистите ИДИЛ трябва вместо Османско да се казва официялно в История на България , защото сегашна Сирия е участник в Османска Империя 400 години като се погледне в гугъл старата карта на Османска Империя граници става пределно ясно на всеки че сегашните внуци ИДИЛ са наследниците , внуците са си внуци

346

Анонимен

преди 9 години

Кога му изтича мандата на тоя, че вече не се търпи?

345

Анонимен

преди 9 години

Пфу!

344

Анонимен

преди 9 години

"Освобождаване " от руснак си е живо ЗАРОБВАНЕ!

343

Анонимен

преди 9 години

Няма друга държава, която постоянно да си избира за национален празник датите на заробването и!Първо беше 9. Септември,А сега 3 Март! Да величаеш датата, символ символ на заробването ти, това нормалният човек трудно го приема.

342

мравка

преди 9 години

НЯМА В БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ДОСТАТЪЧНО ОБИДНИ ДУМИ ЗА ТОЯ НЕГОДНИК.ОТ КАКТО Е ПРЕЗИДЕНТ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ Е СПОМЕНАЛ ЧЕ Е ИМАЛО ПЕТ ВЕКОВНО ЧЕРНО ТУРСКО РОБСТВО,ЧЕ РУСИЯ НИ Е ОСВОБОДИЛА.ТАКА БЕ И С МИЛИОНЕРА ПЪРВАНОВ. ЧЕТЕ ЛИСТЧЕТАТА ИЗПРАТЕНИ МУ ОТ ПОСОЛСТВОТО НА С.А.Щ. ,НО ЦЯЛ НАРОД ВИЖДА КАКВО НИЩОЖЕСТВО НИ Е ПРЕЗИДЕНТ.ПОЗОР БЪЛГАРИ, ЗА ВСИЧКИ НИ!

341

Той е

преди 9 години

В този ден, сме обединени в своята признателност и почит към хилядите воини румънци, финландци, украинци, литовци и други войни, загинали в освободителната Руско-турско война. Ами нямало ли е руснаци бре, ***? Или американогейските ти господари са ти забранили да ги казваш? Преди година се казваше само Освобождението, без да се уточнява от кого, сега пък се споменават всички други, само не и Русия, егати продажните дупедавци!

340

анонимен

преди 9 години

Баба Вуна......На кой викаш *** *** дърта вълнясала бабичка.

339

анонимен

преди 9 години

Баба Вуна ......Пусни си Щатланджу.. 27 епизод

338

moro

преди 9 години

До blee po tup komentar ne biah chel

337

уйо

преди 9 години

Чудя се дали са много желаещите да откъснат чутурицата на този прецедент и да му я натикат там дето слънце нивга не видяло...?