59

vesko02

преди 9 години

До АнонименМоже пък да му харесва?

58

Анонимен

преди 9 години

Вие в ред ли сте? Партийката на Немцов се бореше да хване 1% от гласовете на последните избори, за какво му е на Путин да убива такъв маргинал! Единствената полза имат САЩ!!!

57

gandi.daow

преди 9 години

До украинецУкри, как се чувстваш като гражданин на една измислена държава, която намалява териториално поради болните амбиции на чужди страни и собствени национални предатели? Не ти ли се иска да удариш едно рамо на Mr. Прошенко в борбата за самоунищожение?

56

Анонимен

преди 9 години

До 9К51_Град87 NA 25 G. V BALGARIA EDNA GENA E VECE DARTAPIROSTIA-TENEKIA.

55

Анонимен

преди 9 години

Мир на праха му! Само англосаксонците убиват слугите си в гръб! Повръща ми се и от нашия американски елит, начело с плевнелиев, които веднага се включиха в хора пропагандатори! Немцов беше убит на 28-ми около полунощ, а на другия ден към обяд на предварително организирания седмици преди това митинг вече бяха отпечатани книги, плакати и стотици листовки с лика му! Не сме толкова глупави! Това е част от плана за дестабилизация на Русия!

54

Анонимен

преди 9 години

Браво!На точното място са го погребали.Върху трите К....

53

9К51_Град

преди 9 години

За умрелите или хубаво или нищо ... значи нищо! Мен обаче много повече ме тревожи смъртта на младото момиче от Никопол работещо във В. Търново, що за човек може да извърши такова нещо .. и след това да го хвърли в реката .... тези атлантически ценности от последните 25 години май не ни се отразиха добре .. престъпност, алчност, мизерия, безработица ... после защо имало носталгия по времето на бай Тошо?

52

Анонимен

преди 9 години

Янко Гочев На 3 март,но 1918 година Русия капитулира пред България,това е и истинското ни Освобождение.-из ,,Руската империя срещу България''-трилогия.

51

Анонимен

преди 9 години

Между другото Украйна е последна грижа вече на Пиндосите, без Крим. На тях много им трябваше Крим и най-вече Севастопол. Но понеже така и така са "завзели" Украина я преотстъпват на ГМО-то Монсанто и Дюпонт. На едни от най-плодородните черноземи в света ще расте ГМО царевица.

50

украинец

преди 9 години

--*** винаги са били враг номер едно на България-още от времето на Стамболов.Е- той им намира цаката през 1886 когато се опитват да направят русофилски преврат.В техните перверзни душици те си въобразяват ,че България и Русия са една държава и чак когато Стамболов ги опира на стената,те разбират,че има малка разлика а тя се състои в това че България е тяхната Родина,а Русия е чужда държава.Ама късно-оловото си казва думата.

49

Спонги

преди 9 години

До сибирска 67Вие путинкопоклонниците сте с увредена психика. Бог да прости Немцов."...Путин обаче я освободи.."С тази фраза казваш всичко, Путин държи в затвор всички. Властите спряха камерите в района на убийството за да не се види как агентите на джуджето погубват поредния несъгласен с диктатора.

48

украинец

преди 9 години

До Анонимен------------Гари Каспаров предупреждава: Путин е като Хитлер, ЕС и САЩ да не се лъжат 10.11.2014 Европейският съюз действа спрямо Владимир Путин като някой пълен невежа. Това заяви един от най-великите шахматисти в света Гари Каспаров пред EUobserver. Каспаров прави аналогия между Путин и Хитлер и предупреждава, че сега е далеч по-лесно руският президент да бъде спрян, отколкото би било на по-късен етап. Ч аст от европейския елит обаче например Франция и Италия, не го е грижа за Украйна и просто иска да си прави бизнес с Русия както

47

Анонимен

преди 9 години

Сигурно ще броят някой лев кръвнина на родата. Голяма трагедия, голямо чудо! Горката му майка, отгледала е ***.

46

ПУТИН

преди 9 години

ТАКА ПРАВЯ АЗ ПОЛИТИКА, В "СВОБОДНА" РУСИЯ !!!

45

Afgan

преди 9 години

Тупие укранские ***,служил с вами,занаю какие бойци,сидите и пока вас по всему миру не начнут резат как собак бешаних.

44

Анонимен

преди 9 години

До от ЛвовТе по голяма лъжа скоро не бях чел. Първо разбери как и от къде се управлява въздушният трафик. Бегом да си пиеш хапчетата.

43

украинец

преди 9 години

Явно си неосведомен-няма вече голи дупета-Конгреса на САЩ разреши продажба на модерно оръжие за Украина,вече прати инструктори,Канада пое задължението да снабдява Украина с униформи и други,Австралия и Великобритания всичко останало.Има ли бензин-ще гори вата и ***-слушай кво ти казвам и не забравяи Одесса .

42

Анонимен

преди 9 години

В своя статия Пол Робъртс нарече Борис Немцов западен агент и се усъмни, че руския президент би поръчал неговата екзекуция, особено в такъв момент.Според бившия финансист в администрацията на президента Роналд Рейгън руския опозиционер Борис Немцов най-вероятно е разочаровал западните си покровители заради непостигнатите резултати в разклащането на властта в Кремъл, или убийството му е организирано с цел провокация.

41

1

преди 9 години

УБИЕЦЪТ ПУТИН !!!

40

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАА "Боинг 777" полет MH370 на Malaysia Airlines.Марк Дюгейн, бивш директор на френската авиокомпания Proteus Airlines заяви пред The Independent, че Съединените щати носят отговорност за мистериозното изчезване на малайзийския Боинг-777″ на 08 Март, 2014г.