18

Анонимен

преди 9 години

Коя е фирмата? Ще отидат ли на прокурор? Децата ще получат ли обезщетение? В други ден ще чуем ли за развитието на случая? Имам много въпроси...

17

Негодна държава

преди 9 години

Тя цяла България е залята с отровни лимони от Турция. Те са с тъмно оранжева мека *** и са за фрешове. Значи когато не един магазин, а цяла държава е залята с опасен за здравето продукт сами можете да си направите изводите колко ефективна е тая агенция по храните!

16

Анонимен

преди 9 години

Абе Льольо стига цитира баба си... риба и мляко ... ***.

15

чревоугод

преди 9 години

Ял съм всякяква риба в комбинация с всякакви млични продукти - от малък. Няма проблем с това. Ако са РАЗВАЛЕНИ е друго.

14

Льольо

преди 9 години

До до ЛьольоАман от лекари като теб тогава..... 90% от лекарите в българия не ставате за нищо, другите 10% са читави но отиват да работят навън. Ти си продажна мишка и искаш само пари от хората и поставяш неправилни диагнози, убеден съм. Тъпчеш хората с какви ли не лекарства, които и ти самият не знаеш за какво са. И се наричаш лекар, а ***?

13

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези деца на по 23 години, дето дори не могат да си кажат какво ги боли?

12

кинолюбител

преди 9 години

Служителките преценили, че храната не става - е как тогава са я дали на обитателите на дома? Да не би да са я видели, след като 12 злощастни младежи са яли? Не е нужно да си полицейски инспектор от филм, за да се зачудиш на написаното.

11

Бай Тошо

преди 9 години

Името на фирмата. Всичко друго е немаловажно.

10

Нищо ново

преди 9 години

Как не са се усетили, че храната е зле? Нали първо в техните котелки сипват нещо не се връзва

9

Стоян

преди 9 години

Тази фирма сега да вземе да храни тези деца една година без пари,това да е наказанието ако има въоще наказание.Те достатъчно са откраднали до сега.

8

Гочо

преди 9 години

Защо трябва двете служителки да бъдат отсранени?\Да не би да е трябвало да тестват храната ,която им доставят?

7

Анонимен

преди 9 години

Абе най-накрая няма ли да напишете КОЯ е тази фирма? И името на "управителя" псевдо бизнесмен. И тези двете служителки защо са все още на работа? Как може за даваш на малки дечица храна, която не е прясна? В белите страни случаят щеше вече да е приключен а виновниците да си понасят наказанията, а тук нашите "институции" 1 месец ще проверяват.

6

Анонимен

преди 9 години

Новата герберска реалност.

5

Льольо

преди 9 години

Не е била развалена а в кофти комбинация. Работещите във дома и най вече шефа на дома гледат да отърват кожата от съда и затова казват че храната е развалена. Просто на децата е дадено риба и мляко (от което разбира се се натравяш) и същите тези които работят там са ***. Как може да направиш комбинация с риба и мляко???? На всички грамотни хора е известно че риба + мляко не е добре и има сериозна опасност от натравяне. Затова и децата се натровиха а не от развалена храна. Искаме съд......

4

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

За писалите ми минуси, пояснявам.При социализма лятото на Слънчев бряг(например) имаше командирован милиционер, който хванеше ли нередност със месо - виновния отиваше в затвора!

3

8

преди 9 години

И персоналът ли е умствено изостанал,че не е разбрал,че храната е развалена,защото под "развалена" аз си я представям воняща.Ако това е правова държава,на фирмата трябва да се отнеме лиценза за во век и веков,собственикът да отиде в затвора и цялото му имущество да се конфискува,но за негово щастие това е държавата АБСУРДИСТАН!

2

f

преди 9 години

Tva darjava lie kqk se griji za decata I vazrastnite???

1

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Зящото скачахте за Демокрация!Това получихте!