70

Анонимен

преди 9 години

тия пък , какво са се притеснили , ние сме провалили всички , та османска империя ли била , та комунизма , сега като влязохме в 2007 в ЕС , почна веднага 2008 най-голямата следвоенна криза , та Шарапова ли ще се опъне

69

Анонимен

преди 9 години

ако е бремена ще я боли стомахчето

68

България-Русия

преди 9 години

Много работи Гришо и тя няма време да се дообработва.

67

Елка Василева

преди 9 години

Ако някой си направи труда да прочете статията в оригинал " Что мешает Шараповой сосредоточиться на больших задачах" ще разбере каква манипулация е извършена тук от пишещия, просто трябва да се прочете оригинала в него изобщо не се говори за вина на Григор,а само ,че Шарапова е много претоварена и ,че просто има намерение да си почине,но нали трябва да покажем как руснаците никак не ни харесват и само говорят против нас.

66

XAXA

преди 9 години

А какво стана с българо-руската дружба :)

65

Анонимен

преди 9 години

Маша нали отказа да се състезава за Русия на Фед къп,Гришо я провалял.Тя си е независима.Jfúdл

64

Румбо

преди 9 години

Щом даже яката С.Уилямс въздиша по Гришо,значи си го бива!Да впечатлиш негърка в леглото-малко бели го могат!Значи нашето момче е.е като змей!!!Нищо чудно,че Маша лети хиляди километри за да я опраши!Пари си има достатъчно,ама изворът пресъхва с годините...

63

братушка

преди 9 години

Аааааа щом освободителите казват Гришо веднага да остави Маша.Иначе няма газ и "патриотите" на волен току поискали североизточна България да стане от нова по нова Русия.

62

Ганчо

преди 9 години

Ще я провали, ако не я коландрисва всяка вечер по три пъти. Трябва да и разтриват ракетата защото ще вземе да се захароса от бонбоните.

61

тренер

преди 9 години

Не стига че й отваря всяка вечер шпагата да може да бяга по-бързо по корта и пак недоволни.

60

алт

преди 9 години

Абе,май е обратното,ама айде. :) Д а си вземе една хубава българка,млада и красива,да се гордеем,като е по турнири,да слави българската красова,какво за е хванал за това руско лелче.Ама като се замисля тогава ще съжаляваме българката,че като го гледам колко е слаб и как го бият,момичето ще трябва да напуска засрамена корта.

59

Сандо

преди 9 години

Гришо муши Машамуши Гришо муши Гришомушата на Маша

58

Анонимен

преди 9 години

За маша не знам но Дришко приключи с тениса а най-вероятно Мара ще му бие шута в рамките на настоящата година.

57

Анонимен

преди 9 години

Совецки спорт, както винаги ще изръсят преднамерено поредната глупост, само и само защото Григор е българин.

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 68Ама разбира се че няма какво да коментираме спортно изданиена нация с най-много олимпийски титли през годините.

55

Анонимен

преди 9 години

Советский спорт...какво да говорим повече

54

Анонимен

преди 9 години

До Фен 66Дреме ми на К.. колко има Мара Шепова.Мойте си ми стигат.А ти надувай кавала, гладник.

53

Българин

преди 9 години

Трябва да си много *** руски националист от най-долна проба,за да твърдиш,че Гришо ще провали кариерата на Шарапова. Дори само по простата причине,че нейната кариера и без това вече е към края си. По-скоро любовните трепети между двамата може да провалят кариерата на Гришо,която е в самото начало.И изобщо те най-добре си знаят кое е добро за тях. А" Советский спорт" по-добре да си смени името на "Руски спорт", а не да пише глупости!

52

АТАКИСТ

преди 9 години

до 63Кака ти Маша имаше преди 3 години 100 милиона долара от наградни фондове и рекламни договори.Сега може и да са 120-130.

51

acca

преди 9 години

60 - кви мангизи ще опапа бе, *** - тя е 10 пъти по-богата от него с net worth 90 милиона долара - той докато я стигне...