13

Българин

преди 9 години

Тиквата спря парите за наука и заедно с "проф" Игнатов ликвидира каквото беше останало. После го уволни за несправяне с работата, а после народа уволни него. След това започна с циркаджийски номера. И сега пак е на власт. Как става това?

12

me

преди 9 години

"Срещу тези средства ще бъдат осигурявани съвети за подобряването на човешките ресурси в държавите от ЕС в областта на науката. Не става дума за пари, а за осигуряването на помощ за развитието на човешкия капитал, уточни еврокомисарят."Демек, ще се дадат едни пари, на едни консултанти, които да ни кажат, че трябва да увеличим инвестирането в наука, а ние да им отговорим, че няма от къде. И пари за наука ще продължи да няма, защото са важни магистралите. И метрото. И втората кабинка.

11

Анонимен

преди 9 години

До СС Съгласяваш се - *** на ЦРУ.. Да удряш по образованието е удар против държавността и народа... Лош човешки материал - дори и *** е по-добър човешки материал от англичанина и американеца.

10

СС

преди 9 години

Да, унищожиха ни науката нарочно, съсипаха образованието за да няма добре подготвени хора за науката, сега давайте да наливаме едни пари за да подобрим човешкия фактор. А той в България е повече от трагичен, наистина лош матРЯл!! Докато не се затегне висшето образование няма да има качествени хора в науката, откъде да дойдат, от луната ли да паднат!!! *** ли сте, или май идеята е пак да се приберат едни пари!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Т.е. толкова сме зле с науката, че сме първи на опашката за помощи от ЕС...

8

Бранник

преди 9 години

За какво ни е наука. Заводите и произодствените предприятия са разрушени.

7

Анонимен

преди 9 години

20 милиона Евро малей много пари бе.. ръка на кой целуваме на Обонго или на кралицата майка

6

Анонимен

преди 9 години

pari,koito shte badatotkradnati ot gerb 100%

5

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябва помощ! Трябва ни свобода!

4

Хахото

преди 9 години

До 102030Наистина, помисли защо! Не е понеже ЕС не ни дава пари. Въпросът е "Къде отиват парите и стигат ли те до обикновеният човек?". А следващият въпрос е: "Кой разпределя парите от европейските помощи?". Като си отговориш на тези два елементарни въпроса ще осъзнаеш какво глупост си написал за "сутеньора и проститутката".

3

Дядо Петър

преди 9 години

"Пари, които се дават на хора, неподготвени да ги използват, са хвърлени на вятъра, коментира Танев."А какво става с пари, дадени на хора, подготвени да ги краднат?

2

Анонимен

преди 9 години

Е, нали бяхме най-добрите по полупроводниците !

1

102030

преди 9 години

Веднага се сещам за Дянков и феодалните старци. Европейците ни помагат, като сутеньор на ***. При цялата така наречена "помощ" сме все по-бедни. Защо?