79

Боко Б

преди 9 години

До Анонимен 98 Та аз също бях комунист с партийна книжка ако не знаеш. Влязох в пожарникарския без изпити по право, защото баща ми беше партиен секретар на пожарната. провери ако не вярваш. аааа не така , не обиждай съпартийците ми. А за оставката прав си бяха дви капки кръв и две кожи от народа просто както каза момчито Горанов останалото беше отмъкнато от предишните.

78

Chuden Chudenov

преди 9 години

Сандра Калниете възмутила заместник председател на Централния съвет на евреите в Германия В реч при откриването на ежегодния Лайпцигски панаир на книгата, бъдещата комисарка на ЕС, предупреди, че заради заслугите си за разгрома на нацизма, съветският тоталитаризъм не заслужава никакъв морален плюс. И двете системи били "еднакво престъпни". Саломон Корн, видя в това сравнение "непоносимо" равнопоставяне на комунистическият терор с нацистките престъпления и напусна тържествената церемония

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен93А защо гнидата горби, няма венерическа болест????:))))))))))))))

76

скръб

преди 9 години

ЦРУ сега лее кървави сълзи като гледа как погребват многогодишната им работа по дестабилизиране на Русия.Ялов им се оказа избора и сега са изостанали с десителитие от плана, а не се знае дали не им е за последно...

75

Анонимен

преди 9 години

Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.И каза аз не съм правил асвалт дасе лее кръв и достоино подаде оставка.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.

74

Анонимен

преди 9 години

Стига сте писали глупости какви стрелци коли Немцов просто видя че не е прав за *** и се самоуби след два дни раследване то спира

73

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен (91)"без каквато и да е вина на Кремъл..." Че те го убиха бре. Не го е застрелял Путин лично, но се е обадил на когото трябва - или той или неговите приближени. Освен ако не смяташ че за един диктатор е крайно удобно да търпи човек, който постоянно открито го критикува и изнася доклади за злоупотреба с власт и служебно положение, държавни пари, участие на руски войски в Украйна и т.н. и който постоянно организира протести и митинги. В такъв случай Кремъл няма каквато и да е вина..

72

Puma

преди 9 години

Защо занимавате хора с западни *** Немцов и *** от украина?

71

Анонимен

преди 9 години

Ръста на този диктатор да ви прилича на някой друг диктатор? Диктаторите са ниски на ръст и с болни мозъци. Завършват или с венерически заболявания или се самоубиват. Да видим този как ще завърши жизнения си път? Не го чака нищо добро.

70

Питам

преди 9 години

За този лешояд колко приказки се изприказваха.За жестоко унищожената чрез изнасилване и удавяне студентка Вероника и стотиците като нея , нито дума , нито вопъл , нито стон.Що за страна е тази България?

69

Анонимен

преди 9 години

Жалкото е, че смъртта му се използва за антируска пропаганда, без каквато и да е вина на Кремъл. Мир на праха му и добро или нищо!

68

Анонимен

преди 9 години

Всяко чудо за три дни.

67

Спас

преди 9 години

Вместо да ходи на погребението на някой си Немцов, сто пъти е по-добре да отиде на милото тържество в българското посолство, по повод ТРЕТИ МАРТ!!!!!!!:))))

66

emil.popov.35

преди 9 години

Колко влиятелен бе тоя Немцов преди да го отстрелят плащащите му, а и дали е повече дал или много повече e взел от страната си за времето през което беше властимащ ;)Поредната жалка западна партенка за героизиране на незначителни крадливи демагози, единствената положителност на които е, че псуват на воля сега управляващите в Москва ;))

65

Пу.ка

преди 9 години

страх го е

64

Спас

преди 9 години

"По нашей информации, спутница убитого политика Анна Дурицкая является любовницей командира полка нацгвардии Украины Днепр-1, а также депутата Верховной Рады Юрия Березы."БЕЗ КОМЕНТАР!

63

Дякон

преди 9 години

Кремълския Фуше не почита и мъртвите,а какво остава за живите !

62

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 83макя ти червен безродник,нямаш ли срама пред Господа ?

61

Анонимен

преди 9 години

ЕДИН ПРЕДАТЕЛ ПО-МАЛКО, ЕДИН БООКЛУК ПО-МАЛКО!!! НА МАЛЦИНА В РУСИЯ ИМ ПУКА ЗА ТОЯ!!!

60

9К51_Град

преди 9 години

Намери се повод плъховете от "Болотная" да изпълзят от дупките си ... същите тези плъхове които са готови да предадат страната си на западняците, само и само да им подхвърлят трохи от трапезата си. Любопитни факти излизат и за манекенката, увъртаща се около Немцов, тя била любовница на Юрий Береза, командира на наказателния батальон "Днепр-1". Дали обидения комбат не е изпратил някой от своите ребята да му види сметката ... все пак на Береза /като години/ по му подхожда да е до въпросната мома.