29

анонимен

преди 8 години

Секретарят, вечният ........... на град Копривщица, от повече от 15 години, недосегаем, с "връзки" в цялата съдебна система и в администрацията, продължава "дейността си" "Хвала таквиз българи, хвала"

28

Град Копривщица

преди 9 години

Де го кмета,де го шефа на предприятието,страхливци и вие сте с тях. Кой ви каза че сте родени в Копривщица ,горкички,жалки мишлета!

27

Анонимен

преди 9 години

kradcite i gorskite sa kombna be , neznaetelielate v seli Ticha obl.Sliven obs.Kotel i vijte kakvo e da DOISH darjavni gorikmeta na Kotel , toi r parviat obirdjia dori i paleji na gori ima tamtam ima postoianna sech zakonnata e 1% a ne-zakonnata e 99,99 %

26

Лили

преди 9 години

смятате ли, че ще има разкрити по тази кражба -или ще има ли резултат от всички тези проверки или просто се отчита дейност-хайде сега да видим къде е държавата?Какви мерки ще предприемат и ще се разплете ли този случай или ще остане само констатация?

25

Анонимен

преди 9 години

До ЛилиSTRAHUVAM SE OT POLIZIATA I CASTNITE NAKAZATELNI OTRIADI NA BBZZ

24

Лили

преди 9 години

Защо всички коментирате анонимно а всъщност знаете имена-така разбрах от коментарите?Страхувате ли се -нали живеем в демократична и правова държава?!

23

СТРАНДЖА

преди 9 години

ЩО НЕ ИДАТ В СТРАНДЖА ДА ВИДЯТ, КАК ФИРМИТЕ НА ДОГАН ОБЕЗЛЕСЯВАТ ПЛАНИНАТА И ИЗНАСЯТ ТРУПИТЕ В ТУРЦИЯ

22

Анонимен

преди 9 години

абе слагаш една шашка динамит в камиона и съсе дървесината и камиона във въздуха.***.

21

gtf

преди 9 години

Коментар 23 е абсолютно верен. Инж. Гърбев затова беше толкова притеснен по телевизията.

20

gtf

преди 9 години

Нека е ясно-там незаконната сеч е голяма, а хванатото е нищо. Човекът чийто камиони са е от ГЕРБ, зад гърба му е Кмета, който е от ГЕРБ и който също е в дървопреработващия бизнес.

19

Град Копривщица

преди 9 години

Инженер Гърбев не лъжене, Вие прикривате престъпниците и в държавните и в общинските гори. Горските са като на "ХРАНИЛКА" , като див дивеч. Гората на Копривщица я нява и за това сте виновен вие!!!

18

ля ля

преди 9 години

а колко още има която просто не исакт да я хващат и това е

17

kan4o

преди 9 години

Правителството да забрани,спре износа на дървесина от майка България.Много,ама много,чок проблеми се решават от раз,чабуджак.Тогава ще има и рисунки на български език.

16

bez ime

преди 9 години

Всяка сутрин през КПП Йовково се изнасят дърва за Румания

15

sorry

преди 9 години

Мартенски прах,за 3.03. в очите на слепите хорица.Тези всеки ден могат да хващат от 100 до 150камиони.Да,ама не.Друго-какво правим после с камионите.Другото го знаем.Керванът си върви,кучетата си лаят,битият бит,кралият крал,а промяна няма.Грешка, промяна-ЙОК!

14

Анонимен

преди 9 години

Ако правителството не спре дървената мафия, нека си ходи по живо по здраво.Хем ДПС не са във властта, хем им се дава власт да изсичат гората ни.

13

До 9

преди 9 години

А ако ние дойдем пред вас и ти спукаме депесарската куха тиква няма ли да е по забавно ефенди???Що се ежиш бе турско борче, партията ти изяде х*я на последните избори и пак се озлобихте.Сигурен съм, че си депесарски функционер от Якоруда или някоя друга турко-помашка околия със средновековни традиции.Нали?Само че не си познал, баща ти доган повече власт няма да види.

12

Анонимен

преди 9 години

Личен въпрос към екоталибаните.ЗАЩО ЗА КАБИНКОВ ЛИФТ НА БАНСКО ОРЕВАВАТЕ СВЕТА, А ЗА ХИЛЯДИТЕ ИЗСЕЧЕНИ ОТ ДПС ГОРИ НЕ ГЪКВАТЕ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

11

Анонимен

преди 9 години

Днес са поне 200!

10

ЗЗД

преди 9 години

Цели 2 камиона! От стотиците изсечени днес! Много действат, ша знайш.