139

DEVSADIVTAME

преди 9 години

До До 158 - добавкаКраваря Джим(Джон) Кери по-красив ли е ? Ама е и по-лош дипломат за разлика от Лавров ...

138

До Анонимен 176

преди 9 години

Разбирам, че си почтен и възпитан. Може и да си прав, но не понасям злобните, завистливите и най-вече простотията. Ако всичко това е в основата на едно лично мнение изобщо не го приемам.

137

До 174

преди 9 години

Нямаш си представа колко си прав. Аз наистина познавам отлично Карлуково. По професия съм лекар и редовно препоръчвам лечение точно там на хора като оня мислещия от пост 163. Надявам се това да не си ти.

136

DreamTheater

преди 9 години

Честит празник на всички българи!

135

Гого

преди 9 години

Думата путин произлиза от руската дума *** (път). Путин преведено на български се произнася като Пътников. Мисля, че в самата дума се съдържа понятие, което определя бъдещето на този президент завоевател станал причина да загинат над 6000 руснаци и украинци - до скоро братя по съдба. Жалко за тези, които му вярват.

134

До Мислещия трол

преди 9 години

Ако само *** са в зелената ти тиква 'оди и се надбягвай с пътническия влак за Карлуково. Там мило и драго дават за такива уж мислещи илитерати. За нула време ще ти оправят и мисленето и някои други задни неща. Колкото за Сорос не се кахъри. За разлика от теб той наистина е мислещ и за това е милиардер, а не *** като ...

133

Гого

преди 9 години

Направо им повярвах. Че кой иска да разследва себеподобните си. Трябва независимо разследване и нищо друго. А да видим дали ще го позволят. Едва ли, но паживьом - увидем. По някога употребата на водка дава и добри резултати - зависи от погълнатото количество.

132

Анонимен

преди 9 години

Какво да разследват, марсианците убиха Немцов, това е.

131

Берлин до Хага

преди 9 години

Да, чувал съм за техните Хаарпове. Стара рептилска технология.

130

Berlin

преди 9 години

Доколкото разбрах, ЦРУ допълнително затруднява следствието, защото е повредило всички камери в Кремъл. Хахахахахаха... :)))

129

мислещ

преди 9 години

Лека нощ на злобните *** човечета които се плашат на сън от мисълта че Путин е по добър и печели на всички фронтове ,не се косете няма да може да го свалите всичко е под контрол,но ако продължават да го дразнят господарите ви отвъд океана може да ви се стъжни положението .Разбрахте ли лицемери *** с остарели трикове ....

128

Решението е ....

преди 9 години

Господин Лавров, не се напъвайте толкова много.ЗАЩО НЕ СЛОЖИТЕ Г-Н путин НА ПОЛИГРАФ. Ще видите, че моментално ще изясните, кой е убиеца на Немцов

127

Анонимен

преди 9 години

До Ветеранабе интересно щом ЦРУ командва в Русия-та ,за къв го дири там *** ,-само си краде милиардчета покрай суровините л и?

126

ant

преди 9 години

КОЙ ще разследва убийството на Немцов ???

125

До 158 - добавка

преди 9 години

Посочете един човек от обкръжението на Путин, които да няма противна физиономия.Всички са определено "Ламброзовски" тип хора."За Морзилките и Троловете -- потърсете в Уикипедия какво пише за италианския учен Ламброзо"

124

Ауууу....

преди 9 години

Чета коментари и разбирам.ЦРУ е поръчало и извършило убийството.Браво Лавров, Браво Сергей ама аз си знаех, ЦРУ са виновни. Бащицата Путин няма нищо общо.Първо да отговорят в ЦРУ "Защо бият *** в САЩ". После да отговорят "Защо убиха Немцов".Сигурно ЦРУ са виновни и за не особено високия ръст на господин Путин. Няма начин да не са виновни, а бащицата Путин за всичко е чист като СЪЛЗА.Господин Лавров, като Ви видя снимката разбирам, че сам се мразите дето говорите тези глупости.

123

Стефанов

преди 9 години

абе кажете кой свали самолета пък после ще говорим и за убииството на Немцов ама нещо си затрайкаха брюксерските бандити и чичо Сам

122

Анонимен

преди 9 години

Лавров, ти ли беше в снегорина ?

121

Анонимен

преди 9 години

До СЕМ 149мани ами докато се занимава с теб изпуска важни статии и не контролира коментарите,които в действителност са вулгарни и нетолерантни !

120

СЕМ

преди 9 години

до 134Волгин престани да тролиш и плюеш с/у колегите си !------Мудуро как не те мързи да седиш тая сатия и да бришеш само мен,а 134 не!май попадаме право в десятката ,както казват някои..?!нещо лично те засяга ?няма лошо ,наглеждай и бриши,щом немаш други задължения !