32

Анонимен

преди 9 години

Кухи *** ак 47 /но според мен по добре Barett m-82 :)

31

Анонимен

преди 9 години

С плътно черно було и калашник през рамо - бабарок ти не требе!Става и за полски пъдар - хем ще плаши гаргите с това черно було, хем с калашника ще респектира крадците.

30

мръсен циганин

преди 9 години

Като им чета имената разбирам че тези ......... са "чистокръвни англичанки" и ми става ясна картинката, вече не вярвам в демокрацията! !

29

питам се

преди 9 години

Докога ще таре този геноци.д и докога журналистите гордо ще пишат енциклопедии на тема как се става у. б...иец. Кое е толкова вълнуващото, за да са всички извер...ъи на първа страница. Това е псих... тормоз.

28

Чворестия Джо

преди 9 години

Щастливи сливи

27

турчин

преди 9 години

Какво има да се чудят. Преди да пристигнат в Истанбул нали се качили на самолет от Лондон, къде са били службите, защо не са ги задържали още на Хийтроу.

26

Венелин

преди 9 години

Пророчествата на Нострадамус и Ванга се сбъдват!

25

r3v0lv3r

преди 9 години

До АнонименДа ве кериерите имаха най-добрия dpa, просто са скъпи и бавно се строят.

24

Анонимен

преди 9 години

Африканските и арабски бежанци искат бели български булки. Като знам какви изпростели чалгарки има, като нищо ще им пристанат. Много е тежко бъдещето :(

23

Анонимен

преди 9 години

На едната нинджа има нещо на главата си. Това някакъв вид опознавателна маркировка ли е?

22

Анонимен

преди 9 години

НАТО трябва да смачка тази *** докато все още може, защото иначе тази зараза ще ни върне в каменната ера.

21

Анонимен

преди 9 години

Сатанизъм,Дяволщина са това наречено Ид.Стига сте замесвали Исляма с тях защото нямат нищо общо!!!Всички религий трябва да се обединим за да унищожим тези дяволи избиващи хора наред!!!Тези хора не признават нито Библията,нито Корана!!!

20

РОМ РАСИСТ

преди 9 години

Аз пък бих опънал такава и в сублимния момент го вадя и я карам да вика Христос е велик , иначе няма салам.

19

Роси

преди 9 години

Вижте ги тия "британки", "австрийки", "италианка" и пр. и си правете сметката какви хора ще израснат от имигрантите, дето трябвало да ги интегрираме.

18

Златко

преди 9 години

Ама Асад бил диктатор. Колко да е диктатор? Имаше светска държава с добро жизнено равнище, имаше закон и ред и всички религии съжителстваха без проблеми. На ви сега арабска пролет и демокрация.

17

Анонимен

преди 9 години

Същите тия образи ще прииждат на талази обратно към западна Европа, когато войната свърши.Тия просто си знаят - ще си грабят плячка от беззащитни цивилни, ще си трупат доларчетата и винаги ще могат да се приберат по домовете си на стария континент, просто защото ЕС имат налудничави представи за "мултикултурализъм" и с пръст няма да посмеят да ги пипнат.

16

хищна газела

преди 9 години

Това нагона е страшно нещо, за едното чесане хиляди километри изминават, защото вкъщи постоянно са под контрол. Е, там при джихадистите и чесането, и боя са бол ;-)

15

Анонимен

преди 9 години

и как пък ги разбраха по снимки коя жена коя е и какво еп равила , като била забулена..че той под булото може да е гнусен педофил-мюсли и да се прави на жена... не че всичките не са вътрешно жени искащи някой да ги оплоди, ама това е др. тема :)

14

Ангел

преди 9 години

Като чета статията ме навежда на мисълта че Исляма е една секта създадена с цел безразборни сексуални забавления ,убийства и привличане на нови привърженици към сектата.

13

Анонимен

преди 9 години

бг турците няма ли да се прибират в ислямистанската си държава. направиха им държава само джамии и фереджета, какво още седят при неверниците.