156

Анонимен

преди 9 години

на русия не и трябват каквито и да било отношения със фашистко ционисткия американски запад .такива отношения пречат на нормалното развитие на всяка нормална държава.примр бокофашстка българия

155

Анонимен

преди 9 години

русия трябва да изсели в сибир и сахалин всички като фашиста немцов и *** на сащ .това трябва да бъде промяната,само тогава ще настъпи мир

154

Продължение

преди 9 години

Разстрелът на Б.Немцов е най-гадната и гнусна провокация срещу политическата власт в Русия. САЩ нямат изгода от мирно разрешаване на проблема в Украйна и няма да спрат до тук. Ще има още и още провокации и все гадни и гнусни от американски тип.Та нали Ислямска държава е създадоха американците;ами Осама бен Ладен е обучен в САЩ.Това е опит за преврат в Русия. САЩ са най-противната организирана и мафиотска държава, чийто пипала стигат навсякъде.Надявам се руснаците да ги отсекат.

153

Анонимен

преди 9 години

Много жалко, че по този начин си отиде Борис Немцов. Но това, което се случи с него е това, което се случи с всички наши мутри от началото на 90 години. Б.Немцов, Ходорковски, Берзезовски и всички останали не са убити от Путин. Те са част от една мафиотско-олигархична структура, съществуваща от времето на Елцин. За САЩ и останалите Елцин и олигарсите са демократи, защото бяха тяхна маша, но това няма нищо общо с демокрацията.Цялата истерия ще се използва срещу Путин.Надявам се той да се справи

152

DreamTheater

преди 9 години

Честит празник на всички българи!

151

бобо

преди 9 години

Не разбирам защо му се обрьща внимание на този мошенник.Американски храненик и най голям корупционер се представя като борец срещу корупцията.

150

Анонимен

преди 9 години

Почнат ли да вдигат врява ушанките, в *** яко са го закъсали.

149

Анонимен

преди 9 години

Нещо се е объркАл бизнесмена Мовчан - нито Папа Йоан Павел Втори, нито Кенеди, нито Рабин бяха ОПОЗИЦИОНЕРИ. Дребна разлика нали?

148

е

преди 9 години

Сравнително пищно като са МАФИОТСКИ БОС.

147

Анонимен

преди 9 години

с подобни стати само доказваме че българия е поле за действие на антируската пропагандакоято се води на върхови оборотиотнесен към българия немцов в момента беше политик в градския съвет на община на малко градче бивш пъви вице който доведе до фалит русия 99 годинаединствено можеше да свърши работа на краварчетата ако го убият и прехвърлят вината на кремъл - по -евтино е да платят на килърите отколкото да го издържат и той да неможе да свърши това за което му плащат - и това стана

146

Анонимен

преди 9 години

До по-кротко А от 1 ви февруари в Русия вдигнаха пенсиите с 11% . И от 1 ви април,след ново преизчисление ще ги вдигнат с още минимум 5%.А Немцов си беше мошенник ,нещо като нашият Костов,разбил икономиката на страната си и докарал народа си в мизерия. Затова вече не беше никакъв фактор в политиката.Незначителен второстепенен фактор ,не можещ да влезе в парламента .Но, за това пък си получаваше редосно субсидиите в зелено и плюеше Русия и народа и.Е, той нали е от богоизбраният народ!

145

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Всъщност важно е, какво ще се случи оттук нататък. Провокация се очакваше и тя дойде. При ситуацията в Украйна резултата беше едно на нула, което западът , няма как да остави така... А че промени ще има, ще има, те сега започват и ще са за всички.

144

9К51 Град

преди 9 години

Ще претърпи, ама друг път ..тези две газети "Комерсант" и "Ведомости" и плювалника Дождь са част от петата колона! Тези медийни групировки са гласа на плъховете от "Болотная", хора готови да разпродадат огромните природни богатства за жълти стотинки на западняците, хора докарали Русия 1999г. до фалит- алкохолика Ельцин и неговите дружки Немцов, Чубайс и ордата от олигарси!

143

официален русофил

преди 9 години

В Русия назрява нова "Октомврийска Революция". За съжаление.Горепосочената я наричат вече "Окрябрский Переворот" или Октомврийски Преврат.Всъщност е преврат наистина, защото се обръща цялата власт. Но това става заради метежи, бунтове, размирици, убийства и хаос. Всяко събитие си има причина.Така ще стане и сега в Русия. Остава ни само да чакаме. Нищо не можем да направим.Жалко за руския народ. Много хора ще страдат. Това са хора като нас, не го забравяйте!

142

КАКЪВТО И ДА Е

преди 9 години

Какъвто и да е Немцов...убийството оправдано ли е? Днес нашата пета колона---платените ***---надминаха дори и официалния Кремъл..дерзайте ребята..так нада, так положено...

141

по-кротко

преди 9 години

Майдан е на Български Мегдан или на Руски Площад. Че какъв площад ще има в Русия не можах да разбера. Всенароден протест на Руснаците подобно на Украинците на Мегдана от миналата година? Гупусти. В Русия всички са храненици на батюшка от Кремъл. В тази унизена нация не съществува производство. Няма производители. Те всички чакат с протегната ръка. Мегдан ще има когато започнат да свършват ресурсите и властимеющите не могат да плащат както през 1825. Тогава прапорщиците като се напият . . .

140

АА

преди 9 години

До българинаБРАВО ИСТИНА ВСИЧКО

139

АА

преди 9 години

НАПРАВО СЕ ПОВРЪЩА ОТ ГЛУПОВО ПИСАНЕ ЗА ПУТИН ДРУГО НЯМА КАКВО ДА ПИШЕТЕ ТУК ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ РЕШЕНИ НЕМЦОВ ИМА ЧЕТИРИ ДЕЦА ЖЕНИ ЛЮБОВНИЦИ ДА СИ МИСЛИЛ КАКЪВ ЩЕ Е КРАЙ А АСИСЕНЧО АГОВ ДА ПИЕ ПО МАЛКО НА КАКВО ПРИЛИЧА ИЗХВЪРЛИЛИ ОТ ВСЯКЪДЕ СЕГА МИСЛИ ЗА ПУТИН РУСИЯ КАТО И КОРИТАРОВ ГЛЕДАЙТЕ ТУК НЕМОТИЯ КАК ЖИВЕЕМ

138

Анонимен

преди 9 години

До по-далече от Русия170". "Колко по- далече от Русия, Толкова близо до цивилиацията"Днес Русия е доста далече от България, ама виждате ли днес много голяма цивилизация във тази живот и тази страна ? Къде? България е умира, харесва ли ви? Не ми харесва, наистина!

137

Анонимен

преди 9 години

Брей, убожествиха го вече този Немцов. Голяма загуба! И кой е той? Участник в съсипването на Русия в 90-те. Финансиран от САЩ в т.н. му опозиционна дейност. Намери си го!