15

муспи

преди 9 години

Чорбата е пред закриване, защото времето на комунистите изтече. Задава се въстание, за късмет с много кръв, защото комунисти от приказки не разбират а от бой! Лупи и Батков ще лежат в един лагер и в една барака, като ченгета по културно масовите мероприятия! Също Боко и Станишката ще са в една килия - живота вече ще е суров!

14

Анонимен

преди 9 години

Подуянци да върнат името на Апостола. Чорбакаша, беше отбор, а сега стремително вървят по пътя на обора.

13

простак

преди 9 години

Нема ли кой да надупиЛупи?

12

Бултрас

преди 9 години

Още един съдия в черният списък.Стойо и компания пак да изяснят кой трябва да им свири,за да са доволни при следващият избор.До колкото си спомням имаше двама от които ревльото да е доволен.Редно е да не им се показват картони,всички спорни положения да са за червените,засадите да се свирят спрямо конкретната ситуация и да не се обръща внимание на изцепките на феновете и реакциите от скамейката.Червеният отбор трябва да стане шампион,защото има най-много фенове,най-гледаният е и най-ощетеният.

11

муспи

преди 9 години

Абе къде е бразилския треньор и бразилския халф?

10

САМО ЦСКА!!!

преди 9 години

Отбори като Локомотив и Славия бият ЦСКА и Левски по веднъж на всяка десета високосна година. Не се възгордявайте много! ЦСКА ще се съвземе за следващия мач, а Локото пак ще ги бие сигурно през 2031 и то с 1:0! Очаквам Домусчиев да плаща щедро на другите отбори и съдиите, така че да скачат на ЦСКА на живот и смърт. Истината за мача днес е, че Локо играха нормално слабо, хубаво се повъргаляха на терена, полежаха, а ЦСКА сами се биха, понеже нямаха идея за печеливша игра, Стойчо да се позамисли!

9

ЧЕРВЕНИЯТ ЗМЕЙ

преди 9 години

А Лупи, искаше да влизаме, групите на ШЛ. Мизерници клети!

8

Анонимен

преди 9 години

Локомотив изклеца "Евробоеца" Цеца...

7

до 6

преди 9 години

Стойчо не плака , ама затова пък Лупи плака , рева и пак плака ... то не бяха сахарски пясъци , то не бяха камили . Явно този път са се наговорили да си разменят ролите . Както каза Гигов и по- лоши терени има в България , този на Бончук да не е по-добър , а какво ще кажете за картофената нива ст."Тича" , на кривата ракета космоса и пречи !

6

Анонимен

преди 9 години

Терена беше отвратителен. Надявам се, като вече плащам по 4 лв., да го постегнат за следващия сезон. На такъв терен мач не става, само ритане....

5

Вафла Мура 05

преди 9 години

А до Хасково със рейс, А на връщане пеша,А пък до Мароко, Само Локо!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Слушах Стойчо след мача. За пръв път да не се оплаче от съдиите(все пак спомена срамежливо за "някои странични фактори"). А чорбарите пак се опитаха да провокират публиката си със симулациите си по терена.

3

Сандо

преди 9 години

бг фурбола е пълна скръб ... но като ЦСКАр ми e тегаво като чета че локото ни е опънал с 2:0

2

Анонимен

преди 9 години

ot sofia do maroko samo loko taka vikahme na stadiona prez 1972 g. blagodaria ti.

1

Анонимен

преди 9 години

OT SOFIA DO MAROKO SAMO LOKO.