74

Осетия?

преди 9 години

Кола с Осетински номер?Чеченският лидер веднага ще изпрати някой затворник, за да го заклейми Путин като убиец на Немцов.Аберацио иктус.. за онези, които изкл.Путин.. Та тъкмо стар кгб-еец ще измисли "наивна уж" версия, която да ГО ИЗКЛЮЧВА" сега е на ход"непрофесионалисти"..А руското посолство мълчи... За Украйна мнго говори др.ПОсланик .. Сега- няма още опорни точки...

73

супер справедлив

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ По-точно интелект им като на Джен Псаки!

72

Анонимен

преди 9 години

И ТРИТЕ ВЕРСИИ ВОДЯТ КЪМ ПУТИН !

71

Бултрас

преди 9 години

Трите версии са ЦРУ,МИ6,Мосад.Немцов не е модел за подражание като мъж,търговец,трезвеник и национално отговорен.Не беше алтернатива на Путин,а като негов враг нямаше неговата популярност.Тоест бившият резидент на КГБ в източен Берлин и настоящ президент няма полза от неговото физическо елиминиране.Напротив.Така че господа отговорите си ги направете сами.Не съм русофил или рософоб, а български патриот.За 10 години Путин подобри значително жизненият стандарт на руснаците и не случайно е популярен

70

Анонимен

преди 9 години

Шли по центру Москвы две *** - одна простая, другая - политическая... А шуму-то на весь мир подняли!!!

69

без следи

преди 9 години

Анна Дурицкая не е от тези, които оставят следи след себе си.

68

без милост

преди 9 години

Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!

67

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Според мен нещата са много прости.23 годишните манекенки имат обикновенно два вида любовници - силни с които правят секс и богати с които си играят за пари.Е, в случая Немцов е попаднал на ревнив тъпкач.

66

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВАйде, отивай да си играеш................

65

Анонимен

преди 9 години

Путин е велик и много,много невинен.Какво трогателно писмо написа на майката на убития Борис,чак да се просълзиш,като съболезнованията при свалянето на малайзийския самолет.

64

Някой писа

преди 9 години

Докато Елцин се напиваще,Немцов крадеше,.....а арабския шейх Путин прибра всичко за себе си.

63

Анонимен

преди 9 години

85.Трябва да разследват Буш и Обама. , каква световна каша забъркаха , заради петрола и $.

62

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До демократМного правилно, да разследват и малкото човече дето се е покрило зад дебелите дувари на Кремъл , и неговата физическа машина за ликвидирането на опозиционни журналисти и функционери.

61

Анонимен

преди 9 години

79.Украинската "разхождаща " се е свидетел - съучастник !Ще я задържат докато мине следствието и се даде на прокурора ( който ще реши ..

60

демократ

преди 9 години

разследването ще е цирк ***.Защо ли той не е заподозрян..ха..ха А за ислямската връзка си е има-Кадиров.

59

Цццццц

преди 9 години

Като чете ,,Владимир Путин-роба от галерата'',на какви лукси е свикнал сиромаха-40-50 луксозни вили и къщи,4-ри дузини самолети,гувернантки и помощнички,много е работил на галерата като робот милиционерското училище та до сега.

58

Анонимен

преди 9 години

по какво си приличат феновете на путин с феновете на волен сидеров?по тъпотата.

57

Анонимен

преди 9 години

Значи 1. Версия ( ЦРУ)2. Пак подобно чрез Киев - с участието на Украинската моделка .3. Битови ( корумпирания бизнесмен Немцов )

56

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До gandi.daowДо, но за момента тя е свидетел. Никой няма право да я задържа.Ама в Русия си е милиционерщина, така че, всичко се очаква. Аз не се очудвам.

55

То е ясно

преди 9 години

Физическия убиец е или шизофреник,или затворник,избягал от избягал от затвора,или някой руснак,кацнал на Луната.Там все са такива.