205

Анонимен

преди 9 години

Че то както върви, янките ще ликвидират цялата жидска опозиция срещу Шаломов. То друга и няма, руснаците спят спокойно под хазарска власт.

204

очевидец:

преди 9 години

НА ПЛАКАТИТЕ ПИШЕШЕ:"ПУТИН -терорист 1"

203

Austin Powers

преди 9 години

Много опозиция ей. Путин няма да му стигнат затворите май ще трябва да отваря пак лагерите във Сибир.

202

Лойтерс

преди 9 години

Брейййй, каква всенародна радост от очистването на тоя ***! Вижте , вижте - хората се смеят, говорят си по мобилните телефони и се разхождат облекчени!

201

Амчи

преди 9 години

То при комунизЪма опозиция няма. Или ако има, то все им се случва нещо на тия опозиционери. Да живее нашия велик вожд Вовата!

200

Таня

преди 9 години

Всред всеобщия страх,терор,гонения и затвор,насаждан от eдно дребно шабадинче,руския народ показа,че все още е жив.Велик народ,управляван от милиционерска мисъл.Жалко.

199

Анонимен

преди 9 години

Пий си лекарствата!

198

Austin Powers

преди 9 години

Путин ще му се наложи да дръпне част от танковете от Донбас около Москва за да си осигури гърба.

197

Отец Тимотий

преди 9 години

Да бъдат благословени патроните, осъществили Божия гняв. Амин.

196

кинолог

преди 9 години

Хахаха! В Москва има със сигурност повече домашни кучета, отколкото опозиционери!

195

Анонимен

преди 9 години

Вижте, полицията говори истината, до всеки скърбящ е имало по 2,5 милиционера, така, за всеки случай.

194

Соня

преди 9 години

Търси се Плашилото.

193

Кеф

преди 9 години

Литва подписа договор с американска компания за доставка на втеченен газ,ние трябва да я последваме.Руски мирзлив ботуш никога повече в България.

192

Austin Powers

преди 9 години

Великата руска нация най-после започна да осъзнава безизходицата и манипулациите на сегашния режим. Путин си играе със чувствителността на обикновенния руснак наричайки противниците си фашисти. Всявайки омраза в обществото той отключва сили които могат да доведат страната до хаос и анархия. Последното което им трябва във момента е гражданска война.

191

Анонимен

преди 9 години

"Според организаторите в Москва са излезли над 70 000 души, според полицията - 21 000"Какви са тези жалки напъни бе? Дали ще са 20 хиляди или 70 хиляди, все тая, Русия е 150 милиона.

190

Циника

преди 9 години

264, украинче, не е вярно. Френската полиция за няколко часа разкри възпитаните убийци на журналистите от Шарли. Да не говорим за терористичния акт, съборил Двете кули, когато ФБР на 20-та минута след акта вече определи талибаните, бин Ладен и Саддам за виновници.

189

Аре

преди 9 години

Залагането на Лондонската борса започва.

188

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINECНай-много грешки стават в Украйна. Ай стига си се правил на интересен. Голям патриот излезе. Само че с *** на стола и умни мисли на форума не се защитава родина бе патриоте. Така че те моля, тез тънки мисли в някой украински сайт да ги излагаш. Тук те знаем, че освен диванен войник друго не представляваш,

187

Анонимен

преди 9 години

Този руски "опозиционер" много последователи имал бе, от 143 милиона руснаци, цели 70 хиляди го подкрепят АХАХАХАХАХАТака като гледам събрали са се родата, познатите, партийния щаб и твърдото ядро от симпатизанти. Ще се очудя, ако е имало и случайни хора ан събитието. :D

186

Не -да

преди 9 години

Стоманата-стал що са го оставили да умре и няколко часа не са викали лекар или това е отмъщението на лекарите,заради убийствените процеси против тях?Или НКВД-Берия е искал да го наследи,само дето го е наследил на Оня свят.39475