27

бай Иван

преди 9 години

Местан започна да пътува с безмоторната дрезина по релсите на Герб.Преди пътуваше по коловоза на Сергей,но духна вятър и локомотива с вагоните му с тютюня делайрира.Машиниста е в Европата и няма кой да му даде методични указания за възстановяване на композицията....

26

Анихилатор

преди 9 години

Интересно защото младото фесче заряза столетницата. Тя му буташе гювеч и се отплащаше подобаващо. Сега тук някои теоретици на конспирацията ще кажат че бат Бойко им е обещал доста от кашоните и чувалите с пари които изнася регулярно от БНБ, но на мен това не ми се струва правдоподобно. Защо им е да рискуват Бойко да ги метне, когато шепата им беше в кацата с меда.

25

Румбо

преди 9 години

Коалицията "Бостан" е като тъмна космическа материя-не се вижда пряко,но от време на време потвърждава съществуването си...Е,все някога ще излезе наяве.

24

агент павел

преди 9 години

а каква сделка има на старозагорската гара днес, агент павел? за колко лева мога да си купя от там дете, за да правя секс с него? моля разяснете, вие сте експерт в материята, все пак, това е вашият електорат!

23

Бай Иван

преди 9 години

До АТАКИСТНа колене пред шефа ти Местан!

22

Анонимен

преди 9 години

Турците ще гласуват и без пари за всичко което би унищожило държавата за да ни приберат територията без съпротива!Най-големия им помощник е Борисов в това им начинание!

21

Анонимен

преди 9 години

няма ли?! признай си веднага, лъжлив турски *** долен!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Ако ви е толкова домъчняло за османската империя, ето сега е удобния момент за поправяне на историческа грешка. Вдругиден пращаме една измекярска делегация до Високата порта с молба - петиция падишахът да ни вземе пак под крилото си. Щото като гледам какъв вой е тук срещу Русия, май желанието е голямо. След 137 години въздържание..... ах, ах!

19

Анонимен

преди 9 години

V kakvo se Kalme mestan v boiko ili v bog a moje bi vinoto i turskoto kafe da otide da vidi bB vse Pak e bil op da se oprava

18

до 18

преди 9 години

Ти си ***,почнал си да пишеш с тяхната азбука.Утре и ще проговориш на техния език.Срам за нацията сте такива,плюете,а в същото време вие сте хората,които трябва да се плюят

17

Психолог

преди 9 години

На нашия народ все другите са му виновни за грешките в случая от ДПС нищо не зависи а се проектира цялата вина за дълга върху тях ДПС точно това им е играта с ГЕРП обират негативите ,а си имат твърд електрорат а Бойко пак печели местните избори щото ДПС то виновно той е малак и не разбира от дългова а у ...ихуууу

16

Къде е?????

преди 9 години

Къде остана атакистта?

15

Анонимен

преди 9 години

Greshite, gospodin 4 ne na turchin, tui kato te ne sa turtsi - a na enicharin - povtarqm mestancho i tsqlata mu partiq sa enichari.

14

Анонимен

преди 9 години

Брадатият дъртляк да ги разправя тия приказки на ханъмата си.

13

Коректор

преди 9 години

Абе тия за които гласувахте Бойко ,Валери,Кунева и СДС етата и дюонме турците от оная новата им партия вземат дълга пак Местан виновен както винаги се оправдавате с други за грешките си с ДПС или без ДПС дълга е факт гонете истинските инициатори ,а не "чакалите около плячката на лъва"

12

!!!

преди 9 години

Това кафе където го пихте, ще излезе горчиво на целия народ! Повече от видно е, че ГЕРБ и ДПС се целуват любовно!Да, не явно, но никой от управляващите не закача турската хетгемония на ДПС по райони! Това ще ни изяде главата като нация, но на ББ не му дреме-важното е да лапат кинти,а това, че продадоха държавата на Турция и че все повече се ислямизираме - не им дреме!!! Левски,Ботев и сие,защо се жертвахте за тази днешна ***-защо....!?

11

до атакист

преди 9 години

Много си малък да разбираш от политика.Атака защо подкрепи Местан,кажи след като си голям разбирач

10

Анонимен

преди 9 години

Mestancho i vsichki enichari kato tebe, bulgarskiqt ezik e ot nai bogatite ezitsi na sveta. Tvoite tsiga-neta i oniq drugite koito durjite vuv feodalno robstvo nima razbirat znchenieto na izraza ,,emitiram zaem''.Pa mnogo si se izuchil be mestancho,tolkova mnogo che si zabravil ezika na dedite si, mrusen enicharino !!

9

Анонимен

преди 9 години

браво

8

Анонимен

преди 9 години

Самото повтаряне и набиване, че Бойко е "господин" е доказателство за противното. Местане, Местане, да та ....който хване!