27

Анонимен

преди 9 години

Само *** се размножават в тая "държава"!

26

Валентин

преди 9 години

Абе сега плюете ама Мафиянски като ви краде три мандата подред гласувахте като зомбита. То не че и сега е нещо по-различно. Гласувате за тикви и после плюете

25

ИСТ

преди 9 години

Наследниците на олигарсите и демократите се обединяват и размножават. Както е казал философа -единство и борба на противоположностите.

24

CNN OBSERVER

преди 9 години

Единият мяза на *** у главата, а другият на травестит! Кой кой е, е големият въпрос? Отроци на добре познати и крадливи муцуни. Вместо да ги издигате на пиедестал по-добре разкрийте далаверите, направени от бащите им на гърба на бедният бг народ.

23

ликуй народе!

преди 9 години

Децата на вашите господари ще станат господари на вашите деца!

22

до 9

преди 9 години

До Анонимен:) шастливия -тези двамата в Лондон бая има да се потрудят да си намерят прислуга ,там са си си въшки ,с пари ,но въшки,могат само да дойдат в БГ за малко да потърсят пред някой да се похвалят:) И ако не си забелязал ''прислугата ''- местното туземно население- мнооооого взе да намалява ,не се размножава ,за разлика от господарите .Така че господарю ,ела да ти се порадват *** в Бгетото-че със сигурност ти се иска да тече още пара от тука ,нали :)

21

продажници

преди 9 години

Да,по всички медии ни занимават със супер "важната"тема за Софиянска,а че се проведа добре подкрепен антивоенен протест -нито дума.

20

Анонимен

преди 9 години

*** на червената мафия не спират да се множат!

19

Анонимен

преди 9 години

O kakvo 4e Ste imat vtoro dete Tova balgarite ne gi Interisuva a i da se rasbejdat kakvo ot Tova mutrenski sin tja tanzuvasche Po mladite na bijat i podari 7 ot Tototo s Tova dobro mom4е Padat goNai malko 6 vratove Garderobi te Mogat i 20 deza da gledat da ama ne

18

ШибиРиби

преди 9 години

С тези големи цайси и двамата са много куул, само дето не знам кои са.

17

Анонимен

преди 9 години

Ako не бяха бащите ви, никой нямаше да ви знае. Хайде и вие да постигнете нещо, а?

16

ля ля

преди 9 години

ля ля , ти да си си прислужник на тези лигльовци. Те и сега не живеят в България , а са в Лондон с апартамент купен от черепа. Да се върнат в България просто забрави.

15

ля ля

преди 9 години

трябва да има деца и трябва да се стимулират децата да останат в Родината! да се учат на родолюбие а не да бягат цял живот заради несгодите на родителите си! и без пари може ....прсото бъдете ЧОВЕЦИ!!!!

14

междунар. журналист

преди 9 години

Браво на журналистите . Наистина това е новина , от която зависи съдбата на народа. Ива и Антон са национални герои и са допринесли много за добруването на хората . Затова много ви моля да публикувате кога и какво закусват и дали ходят до тоалетната . Все пак това ги интересува хората .

13

Бултрас

преди 9 години

Татковците за 10 години направиха така че осигуриха поне 10 поколения след тях да живеят охолно.Двете баби помагат,а домашните помощнички не се считат за помагачки.Бодигардовете пазаруват,разкарват богоизбраното,но те не се броят.Живот мечта.Парвенюта.

12

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Сега разбрах,че...тези били деца на...еди кои си и чакали второ дете.Да са живи и здрави и да харчат...успешно парите на бащите си.

11

1234

преди 9 години

Тия грозотии не ни интересуват

10

кой?

преди 9 години

Кой е бащата?

9

Богат / Беден

преди 9 години

Господари, господари, колко да са господари, един куршум в тиквата и спират да са господари. Освен това не се знае на народа какво ще му хрумне, един народен съд ще се подкрепи от 90% от народа, просто още не се е появил политик който да го поиска. Така че някой да си мисли, че е господар е много глупаво, защото всичко тече и всичко се променя. И Хитлер след като завладя цяла Европа се мислише за господар и че е направил хиладолетен райх, ама само след 4 години се криеше в бункера си.

8

Анонимен

преди 9 години

100% им е добре.Нали едната е щерка на милионери а другият син на милиардери.Може ли да им е зле?Не ги мислете добре са :))