20

някой

преди 9 години

До АнонименПалячо,скрий се ти,че Бербатов от както му съществува фондацията ,е помогнал на толкова български деца да се реализират ,вместо да търпи перукан и сливенския *** и да си играе на тото с тях ,човека е полезен на родината си повече отколкото може да си представиш ,ама половината са коне с капаци и им е по удобно да плюят вместо да признаят качествата на един човек

19

Niko

преди 9 години

жив и здрав Бербо.

18

Евгени Георгиев

преди 9 години

"кулата "Тур Одеон" - най-високата сграда в града"???Ало, редактора?Коя е най-високата сграда в света?

17

Сашо

преди 9 години

Евалата Берба, ако имаше повече хора като теб, света щеше да е по-добро място.

16

ШибиРиби

преди 9 години

Пака са написали неща, по-скоро вдъхновена художествена литература отколкото спортен очерк или статия. Бербо е готин пич и голям футболист, оставете го да си гледа кариерата която е към края си и не го цапайте с ***, национален *** и темподобни глупости. Не че да го канонизират, но този национален отбор е все едно някой 20 годишен да е капитан на отбор в детската градина, нито има дисциплината с която Бербо работи, нито класата.

15

Бултрас

преди 9 години

Митко се отказа от националният отбор по семейни,лични и управленски причини.Отвратен от управлението на българският футбол,станал току що баща не може да угажда на капризите на тупето.Той е роден аристократ що се отнася до футбола.Не се движи много,което изнерви англите но КПД е с завидно.Колеги,доста футболисти се отказаха от националният ни отбор и нека не слагаме клубна окраска.Когато скоро българин започне да играе за Тотнъм,Ман Ю или Монако,тогава се правете на остроумни.До тогава се радва

14

до 23

преди 9 години

затова такива като теб никога няма да усетят това, стой си на село тогава и пий ракия за левче чашката и си разказвайте в кръчмата колко са прости тия от Монако

13

Анонимен

преди 9 години

И как решихте, че БФС и националния отбор изобщо защитават интересите на родината си? Това е клика гледаща само собствените си интереси. Пък вие им ръкопляскайте на родолюбците....

12

Анонимен

преди 9 години

Никога не бих живял там.Имало много слънце?За бога навсякъде има много слънце.И никой не плащал данъци.Не им се плащат данъци но същевременно с това нямат нищо против да платят 1000 долара за малка бутилка минерална вода или 330000 долара за бутилка къркане дето ще я изпикаят в *** след 30 минути.Ей богу.Тия хора са луди.

11

Анонимен

преди 9 години

Родината , не знам си кво не знам си що. Като ви е толкоз свидно за родината къде бяхте когато се разпродаваше родината ви бе ? Къде бяхте когато се изпразниха резервите на страната ? СПАХТЕ ! Сега големите националисти , ай сиктир бе ! Що не се борите с корупцията и схемите в футбола за да имат желание кадърните хора да играят и да си вършат работата ? Все някой друг да ви оправя, все някой друг да ви спасява , ей за това сме на това дередже !

10

Циганин

преди 9 години

Е ,ще ида и аз в Монако ,може да е за един ден ,но ще *** и аз да видя тези бързи коли ,богаташи ,дазурните пясаци ...Монте Карло .... ! И ако ми излезе късмета ще отида и на стадиона да гледам Монако с Бербатов ,може да един ден ,но ще ида -живот и здраве само да е !

9

Анонимен

преди 9 години

Една птичка пролет не прави , цялата футболна федерация в България е една гнила ябълка . Трябва да си много *** националист да си със златни крака и да пропиляваш таланта си докато *** и пульо си въртят далаверите ... Да е жив и здрав ! Представил е България по най добрият начин , като един кадърен успял да се реализира и наложи името си в световният футбол БЪЛГАРИН ... какво по хубаво от това ? А за тия къде го сравняват с Кубрат мога са мо да кажа отивайте да мятате гюбеци по чалготеките

8

Бай Герги

преди 9 години

Futbola e otboren sport за да дойде трябва да имаме отбор и тренер, като този на Монако. Ако съм на Олимп няма да позволя на умници дърводелци да ми казват какво да правя. Каквото е дал дал вече е на години. Има право да се наслади на живота, който сам си е създал. Зраве и едно момче ако може Бербо. Довечера 2 на 1 за Монако поне един гол за Бербо (дузпа).

7

Анонимен

преди 9 години

Когато Пулев започне да създава условия на талантливите деца в България, и то не само в бокса, то тогава можете да ги сравнявате. Айде моля ви се, стига сте показвали колко сте ограничени.

6

desi,joro

преди 9 години

Мите гледай си живота винаги ще има такива с негативни коментари,но тези хора не са постигнали нищо в жалкия си живот сигурно нямат и стотинки за кафе затова стоят пред компютъра и злобеят.ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

5

Да бее

преди 9 години

До 10Айде стига ПР на Пулев си правил. Ходи поразпитай малко в Бургас за него. Колко хора е разплакал - тогава ми го прави герой.

4

Nemeca

преди 9 години

Когато мафията се махне от българския спорт, тогава може би таланти като Бербатов и Казийски биха защитавали българското знаме. Докато обаче то е в ръцете на отровени престъпници и диктатори, то и аз на тяхно място бих теглил една майна, и да си се оправят сами.

3

i'm

преди 9 години

Да бе, предател..! Ай няма нужда тука да се занимава с тия ***! Митре седи си там и хич не се връщай! Тук ще го съсипят от нерви и интриги!

2

Лавро

преди 9 години

Какво "родолюбие"? Митко направи много за националния отбор, а получи само подигравки от сливенския наркоман и продажните журналисти. Човекът навсякъде се афишира като БЪЛГАРИН, но просто не иска да участва в мръсните футболни игрички на Перука и компания.

1

Анонимен

преди 9 години

Бербатов обича родината си 10000 пъти повече от пехлина, който си споменал. Жалко, че спортните фенове по принцип са *** и няма как да го видят.