23

Jack

преди 9 години

Тея едно си баба знае едно си баба бае - трябва да се проведат реформи, трябват реформи, реформи. Нали за това дойде сириза на власт - защото гръцкият народ не иска да провежда тия гибелни за гръцката държава "реформи" чиято цел е да се разграбят гръцките национални активи. Клика от интернационално МОШЕнници иска да открадне имуществото на Гърция затова и иска "реформи", иска приватизация - да приватизира, да сложи ръка върху чуждото, върху гръцкото, да открадне и да обедни гърците.

22

Кукувица

преди 9 години

Всичко е много просто. На Гърция и трябват 15 милиарда евро допълнително на година за да поддържа стандарт, който не е възможно да поддържа по друг начин. Независимо кой е на власт в Гърция, целта ще бъде в страната да влизат по 15 милиарда на година. Гърците се вият като змии ту на дясно, ту на ляво с простата цел да получават тези пари безвъзмездно от Европа. Докато не бъдат принудени от обстоятелствата да се върнат към драхмата това ще продължава. Гърците НИКОГА няма да си върнат дълга.

21

фарфуляс

преди 9 години

Когато си пълен лаик, а минфина-а ти е "професор" по хазартни игри в САЩ, е съвсем нормално да си търсиш външни врагове, за да прикриеш собствената си некадърност. Тоя ще бъде изгонен с камъни от Атина съвсем скоро.....

20

извод

преди 9 години

Всички цветни рвеолюцинери скачат...

19

Анонимен

преди 9 години

*** ще продадат родината в кредитно робство.

18

Анонимен

преди 9 години

Испанците лежат изцяло на Барселона. Те от своя страна искат автономия, но не им я дават. Рахой е испанският Порошенко, ако не ви е ясно. Барселонци ненавиждат испанското правителство!

17

Божо

преди 9 години

До ГръкА Гърция се намира на немска територия :))))

16

Анонимен

преди 9 години

Ципрас спря "приватизирането" на държавна гръцка собственост. Така, че... не мислете гърците за прости, че са го избрали. Те не разпродават родината си на сергия като нас.

15

Грък

преди 9 години

България се намира на гръцка територия!

14

Анонимен

преди 9 години

При Гърците има само АЗ ВЗЕМАМ!!! такова понятие като АЗ Връщам НЯМА :D

13

Анонимен

преди 9 години

Парите свършиха,кредит никой няма да дава,да видим колко време ще издържи популизма. Ще работят 4 часа и 2хиляди евро. Свърши то. Ние Орешарски свалихме,те ципрас сложиха. Ай да видим сега протестите.

12

Анонимен

преди 9 години

Не му забелязвай на 9.Само атакистите пишат толкова неграмотно и то с главни букви.

11

Го4о

преди 9 години

Гръцкото правителство ще се изживява, като такова МАКСИМУМ 100 дни!

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Ей тъпчо, ти си срам за българите?!Научи се да пишеш, ***.Сигурно си ходил на училище до 3-ти клас?!

9

до 9

преди 9 години

МАХАЙТЕ ТОЗ *** БОРИСОВ,ЧЕ ДА СЕВЪРНЕМ В РОДИНАТА--До вчера начело да държавата беше Орешарски - защото се не върнахте в родината? Айде стига дърти лъжи, че Борисов ви пречел!

8

до 6

преди 9 години

Испания и Португалия са със същите проблеми ,така че да си мълчат-Никой не е чувал тези 2 държави да отказват да плащат заемите си. Никога не са искали да им намалят двойно плащанията по заемите. Никога не са казвали, че ще изгонят от държавите си Световната банка, Европейската банка и МВФ. И още ред лъжи, с които Ципрас спечели изборите.

7

Анонимен

преди 9 години

И "новите" комунисти не са по-различни от старите. Дай им врагове, сеят раздори навсякъде по всякакъв повод.

6

Byzantine

преди 9 години

Испания и Португалия са със същите проблеми ,така че да си мълчат .

5

Циганин

преди 9 години

Не мога да разбера ,защо все още си "играт" с Гърция ,тя не може да плаща кредитите си и това е ясно на всички и защо не я изхвърлят от еврозоната -къде са фалшивите критерии от Маастрхит ....? Ако един граждани не си плаща ипотечния кредит,то бива "помолен" да напусне жилището на банката и тук е почти същото !ЕС Е ПРЕД РАЗПАДАНЕ И ЗАТОВА СЕ СТРАХУВАТ ОТ Гърция .

4

Божо

преди 9 години

Интересно, ако български гражданин с кредит към гръцка банка откаже да си плаща задълженията, как ще реагират от банката ???? Гърците трябва да разберат, че не Германия им е виновна, а собствената им политическа култура на големи КРАЖБИ и ниска производителност !!! ципрас е един шмекер, който използва наивността и страха на хората, за да се докопа до власт - нищо ново , за съжаление !!! Желанието на гърците да не приемат реалността , ще им докара много беди !!!