131

ББ

преди 9 години

Отиде си най големият мошенник от времето на Елцин.ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ПРАВОТО НА РИБОЛОВ В ЯПОНСКО МОРЕ и куп други големи корупционни зделки.Независимо от това сега е най големият правозащитник и оглавява финансирана от щатите партия.Немцов иЧубайс направиха най мошенническата афера в Русия с прижатизационните ваучери.Убийството е ход на американскте служби за дестабилизиране на Русия.

130

нищов

преди 9 години

КАТО НЕ СТЕ ЧЕЛИ НИЩО УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ ПОНЕ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ,ЗАЩОТО СЕ ИЗЛАГАТЕ.ДОКОЛКОТО ЗНАМ СЛЕД НЕГОВОТО УБИЙСТВО СА НАМЕРИЛИ СМЪРТА СИ 96 ГРАЖДАНИНА,КОИТО СА ЗНАЕЛИ,ИЛИ СА ПРЕДПОЛАГАЛИ НЕЩО ВЪВ ВРЪЗКА С ТОВА ПРОИЗШЕСТВИЕ.

129

Венелин

преди 9 години

Гледах видеозаписа от убийството - много объркана работа, а и повезението на девушката е меко казано съмнително. Този случай всеки си го коментира както му харесва, а накрая може да се окаже нещо съвсем различно.

128

още осветление..

преди 9 години

Ли Осуалд -ходи и два пъти при Кастро ..в Куба да иска поданство.Купува пушка от кубинските емигранти!

127

ДА ТЕ СВЕТНА 197...

преди 9 години

ЛИ ОСУАЛД--УБИЕЦА НА КЕНЕДИ Е ЖЕНЕН ЗА РУСКИНЯ И ХОДИ НА ГОСТИ В СССР , ПРЕДИ ДА УБИЕ КЕНЕДИ!ПОНИМАЙШ...ХА,ХА,ХААААААААААА

126

Анонимен

преди 9 години

boje pazi me ot priyateli, ot vragovete shte se pazya sam.

125

до 192

преди 9 години

Сталин имаше 100% одобрение , но това не му попречи да убие Киров , после да използва това убийство като повод за започване на репресиите от 30-те ,при които беше избит целия генералитет , почти цялото политбюро , водещите лекари и купища невинни хорица ! Това си стара болшевишка тактика ! Сега чакаме да арестуват съратниците на Немцов и да ги обвинят за убийството , а междувременно вече са изтарашили дома му и са взели всички документи , които е събирал с/у Путин .

124

Анонимен

преди 9 години

хм, 5 версии ли? че тя е само една.

123

бг

преди 9 години

Водил е красивата *** към квартирата си,пътеката е била утъпкана,много пъти го е правил.

122

Анонимен

преди 9 години

Абсолютна провокация. Путин има 86% подкрепа, а тоя бивш олигарх и пишман опозиционер, платен от Сатанинските Щати да лае срещу страната си и тези, които я пазят, никой за нищо го няма. И каква е логиката Путин да отстранява такъв "противник"?

121

Анонимен

преди 9 години

*** съвсем е изперкал!!!

120

До 185

преди 9 години

Еми, я да помислим. Заповедта е била такава. Ще го застреляте пред Кремъл, та дано хората помислят, че ние нямаше да го застреляме точно пред Кремъл. Мнооого хитрооооо. Точно в стила на КГБ.И сега целия подготвен хор почва да пее в един глас -- ние ако си го застрелвахме, нямаше да си го застрелваме пред Кремъл, а на съвсем друго място.Тези аслъ, съвсем са *** в тази държава. Ами урунгел

119

Чудно 185

преди 9 години

Този 185 хубаво, че е писал глурости, случва се.Ама, Рубладжийте дето получават пари от Руското посолство дето са му щракнали плюсчета що за хора се. Абе, господа -- малко самоуважение.То бива Руски подметки и ***, ама подобно лизачество минава всяка граница.

118

Брей....

преди 9 години

Как са пропуснали да сложат версията -- дългата ръка на КГБ от Кремъл.Смехотворни неща -- още повече се излага Путин. Тоя човек действително живее в друг алтернативен свят -- светът на КГБ.

117

въпрос

преди 9 години

Странно защо все противници на Путин ги убиват , как така един негов поддръжник него разстреляха ? Все някакви чеченци били засегнали , някакви любовници имали ....да ама вече станаха много и чисто статистически става ясно КОЙ заповядва ликвидирането !

116

Idealist

преди 9 години

Убийството е направено от много опитен стрелец. С пистолет Макаров, четири изтрела в гърба, без да се засегне жената до него. Патроните са от различни производители-добре обмислено покущение. Избран е моментът на убийството - когато под гаранцията на Путин се усмиряват размирните райони в Украйна. Провокация от враговете на Путин. Ако Путин искаше да го отстрани физически, убийството нямаше да е пред Кремъл, защото сега всички телевизии показват лобното място и подсъзнателно се свързва с властта

115

до 182

преди 9 години

Като чета изказването ти виждам, че думите "гадост, ***, мръсни" те характеризират 100% като върл и безпросветен ***.

114

Румбо

преди 9 години

Винаги когато американската политика е в задънена улица се измисля по някоя провокация!Като почнем от кулите на СТЦ,през несъществуващото хим.оръжие на Садам и истинското,ама не на Асад,а употребеното от опозицията,малайския самолет,а сега и това!Някой ден ще го направят и с ядрен материал!Тези хора нямат задръжки и не се съобразяват с никого!

113

До Румен Бл

преди 9 години

Ами затвори защото те освен ,че са опозиционни лидери според теб са и милиардери окрали родината си .И за каква опозиция говориш бе уважаеми като зад тези уж лидери стоят една шепа хора платени от американците да вдигат врява из Москва та да има какво да показват по телевизорите на краварите

112

До 172

преди 9 години

Ей верно бе-в Украйна няма режив на тока и водата ,спестяванията на хората се утроиха.Значи съвсем скоро жителите на Крим ще вдигнат бунт и със сълзи на очи ще помолят Потрошенко да си ги приеме отново В Укайнайна.А защо като твърдят ,че Луганска и Донецка областа са украински им спряха газа ,така и парите бе тутманик