89

Най-лесно и...

преди 9 години

... -удобно е да се обвинява Путин за всичко.

88

Немцов беше ...

преди 9 години

... като Митов - неолиберал. Заедно с Анатолий Чубаис по времето на Елцин съвместно с МинФин на САЩ и с МВФ извършиха дясни, неолиберални реформи, които превърнаха Русия в символ на корупцията, деградацията, олигархията и катастрофата. За тях беше по-важно да разсипят за сигурност държавата, за да не се върне никога Комунизмът, отколкото да ги е грижа за хората, които потънаха в мафиотското, олигархично блато, създадено от тях. Въпреки това, никой не заслужава да свърши по този начин!

87

:-)

преди 9 години

Митов, и тебе те осъждаме също....

86

aaa

преди 9 години

I v tova ubiistvo se vigda galgata raka na USA sleg podpisite za mira im trabva necho za da prodalgat da podklagdat napregenie v Evropa.ne si igraite s tarpenieto na Putin..

85

Го4о

преди 9 години

Не се притеснявайте и на ПУТИН му наближава реда!

84

анонимен

преди 9 години

не се баркаите кадето не ви е работа

83

Барак Акбар

преди 9 години

Митов, Мито-о-о-в! Трябваше да подкрепиш санкциите срещу Русия, заради убийството на Немцов, ама защо избърза и го направи вчера????

82

българин

преди 9 години

ТОВА УБИЙСТО Е ТИПИЧНО ЗА ОРГАНИТЕ НА КГБ!Схемата е описана в "АРХИВА НА МИТРОХИН-КГБ"...в раздела за Чехословакия том-2!*** И ЕЛЕМЕНТАРНИ ХВАТКИ!НИЩО НОВО В КГБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

UKRAINEC

преди 9 години

Това убийство си е типично за психо-джуджетоТо така застреля 300 деца в Беслан,така остави 130 моряци от Курск да се задушат,така отрови 200 човека в Норд-Ост театъра,така свали полския самолет с цялото полско правителство,така застреля Политковская ит.н. и т. Пред очите на целия свят,нагло и безочливо-Демек вижте ме-аз съм джуджи от кремал-владетеля на света !!!

80

vesko02

преди 9 години

Българина е щастлив само когато си получи дажбата.Тези хора се увеличават всеки ден.

79

Дони

преди 9 години

"Човеко" /министърчето/не е живял в България и затова не знае какво говори!

78

АМИ ДА...

преди 9 години

УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ Е БИЛО "ПОКАЗНО" за да :..УПЛАШИ СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ ПУТИН....ДА СЕ ПРЕПИШЕ НА ЗАП. ШПИОНИ , КОИТО ИСКАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ РУСИЯ ....ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ БЪДЕЩИЯ ПРОТЕСТ......ДА СЕ ПРИПИШАТ --ВСИЧКИ БЪДЕЩИ УБИЙСТВА И ДИВЕРСИИ НА САЩ И ЗАП.ЕВРОПА!...И ЗА ДА СЕ ОТПОЧНЕ ШИРОКОМАЩАБНА "ШПИОНОМАНИЯ " ПРОТИВ ЗАП.ЕВРОПА И САЩ ПО "Сталински маниер"....!ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА-"АРХИВА НА МИТРОХИН-КГБ"ТАЗИ СХЕМА Е СТАРА НА КГБ!!!/прилагана в Чехословакия при Дупчек/

77

Анонимен

преди 9 години

Аз осъждам остро всички убийства. Нашите политици е по-добре да вложат усилията си в независими и ефективни разследвания на убийствата и престъпленията в България и да не я мислят Русия.А внушения от сорта на:"Немцов беше един от най-яростните критици на руския президент Владимир Путин."имат въздействие само върху ***.

76

rustam

преди 9 години

Тоз *** и той да не остане назад и той осъжда

75

Анонимен

преди 9 години

Ха българската мафия се загрижила за убийство в Русия, много трогателни станаха мутрите.

74

Анонимен

преди 9 години

а Плевенлиев, Бойко и Доган ...кога ??? нема ли ЦРУ да пратат некой снайперист и към БГПрочети още на: dnes.bg/politika/2015/02/28/plevneliev-opredeli-kato-naglo-ubiistvoto-na-nemcov.256024#comment-newest

73

Анонимен

преди 9 години

Путин ще поръча убийството на виден опозиционер в центъра на Москва с 7 куршума... Хайде малко по-сериозно.

72

Мая Грозната

преди 9 години

А така, натъпкахте ли му го! Нас никой не ни заплашва! Ние обаче . . . кога най-после ще ми разрешат да мина в нелегалност!

71

Анонимен

преди 9 години

И ние осъждаме остро политиците в българия провели геноцид над народа си, но на кой му дреме

70

Мурзилка

преди 9 години

Ох, да идва смяната че аман, заболяха ме пръстите да пиша постове. За тез пари . . .