4

777

преди 9 години

Повече е Празник на Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

3

Льольо

преди 9 години

Аз съм на 37 и за първи път чувам за Конския Великден. Що за чудо е това???????????????????????????????????????????????????????????????Аз мискех че днес е Тодоров ден, ама съм се объркал. Конете празнуват Великден... днес. А яйца дали са си боядисали?Неграмотни журналисти има в изобилие в тоя сайт. Пълен минус бате. Това е..... нямам думи напрао.

2

Теди

преди 9 години

Честито на всички именници!

1

бай Тъпчо

преди 9 години

Айде са живи и здрави Тодоровци и да почват да черпат щото щото на комшийте им пресъхнаха устите бе-яз нарочно го пиша да го прочете комшиата Тошко бе щото се са спотайва кат доде тоз ден и гледа метар да мине ама инак добро момче бе само де още булка не сей намерил ама има време де-още е левент на шейсе,..Айде ставай Тодореее,ставай че с бажанака сме са курдисали на масата и тебе чакаме-ееее не чуй бе,ама днеска цел ден ша го тормозим за здраве...