24

Анонимен

преди 9 години

единственните реформи ще бъдат в банковите ви сметки ,след като се накрадете

23

Анонимен

преди 9 години

До анонимен - СЛЕД 2 МЕСЕЦА...броим

22

Анонимен

преди 9 години

Единствената Ви видима реформа до тук е порасналата изведнъж коса на военния министър

21

анонимен

преди 9 години

СЛЕД 2 МЕСЕЦА НАРОДА ЩЕ ВИ ДАДЕ ТАКЬВ ШУТ ЧЕ ЩЕ СЕ СПРЕТЕ В ЗАТВОРА КРЬВОПИЙЦИ НЕНАСИТНИ

20

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега пък- кратко??! Сигурно са ви малко и парите - само 16 милиарда! Ако престанете да ни ограбвате нагло и хищно-това ще бъде най- голямата и положителна реформа от 25г. насам!!! С другото сами ще се справим, но вие не давате глътка въздух на тоя изтерзан от кражби и лъжи народ.

19

Анонимен

преди 9 години

С кои очи излизате пред камера,гледате хората и им налагате "реформите си"?Вие сте срам за България.

18

шоп

преди 9 години

Време за реформи винаги има!Вие си мислите, че времето вие е кратко... Затова тръгнахте да ни ограбвате със заеми, а не да работите. Заемът и военно-полицеските закони са ви най-важни за да угодите на бащицата и хамериканските си покровители. Срам сте! И се пръскате от алчност...

17

Реформатор

преди 9 години

То с реформи ако ставаше работата....Ехе сега щяхме да сме у космоса. Докато не се промие затъпелия мозък на масовката в бг-то и дедо боже не мож ни управи.

16

Анонимен

преди 9 години

"Времето за реформи е кратко, призна Бъчварова"Отсега започва с оправданията за това, че е неподготвена. Сега ако я питаш за каъв *** се яви на избори, след като предварително знае, че "няма време", вероятно няма да ти отговори или ще отклони въпроса.

15

Анонимен

преди 9 години

ot kakto se pomnq Balgaria vse q reformirat.

14

Анонимен

преди 9 години

Скучна панорама, загубено време, трезвен Миков! Сигурен знак, че самите герберасти са гузни от гласувания заем е това, че Бойко Едрата Тиква не се изтъпанчи на първа писта да обясни велкия успех. Щом е за хвалби, той е най отпред, а сега се кри като плъх. Значи работата хич не е за хвалене и не е рейтингова. Вместо това, в оборот е стар трик от зората на Бойко - Ние ги хващаме, те ги пускат ...... и сетне ги намираме застреляни по поляни и канавки!Бойко е запукал лошите! Народа щастлив!

13

Анонимен

преди 9 години

Некадърници от където и до ги погледнеш. Но ненаситни за власт. Дори не могат да кажат за какво им са толкова пари. Или могат да кажат, но не искат - ми за крадене. Орешарски поиска само 4 милиарда и каза, че с тяx ще се справи, но не му дадоxа тая възможност.

12

seloRaikovo.it

преди 9 години

vremeto e kratko....:)))) zatui li ne sa pozvoleni komentarite v e-Smolianpress?!

11

Лиллия

преди 9 години

Да попитам - не свършихте ли с реформите през първия си мандат! Лично аз виждам едно друго нещо - чрез Бойко Борисов се завърна отмъстителната армия на Иван Костов . Това е страшното за българите. Знаем си, че и двамата са неуспели личности и ненаситни в реформи, водещи до пълен погром на всичко. Имам желание да видя и лицата на тези дето гласуваха за АБВ-ейците. Краят на тази групичка дойде бързо и неочаквано. Защо раздвоихте левицата. Та за реформите- коя от тях ще създаде богата средна класа

10

Бъл

преди 9 години

300 години да живееш и по черва да се влачиш !

9

АНТИ

преди 9 години

Най-добрите реформи направи Пиночет в Чили! Реформа с Калашников е правилната реформа!

8

Анонимен

преди 9 години

Боже, Боже, и тази лелка ще ми говори за реформи. Че тя става само да рекламира прахове за пране...

7

Анонимен

преди 9 години

Е не мога да разбера, защо непременно за да се изплати един дълг трябава да се взема нов.Тази страна нищо ли не произвежда, пари само от дългове (кредити ) ли влизат.Да не би едно семейство като вземе кредит да го погасява само с нов? По-скоро правят вноски от заплатите си или други приходи.Така би трябвало да е и с държавата, но не е.

6

ofshor aritmetik

преди 9 години

kakvo im e na reformite? - pak vseki den - bum, bum, bum v bg

5

Анонимен

преди 9 години

Протестуирането стана доходен бизнес. трябва да се обложи с данък.