5

до 1 българин

преди 9 години

вече отдавна не съм тийнейджърДискотекитес ега неса като по твоето време. И аз съм ходила, не колкото теб и слухът мие добре. Но от години не съм стъпвала, вероятно от 15г. Времената и шумовите нива се промениха. Твоят случай не е в противоречие с инфото от статията.

4

един българин

преди 9 години

Цял живот съм ходил по дискотеки и слухът ми е като на сибирски рис!В казармата бях радиотелеграфист а вече отдавна не съм тийнейджър и съм си запазил слуха напълно.Най-лошият звук за слуха е така наречения бял шум. Имам колега който така си е увредил слуха.Такъв силен дразнещ шум се среща в промишлени предприятия, в парния котел на ТЕЦ, при самолети, ракети и прочие.Силният звук от хубава музика е приятен.

3

25 години ПАНАИРИ

преди 9 години

Предлагам МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,ОСВЕН ТАКСИ,ГЛОБИ,НАЛОЗИ И ДР.СЪБИРАНИЯ НА ПАРИ ЗА вредни храни,ДА ПОМИСЛИ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ПОДОБНИ ЗА : СИЛНА МУЗИКА,НЕИЗМИТИ ПРОЗОРЦИ,НЕБОЯДИСАНИ ВХОДНИ ВРАТИ,НЕЛЪСНАТИ ОБУВКИ...Списъкът може да е безкраен,когато целта е ясна - МЪНИ,МЪНИ,МЪНИ,МЪНИ.

2

ФАШИСТ

преди 9 години

всички чалгари са глухи !

1

WTF

преди 9 години

Кво викаш , че н'тъ чувам .:) И като цяло са ми много смешни, като те спре някой да те пита нещо , не чува, защото е със слушалки