121

Елиана

преди 6 години

Обичам аналният секс, и то много! Вагиналният е безсмислен, смотан и много опасен!

120

marin

преди 8 години

Моята жена все мърмори, че ще и разширя дупето и тогава наистина ще ме убие. Но не се отказва да го прави. Мърмори и се заканва докато започваме. Бил съм ужасен, бил съм прасе, за последен го правила отзад... Но малко след това, като свикне с изпълването, започва да повтаря колко ме обича. Иска да и галя *** и ми шепти и да се движа бавно и да издържа по-дълго за да свърши и тя. И свършва наистина яко! Лежи и корем сигурно половин час и мърка доволно. Няма мърморене, няма закани.

119

===

преди 9 години

141, така е. прав си. Значи четеш все пак.

118

до ===

преди 9 години

"Все едно някой да се викне името ти и ти да се обърнеш."Ами като е написано толкова неграмотно ("някой да се викне името ти"?), колкото и пъти да се чете, все тая. Трябва и да се пише внимателно.

117

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===1. Къпя се навреме, иначе ще замязам, на такива, като тебе.2.Моите предци, никога не са скиторили, блата и тинята. За разлика от вашите.3.При 19-20/7пункта. Май не е от малките чекийки!

116

===

преди 9 години

по пътя на ...натирването, което сте изживели, дано сте намерили мир. Ако не, лъжата се носи до гроб. Вие, олекналий, можете! Можете! Ето това е достойно за съжаление и да се полее с бира. Жалко кретеноидче.... страхливо.

115

===

преди 9 години

И последно за теб, убедени сексисте! Ако ти си ...пърхащ...хайде да не набутваш други в собствената ти нисколетяща писта. Някакси тъпашки ми че чини, че клавиротракаш. Мълчи си по-добре или си духай на...авторката на илюзиите си. На фона на пълното ми безразличие към нискостеблени и нереактивни, признавам си, че опитващите се да летят на високо като теб ме погнусяват със съществуването си. Ходи жали там и духай супата.

114

===

преди 9 години

Убеденият сексист му се присърбяло с него да се водел конструктивен диалог?! Кво? Цитирам: "До Анонимен123-Дето любиш Михаела.-Не си го и помисляй! Тази привилегия, е запазена за мене."Какъв по-точно диалог иска този дрипалник, при положение, че обяснява, че любел авторката на статия за *** секс? То бива да си *** и срутен и сринат, ама чак пък толкова.... Лузърче, не ме споменавай. Като не можеш да скачаш ходи хъркай и си мъждукай и въжделявай там, каквото ти дойде на ...тутурутката!!!

113

===

преди 9 години

Затвърдени, олекнали и убедени сексисти....всички сте недорасли илюзорни виртуални анонимни ***. Не се карайте за титлата. Местата са наредени в хоризонтална линия, баш като три знака ...равно. На еднакъв пиадестал сте.

112

===

преди 9 години

"Все едно някой да се викне името ти и ти да се обърнеш."127, прочети 10 пъти. За тези, които не могат да четат ВНИМАТЕЛНО, трябва да четат повечко пъти. Ако не вдяваш, още 10 пъти го прочети.

111

Една

преди 9 години

Вие нормалнили сте? От днеса си правят трафик на сайтчето, както и ЕСТЕСТВЕНО на Тиа Жената, а вие балъците кликате ли кликате! Аналния секс е гнусно, нетрадиционно за нашата религия у култура начин на сексуално "общуване" и напълно унизително за една уважаваща себе си жена. Ануса еволюционно не е създаден за полов акт, както вагината, затова се получават необратими увреждания при такава практика. Много ми е интересно авторката на статията, която толкова рекламира аналния секс, дали го прави?

110

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До Олекнал до затвърденОткакто отказах бирата, отказах и чипса.Или, водете с моя милост, конструктивен диалог.Или задоволявайте, нуждата на "Вечната Амбър", с трите релси. Някой да пърха, около нея!Лека нощ.

109

Олекнал до затвърден

преди 9 години

Много сериозни научно-популярни филми гледаш след 00 h и това притъпява сетивата ти и за това не се смееш. Другия път яж чипс по време на филма , крайния резултат ще те изненада и разсмее!Ще получиш естествена оранжева окраска.

108

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До "нацисткото доблестно оръжие"Анекдотът си го биваше, разсмя ме. Много рядко, нещо успява да ме разсмее!

107

126 до 128

преди 9 години

НЕ Е ВАЖНО ГОЛЯМ ДА ГО ВАДИШ, ВАЖНО Е ДА УСПЕЕШ ДА ГО ВКАРАШ!

106

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До до 119/127-Баби просто си търси:публика и внимание.

105

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До Оолекнал сексистРазясни, или замълчи!

104

до 119

преди 9 години

Ти на всяко подвикване ли се обръщаш? Щото такива жени се наричат по един определен начин...

103

Оолекнал сексист

преди 9 години

До затвърден сексист-там за където си тръгнал, аз от там се връщам.

102

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До Анонимен123-Дето любиш Михаела.-Не си го и помисляй! Тази привилегия, е запазена за мене.