40

ж

преди 9 години

А КОГО ЩЕ ВОЗИ 84 ОТ СЛАТИНА?ХОРАТА ОТ ЦАРИГРАДСКОТО ПЕША ЛИ ЩЕ ХОДЯТ ДО АЕРОГАРАТА?КОМИСИЯТА ПО ТРАНСПОРТ И ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ИЗОБЩО ПОЗНАВАТ ЛИ СОФИЯ.

39

Иван

преди 9 години

ЗАЩО НЯМА ТОАЛЕТНИ НА МЕТРОСТАНЦИИТЕ ,ДА НЕ БИ ДА СЕ ВОЗЯТ РОБОТИ. А, да возят се хора които таковат около метрото.

38

bgair

преди 9 години

bravo, kmetke! chestito na sofiancite i vse hubavi sluchki da im se sluchvat s novia transport!

37

Ръб

преди 9 години

А до Перник кога?

36

do 37

преди 9 години

нали забелязваш, че метрото е само с руски влакове (преференциално)

35

Анонимен

преди 9 години

По света има метро преди 100 години, а в статията говорят за най-модерен транспорт. И слизане до града.....за какво слизане говорим от къра до мегдана ли? ....Страшно модерен транспорт, само в София и при това предстоят години наред още работа, а за метро в Пловдив и Варна...дори не се и говори.

34

me

преди 9 години

И кво, сега влаковете ще са на колко на 15 минути ли? Щото в момента извън пиковите часове са на 8-9. А ако не се пуснат допълнителни влакове няма как да се увеличат броя спирки без да се увеличи и интервала. Супер, накрая тъпите влакове ще станат като извънградски рейсове на по 40 минути.

33

Циганин

преди 9 години

Най-накрая едно хубово нещо да направят в София .

32

Анонимен

преди 9 години

Най-малоумното е,че спирката се намира на входа на 2-та квартала и трябва да пътуваш 1- мин с автобус,за да стигнеш до нея

31

Анонимен

преди 9 години

За крадливата мафия ГРОБ гласуваха около 15% от българите. За същата не гласуваха около 85% от българите.Така, че айде у лево - народът не ви иска, дори тези които гласуваха за вас го направиха защото просто нищо свестно не се предлага на политическата сергия.А също така голяма заслуга за тези заветни 15% имат и бокомедиите, царе на слугинажа.Иначе метрото е нещо полезно, но то е построено с парите на всички българи, а не от джоба на Винету Кратунов.

30

eeha

преди 9 години

екстра си е метрото! браво!

29

Oksimoron

преди 9 години

E nali na bratoev mu postroiha kushta ,

28

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Абе, лъже тая Фандъкова, половинага релси липсват от метрото. Сигурно ги е продала и е купила НЛО на внучката си.

27

Анонимен

преди 9 години

Повечето селяни надошли през последните няколко години в София си мислят, че светът започва от Бойко Борисов и че той е построил метрото. Истината е, че работата по Софийското метро започна през далечната 1978 година с изкопните работи до бул.Драган Цанков, където сега е метростанция Стадион Васил Левски.Метро се строи много години - това, което не се вижда под земята е и най-трудното за изпълнение. Боце облицова 2-3 станции и се снима с ножицата, което не означава че е построил метрото.

26

Анонимен

преди 9 години

Геребастите са толкова жалки и смешни, чета тука че нашето метро било по-хубаво от тези в Лондон и Париж. Жалка история ... то бива ПР, бива, ама и селяните и неграмотниците в БГ, които ги избраха взеха да попривършват.

25

Анонимен

преди 9 години

До онбашиятаХайде разгледай малко и се порадвай: dnes.bg/mish-mash/2014/11/25/metrostancii-kato-v-prikazka.246433

24

Анонимен

преди 9 години

До До онбашията (23)Може да се краде, може и още как. само дето ти не знаеш как. А те знаят много добре.

23

Анонимен

преди 9 години

Фандъкова, колко пари откраднахте от метрото?Що не оправи поне един тротоар в центъра?

22

:-)

преди 9 години

Ще го ползват, ама еднопосочно.....

21

Анонимен

преди 9 години

Сега остава и да съобразят работното време на метрото с 1 час време за излизане от най-късните пристигащи полети в полунощ и ще се изумя напълно. Както и с ранните сутрешни полети, дето излитат в 6ч., за които трябва да си на летището между 4,30 и 5ч.Ако и това направят, метрото ще е пример за това как може хем да се краде, хем и нещичко да се направи в полза на обществото.