10

Анонимен

преди 9 години

А коя е бабата на снимката?

9

Мадона да каже какво

преди 9 години

предпочита да види,когато дойде да пее в Европа:1/ Марин льо Пен със свастика на челото;2/ Червено знаме с полумесец на покрива на Ватикана;3/ Вместо градовете на демократична Европа - селскостопански кибуци с шестолъчна звезда над входа(За незнаещите пояснявам,че в кибуците земята е колективизирана; с парите от продадената реколта се купува най-необходимото,за да просъществува кибукът, членовете на който не получават пари на ръка, а колективът решава кой от какво има нужда, та да му се купи)

8

Анонимен

преди 9 години

Мадона е *** като чалгарака. Да си гледа краварника и да не се намесва в Европа. Аман от американски парцали.

7

Анонимен

преди 9 години

БАБА МАДОНА ЩЕ НИ ДАВА ТОН В ЖИВОТА! ТАЗИ ИЛЮМИНАТКА, МАСОНКА И САТАНИСТКА! И ТЯ Е ОТ ТЯХ, МИСЛИ ЛИ, ЧЕ ПАСЕМ ТРЕВА!

6

4666

преди 9 години

Мъдона е известна кабалистка, сатанистка с явни предпочитамия към *** момченца. То и тя си пада малко ромка, па макар и изрусена. Нормално е да си брани правата на малтретирана ***, дето Шон Пен я млатеше.

5

до 4

преди 9 години

Това е въпросът - дали наистина по-примитивният се опитва да надделява или това е измислица - търсене на повод за нетолерантност...?На един-двама луди, дето гърмят, се падат милиони техни напълно нормални събратя - намирисва на изкуствено насъскване... кой, защо..?Освен това българите също влизат в тая схема - по-примитивни са и се опитват да надделяват - най-голямата вълна нашественици в Европа са (с румънците) и създават най-големите проблеми - и ти си съгласен да бъдат дискриминирани..!?

4

Мадоно, Мадонке!

преди 9 години

Сал ти ли си гласовита,сал ти ли знайш да пееш?Гледай си попмузиката и, ако искаш да се изказваш по актуални социални проблеми, първо се запознай с фактите. Всяко социално явление е следствие на някакви причини.Нали коренът ти е италиански? Нека само да ти напомня, че с Мусолини са водени преговори за създаване на ромска държава в Североизточна Африка. Има си крушка опашка... Когато се съберат на едно място хора от различни култури и се опита да надделява по-примитивният, следват някои неща

3

Анонимен

преди 9 години

Европа трябва да направи разлика между толерантност и смирение ... и да спре да бъде смирена .

2

Анонимен

преди 9 години

Този медиен продукт, с гласче, на изкуствено дишане от уредбите и змуковите ефекти, го очаква персонално казанче в Ада.

1

Анонимен

преди 9 години

Мамона...