66

От Варна

преди 9 години

Поздравления за фотографа!

65

Ани

преди 9 години

Аз помислих че Мая пак е почнала да печата фалшиви бюлетини, пък то било увековечаване на дълга. Все пак, той нали е за плащане на зулумите на социалистическите правителства. Аз и друг път съм споделяла че основата на проблемите в България е социализма. По-малко социализъм по-добре.

64

печатница КОСТИНБРОД

преди 9 години

Да се помисли ИМА ли Манолова ВРЪЗКА(топла!!) с ПЕЧАТНИЦА???Мнго бързо ги фабрикува тези мнгобройни банкноти.1.ДПс ни занимава с ГЛУПОсти: не успя пожара във Варна, сега пък- надраскаха ТЕХНИ хора джамии.2.Манолова У'Мре да си прави "шегички", като СИ мисли, че е УМНО!!Манолова, Адемов, Местан, правите ли нещо градивно за РБългария или само ПОЛУЧАВАТЕ ГОЛЕМИ заплати, за ИНТРИГИ???Срам и позор за вас!!!Но има Господ.

63

Пенчо Пенчев

преди 9 години

Мая, качете файла на банкнотата в интернет, за да може всеки български гражданин, който желае да си я свали и разпечата

62

void

преди 9 години

Ама много сте интересни - герберасти били, загробващ дълг взели, срамен списък имало, комисионни щели да се вземат... Ако го бяха направили като Орешарски да изтеглят заема на части всяка година по-хубаво ли щеше да е? Или да не планират бъдещия дефицит ами като Орешарски да планират приходната част и от там разходната, и после като не излезе приходната да създават още дефицит? Ама да, тука само разбирачи, щото БСП е партията на работника, който в общия случай не е вишист, ама знае всичко...

61

до герберугите

преди 9 години

абе мизерници дето пишете по форумите до 17ч. за това ли са ви взели на работа-да ви плащат за да казвате на бялото-черно и обратното,ама вас какво ви интересува бълг.матрял вие чакате назначение в чужбина ,а *** долни,а на Мая браво за списъка-сега да са написани на стена за да ходим да ги заплюваме,като списъка започва с бокич и плевнята и екипа на плевнята начело с оная измислената ,свръхкомпетентна екатерина

60

zlatena

преди 9 години

Ето как разсъждават всички герберасти важно е аз да съм добре а вуте да е зле.Така мислят всички герберуги и заради това извратено мислене като тяхното ние нормалните Българи ще страдаме още дълго време и нашата родина България никога няма да се оправи и за съжаление това е тъжната действителност

59

Анонимен

преди 9 години

Няма ли БСП-то да я омъжат най-после та да миряса!

58

бесепе

преди 9 години

Малееееййй тия от бесепето бате много са зле, много прости, нямат н'кви идеи, само *** и глупости...ама кефи ме че поне с Сидероглу ага, вече са коалиция, а особено ме кефи и факта че Маето с Боленчо двамата протестират, малееййй хубава гледка!!! ааааййййтттт!!!

57

аС

преди 9 години

Жалки ми коментиращи, физическите черти на някого. Така ли се оборват факти, доказват тези 28, в полза на един наистина безумен дълг, погребващ майка България. Убиващ всяка надежда за избавление. Обричащ и внуците ни на робство. Едно мога да кажа- Жалки предатели !

56

DreamTheater

преди 9 години

Има нещо френско в нея!

55

Анонимен

преди 9 години

Същите са като на МММ пирамидката,които пък нарекли мавро-вки,ще да идват от маврите или мавро-дий,заменят ги с реални под висок процент и кой реши на другия ден да наведе справки дръжки заедно с кантората,та срещу тия 16 млрд. лв. или 8 млрд.евро колко мавро се падат,трябва да има някаква пропорция нали порция на опция.

54

ognyanz

преди 9 години

До 64: Ако в България за фалшификация на истината се влизаше в затвора, не съм сигурен колко депутати щяха да останат в парламента. А Бойко, Цецо и Мартин Димитров отдавна щяха да са с раирани пижами.

53

Анонимен

преди 9 години

Що така на снимката ми прилича на дърт кокош!

52

до №63

преди 9 години

Един, който ще облекчи социалните ни служби и ще намалее % на безработните - НЕКАДЪРНИЦИ!

51

$$$$$$$

преди 9 години

НЕ Е ЛОШО ДА ЗАЛЕЕ ПАРЛАМЕНТА И С ГАЛЕВКИ .....

50

Го4о

преди 9 години

Манолова е по печатането на БАНКНОТИ! В БНБ тя печаташе и бюлетините с които стигна да това състояние да приглася на СидероФ в блатото на "краставите жаби" от ул. "Позитано" 20!

49

жило

преди 9 години

Само Мая 'обратното на острото" може да направи такова нещо.

48

Mehmed

преди 9 години

S takiva manimupalacii i laji BSP nikoga nqma da se otlepi ot danoto kadeto se namira.Dori i malkite deca razbrha che s tezi pari se plashtat stari dalgove,no Maycheto ne spira da kutkodqka gluposti.

47

до 63

преди 9 години

Айде отивай в Путинландия, там ти е мястото!