8

до 11

преди 9 години

А булката беглец Станишка защо не предупреди Биесиепието, когато избяга в чужбина!

7

Анонимен

преди 9 години

Мутрата пак е на власт и сега КАТ ще дерат кожите на бедните. Докато депутатчетата карат с превишена скорост без да им пука.

6

Тодор-утре имен ден

преди 9 години

Аз съм шофьор, но това не мога да го разбера? За какъв ***, ще има табели и ще се съобщава къде има мобилни камери. Нали това е идеята на камерата? Момента на изненадата.Да хване тариката дето минава със 100 в населено място.То и преди си беше така де. Някой може ли да обясни идеята моля?

5

старшина Фидьов

преди 9 години

Катаджията или пък охранителния полицай осъществява контрол над пътното движение не от любов към пътната безопастност, а с един *** мотив - да изкара пари. Ако им отнемете възможноста да взимат рушвети и останат на едната заплата от 700 лева, която обикновенно отива за погасяване на кредити и сметки те ще се скатават и няма да бачкат. Ако например те хванат пиян без книжка да минаваш на червен сфетофар, ще ти пишат фиш за неизправен мигач, щото е по-бързо, по лесно и се отчита някаква дейност.

4

Старшина Тръпков

преди 9 години

Пак ще има за фонда "Усмихнати ченгета" - шофьорът дава парите, а ченгето се ... усмихва.

3

Хахото

преди 9 години

Аз нещо не успях да разбера. Нали се наляха супер много пари, за да поставят тези камери, а в крйна сметка ги забранили, та сега пак ги позволяват? Само да не стане така, че правителството ще изцоца 1 млрд. лв., за да поднови използването им!? Определено нещата са супер зле в тази България, а хората продължават да си търпят! Един народ си заслужава управниците, това е!

2

Gipsy boys

преди 9 години

Хе-хе, сега как ще се накълвете, както свикнахте да няма контрол.

1

Салахадин

преди 9 години

Щото им лъсна превенцията наречена "ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ" и понеже се ус......ха!!И ги връщат за малко контрол повече!!Иначе робите може да се усетят и да зададат въпроса, който е логичен от 2-3 години"Защо сме на ЛАМБИ, а катастрофите се увеличават?"Току-виж раята с еусетила и потърси сметка на Златев и Бойко!!Ама как ви наигра и с заема, а? :)