48

с,Стефаново 2007 г.

преди 8 години

Бестселари от рекетьори,: Имаш ли химикал,(за да ви напише с колко ,цифри карате и да не чуе бръмбара) , спрели са беден , и ритат по резервоара , ИТУКА ЛИ НЯМА,АМИ С КО КАРАТЕ, и щото са се изложили като кифладжии,продължават ,АМИ ШЕ ПИШЕМ ТОГАВА, повече било ама не ги искали веднага,НИЕ ЗА КО СТОИМ ТУКА НА АСФАЛТА, инъче интилигентни хора,възпитани.ама се ослушеат....

47

николай

преди 9 години

До 10, мнение 42: В един от щатите си направили експеримент - всички знаци от забранителни ги направили препоръчителни и ПТП намалели. Изглежда не само българина е на принципа "Той ще ми каже къде да скачам... и скочих 10м в десно!"

46

николай

преди 9 години

Съгласен съм да има такива камери и глоби, независимо, че вече два пъти горя. Но постовете да са на наистина опасни места, полицая да е до патрулката и да контролира, да всява респект. А не да седят на разни "хранилки" скрити като мишоци в храстите и да гледат с бинокъл за свежа плячка. Това е работа за воайорите, не за държавен контролен орган. Кръстовище насред полето, знак СТОП, вижда се на 200-300м, че няма нищо, естествено намалих за завой... "Сержант Воайоров, не спряхте на знак СТОП"

45

bial biz

преди 9 години

obstinskite policai na kmetstvata da slagat mobilni kameri i vseki den da sa na razlichni mesta kamerite s svetkavitsite! osobeno okolo peshehodnite pateki, a i v jilistnite kvartali sled znatsite za 20, 30, 40 km.

44

ФФ

преди 9 години

..отговорите са много прости в Б-я просто няма глоби. Тук има супер изкривено чувство за свобода ислободия.На Запад можеш да правиш 10 ина неща в живота си за които да не те глобят.Защо са хрисими в Италия и Германия..ми щото има контрол и яки глоби.Докато тук не почнат да сабират по 1 милиард от глоби така ще е .Всеки кара както му кеф,няма мигачи а то от там се почва, изпреварват както си искат,не те зачита за човек нито пешеходец нито шофьор,а за кифлите.. ооо кифлите.. глоби до откат трябват

43

Възмотен!

преди 9 години

До кап Петков от КАТАз ако те спра пиян, няма да се разминеш само с фиш. Ако се правиш на интересен, викам колегите" А ако не правим на интересни и ти пуснем някой лев, няма да ги викаш така ли гладнико ???!!??

42

Коментар

преди 9 години

Трябваше да ги върнат.Не може в населено място с деца и възрастни да се кара с 80-100 км/ч.Защо нашите джигити в другите страни са по тихи от водата?

41

Анонимен

преди 9 години

Намериха им работа пак на тея некадърници и рушветчии,дремещи като каиши до пенсия,и занимаващи се само с далавери, и престъпления . Постоянно виждам торби с жилетки, които говорят по телефона, докато карат, не спазват никакви правила и знаци,половината крушки по колите им не светят, карат без колани. И този,който постоянно е в нарушение, ще следи дали другите спазват закона. Ама нали са с картата напред, *** им ***. Аре у лево.

40

ФФ

преди 9 години

49, Кой си ти че да забраняваш на гражданин Х дали да се движи или не по магистрала. Както ти е известно има си регламент кой може и кой не по магистрала, след като москвича може да се движи с 80, какъв ти е проблема.По твоята "здрава" логика да спрем и тировете ,че по баирите натоварени далеч и 80 не могат да поддържат. Саможиви,егоцентрични *** като теб требе да се лекуват от социопатия.Я напиши пък твоята талига каква ,че да ни информираш.

39

БРАННИК

преди 9 години

А контрол върху ушев и шефа му, не и никога няма да има. Да оставим КАТ, кой пуска наркотиците в България? Бившия на Манолова и на Цецо кумецо. Да ви еа маа

38

Анонимен

преди 9 години

До АнгелинИмах предвид т.н. соц.уравниловка. Не е нормално висококфалифицаран водач с високотехнологичен автомобил, да се съобразява със същите условия като този аматьор с таратайката. Те, аматьорите с таратайките правят най-големите бели... Не искам на магистрала да ми е позволено да карам с повече от 140, искам бай Пешо с Москвича да му е забранено да се движи по магистралата...или на 18-годишния му внук с Голф-1

37

Ангелин

преди 9 години

п.п. ... и мисля, че човек, трябва да бъде такъв, а не да си прави каквото си поиска...Завършвам с една мисъл на Лев Толстой - " Една от най-вредните и опасни мисли е, всички така правят."

36

Ангелин

преди 9 години

До шофьор: С този твой пост съм съгласен на 100 %. Но с предишният питаш дали и за теб трябва да важат ограниченията, както и за някой друг, нали? По-този начин, ти сам ще нарушаваш закона, защото видиш ли че има знак 50км\ч, вместо да го спазваш, ще го нарушиш. Нека ти кажа нещо от моят опит - преди навлизане в тунела при НДК има знак и доскоро светлинно табло, което указваше, че е препоръчително (да не кажа задължително), да се кара с 40км. Масова не се спазва от хората, но аз съм принципен.

35

шофьор

преди 9 години

До АнгелинХора умират по пътишата заради шофьори-***, които не умеят да карат, не се съобразяват с пътната обстановка, не си потдържат автомобилите, надценяват себе си или колите си, не се съобразяват с останалите учасници в движението, карат фиркани или друсани и т.н.т. Ако ще разчитаме само на формалните ограничения по пътищата, които са създадени до 1974г. /когато е рекорда по загинали от ПТП/....

34

Анонимен

преди 9 години

На мен ми се случи същото като на 38 , бърборех по телефона , спряха ме , не говориха много ,казаха само че ще бъда санкциониран , е отнесох фиша като пич . Забелязах че имат камери в колата ,а този който ме спря имаше някаква джаджа на ревера .

33

до 10

преди 9 години

Идеята на камерите и на ограниченията по пътищата са с цел намаляване на произшествията и жертвите. В този смисъл е редно те да имат превантивен характер, а не наказателен. Слагайки камери по най-рисковите места и информирайки шофьорите, че там има камери, това би свалило драстично инцидентите. Камерите не са с цел да се пълни хазната. Поне така е по белия свят.

32

Ангелин

преди 9 години

До шофьор: Ако ще и ниско-технологична кола да караш, правилата трябва да ги спазваш, а не да ги интерпретираш както на теб ти е удобно. Слез малко от висотата на твоето его, защото нали знаеш сам... който на високо лети - от високо пада. Хайде със здраве!

31

Анонимен

преди 9 години

До габровецТози виц е стар Сега , накичени с камери и микрофони не смеят да говорят глупости Казват ти нарушението , пишат ти фиша и това е

30

габровец

преди 9 години

Като ме спрат и с многозначителна усмивка ме питат: Знайш ли що тъ спрях ? Отговарям: Знам, ама нямям !...Следват кратки общи приказки и си тръгвам, щото ако се забавят да ми пишат акт изтърват други дето имат...

29

Анонимен

преди 9 години

По-добре камери отколкото трупове.