23

Homer

преди 9 години

сащ се били справили с нацистите! Да приеха ги в редиците си след падането на райха!!!!!!

22

Анонимен

преди 9 години

След Тексас и Аляска иска да се отцепи от САЩ. И въпреки че са събрали и едните и другите много повече от необходимите 100 хиляди гласа за референдум, получават среден. Те законите са за другите ,не за тях.

21

ха ха

преди 9 години

Американците са се справили с нацистите, при това само с един танк. Който не вярва да гледа филма "Ярост".

20

anonimen

преди 9 години

chuite samo kakvi gi govori yokar; SHTOM MOGA DA SE SPRAVIA S AS 100 000 demonstranti,znachi moga i s chial sviat da se spravia!?A inache Putin bil imperialist.Te na taia istoriia s V.S.Voina samo te si viarvat i se naduvat kato baloni.

19

Наблюдател

преди 9 години

Обама е като съвременно копие на Британския премиер Чембърлейн в навачерието на 2-а С Война Дано само с него се изчерпат приликите с тогавашното довоенно време Тогава Чембърлейн изобщо идея си нямал какво представлява нацистка Германия

18

васил

преди 9 години

Американците приютиха фашистите за да се възползват от знанията им, и за да развият военната промишленост. Американците водят най-безскруполната политика. Морал у политиката на САЩ няма. Те окупираха континента Америка.

17

Hah

преди 9 години

Сара Пейлин е абсолютно откачена кукувица. Обама е виновен, не защото не е предприел война с идил, а защото САЩ и съюзниците им на практика създадоха тези *** ...

16

Ева

преди 9 години

За първи път чувам, че САЩ са избили нацистите! Дори самата фраза звучи нелепо и още повече, че е изречена от официално лице!! Аман от калинки:)

15

Барак ХЮСЕЙН

преди 9 години

барак ХЮСЕЙН е НЕ- прикрит ислямист по произход, принадлежност и действия

14

toi

преди 9 години

Da prochetat istoriq malko, ne sasht sa spreli nacistite

13

партиен член

преди 9 години

То това се знае.

12

14,

преди 9 години

Напълно съгласен и подкрепям.По форумите най-често като виновник се визират Щатите, но всъщност белята идва от неолиберализма и глобалното прилагане на доктрината. А там дори правителствата не винаги имат думата.Илюстрирам:Мнозина ще си спомнят за аварията в Мексиканския залив през 2010. И последвалите закани на американската администрация за съд и обезщетения. Да осъдиха ги, но от 2013 ВР води насрещни дела срещу правителството за суми надхвърлящи иска от 7.8 млрд. И най-вероятно ще спечели

11

Анонимен

преди 9 години

Обама е виновен за възхода на ИД, заяви бивш US губернатор.Аз съм на същото мнение. Обама можеше да се справи с ИДИЛ през август 2013 год когато бяха 7-8 хиляди души, но той се изплаши не ги атакува и се хвана на въдицата на Путин за договор за унищожаване на химическото оръжие в Сирия.

10

vale

преди 9 години

"Според нея САЩ могат да се справят с "Ислямска държава" с военна сила, "също както са избили нацистите", отбелязва "Блумбърг"."Значи пак Руснаците да свършат мръсната работа,ама този път на са познали!!!!

9

Пъпетиър

преди 9 години

Това не е вярно. Проекта е започнат отпреди да закачат Обама на конците.

8

Анонимен

преди 9 години

САЩ се включиха накрая на войната защото бяха на мнение, че германците и руснаците трябва да се унищожат взаимно и тогава те да дойдат в Европа като спасители. Янките са пълни *** и се движат само от далаверата, човещина и морал няма да намерите там, техните ценности са в скъпоценности, пфу!

7

Анонимен

преди 9 години

Сара пак се изказва! И как точно се справиха с нацистите, като прибраха най- големите им мозъци?

6

Анонимен

преди 9 години

"САЩ могат да се справят с "Ислямска държава" с военна сила, "също както са избили нацистите"Да вземе да положи цветя на гроба на чичко Сталин, че ако не беше оставил оня мъник Жуков да командва фронтовете, сега нацистите щяха да маршируват не само в Париж, но и в Лондон, Ню Йорк и Вашингтон."Американците" са страхливи к*п*л*та, които като усетят жегата упражняват "плюй си на петите"

5

Анонимен

преди 9 години

MMM Някои иска да си използва застарелите атомни бомби ли що ли?С нацистите не знам но с японците са се "справили". Колко жалко е да си вреш гагата в работите на всички страни а после да се пазиш с армия. Ако всички бяха доволни от износа на демокрация то нямаше да се налага да се дават милиарди за армия която да ги пази от всенародната любов. Преосмислете си политиката да си бутате оръжието за да ви върви ВПК и да не фалирате защото някой ден това оръжие ще се обърне към ВАС.

4

пак майдан

преди 9 години

ЕЙ - "новинарите" стига ни мазахте очите с кал, ами казвайте как новата "демократична" власт на урките вече не се церемони с майданите, не ака, не уговаря, анаправо бие и руши!