44

Анонимен

преди 9 години

Петков така казва но тайно ще се моли да подаде защото ще трябва да делкат и с Гоцето. Сладко е като взимаш парички но като трябва да делиш....малко гадно.

43

Bg

преди 9 години

Razbirase G.parvanov e nay tocniya i nay umniya poletik za men ....dano ne podade ostavka

42

Анонимен

преди 9 години

Новите ви господари!!!

41

ognyanz

преди 9 години

До 1: Да уточним, че гласуваха като продажни държавници (за да няма недоразумения).

40

1

преди 9 години

Дали е театър или не ,но АБВ изиграха блестящо ДПС и ПФ и гласуваха като държавници. Принудиха ДПС /Ментата/ да бяга до трибуната и да дава подкрепа ,която вече е ненужна.... Браво на Б.Б. , Калфин , Петков и депутатите на АБВ......

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - > Цирковете на тези край нямат...Напълно споделям тази гледна точка. Канех се да коментирам аналогично. Сега ще има метани, ама недей така бащице, на кого ни оставяш...

38

ЗА ПРЕДАТЕЛЯ

преди 9 години

ЗАРАДИ ТОЗИ ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ .ПО КОЙ КАНАЛ ЩРАКНЕШ ВИНАГИ МАЗНО ПРИКАЗВА

37

Анонимен

преди 9 години

Цирковете на тези край нямат,не знам дали разбирате но тези циркове са за вас.Вие сте електората и Първанов трябва да излезе чист от цялата ситуация сеедно са гласували през главата му,но това води до извода ,че АБВ е тоталитарна партия със централизирана власт във един човек.Някой знае ли как гласува АТАКА ?

36

88

преди 9 години

ПРЕДАТЕЛИТЕ НЕЗАВИСИМО ПРИ КОЙ СА НИКОЙ НЕ ОБИЧА.СЕГА МОТОКРОСА ЩЕ ПОЛУЧИ МИЛЬОНИ А ДРУГО Е ПЕТКОВ КАК ЩЕ ГИ ХАРГИ

35

Анонимен

преди 9 години

Мазник, сигурно пръв е гласувал за герб.

34

Анонимен

преди 9 години

TOZI I ATANASOV KATO GI VIDIA ZATVARIAM TELEVIZORA

33

ognyanz

преди 9 години

Възможно политическо решение е ръководството на АБВ да се разграничи от парламентарната си група и да изключи депутатите от АБВ, които са гласували за дълга - да представляват в Народното събрание себе си. Бойко и това го устройва за в бъдеще, но поне АБВ няма да се води по него.

32

123

преди 9 години

А дано се пребори,...смешници

31

tih velikan 681

преди 9 години

Razbira se che nyama da priemat ostavkata mu i toi shte blagodari razbira se.Shekspirska igra)

30

Мнение

преди 9 години

Това с оставките вече е играно. Имаше преди 1-2 години пак игра някакви оставки - някой си подаваше оставката, а после не му я приемат и т.н. политически извращения.Кактот казва Спинди - ФОСТАФКА!

29

анонимен

преди 9 години

Изхвърлиха го от БСП и тоя тръгна да им отмъщава.Всяка сутрин по гербаджийските телевизии плюеше по БСП -е успя да ги разедини.Сега стана *** на гербаджиите и затри и АБВ.А може би АБВ точно затове беше създадена да подкрепя Герб и да унищожи БСП.И този Петков е в дъното на цялата работа.СЕГА ВЕЧЕ РАБОТАТА Е СВЪРШЕНА И ЗАСЛУЖЕНО СИ ЧАКА ПАРСАТА.

28

Петър

преди 9 години

Гледам има баламурници да се вързват на цирка с оставките.

27

#$&

преди 9 години

Жалък опит да прикрият истинската си същност на безкруполни лицемери, готови на всичко само и само да лапат лесните пари.. На бас, че никаква оставка няма да има, и дори да я подаде пак ще остане в парламента да смуче пернишкия селянин!

26

Анонимен

преди 9 години

Нема ли некой пиан авджия да удари по две пушки на този шлякатарник Петков и оня алчен мустакат шушляк? Жалко ще е само за патроните.

25

и какво от това!?

преди 9 години

Петков може да си се бори за каквото си поиска! Но дано Първанов разбира, че ако остане в АБВ след селския номер, който му погодиха неговите хрантутници, просто ще е поредния политически труп!!!! Да се маха от там и да ги остави да се варят в собствения си сос! Жалки негодници!